Sari la conținut

Cum trecem de era Covidiana ???

Postări Recomandate

• Oras:Paris
Postat

Salut !

Voi cum va petreceti timpul... Eu nu mai ies nici la o terasa pt un suc sau ceai , o cafea si o pizza nu am servit pe afara de vreo saptamina

Mai ies la rondul mic in Copou la un capuccino , in aer liber , la 3 zile cite jumate de ora.

Care aveti iubite va doare in pix si profitati cit puteti.

In rest ce faceti...cum va omoriti timpul... Internet ?

Filme ?

Netflix ?

Ceva seriale bune...?

Trageti de fiare sau kamasutra e la ordinea zilei ??

O pizza buna de unde comandati ?

Daca tot nu avem recenzii de facut , macar sa mai animam umpic forumul .

Sa fiti iubiti !

Vizitator valtoggle
Reputație: 0
Postat

Aveam de gand retragere pana la inceputul lui mai.

Dar vad ca, cu toate masurile, nr de cazuri se dubleaza cam la saptamana. Asta inseamna la inceputul lui mai cam 18-20000 trecuti prin asta. 

Deci nu prea se poate prevedea sau planifica nimic.

Fetele din domeniu, mai ales cele cu ONul, cred ca au imunitate foarte antrenata si vor trece rapid peste asta. Insa nu si oricare client.

• Like 1
Postat

Cam pe acolo batem.multi cu retragerea...fuga e rusinoasa da sanatoasa :)))...

Cazurile merg exponential ca sunt multi atipici si poti fi purtator fara sa ai reactii , si o saptamina.

Fetele au ele o imunitate cit de cit buna dar la altele nu la corona , poate la candida sau mici bacterii, euglene , etc...Aprilie e cam fwtut.

Aveam de gand retragere pana la inceputul lui mai.

Dar vad ca, cu toate masurile, nr de cazuri se dubleaza cam la saptamana. Asta inseamna la inceputul lui mai cam 18-20000 trecuti prin asta. 

Deci nu prea se poate prevedea sau planifica nimic.

Fetele din domeniu, mai ales cele cu ONul, cred ca au imunitate foarte antrenata si vor trece rapid peste asta. Insa nu si oricare client.

• Like 2
Postat

Ce e ciudat e ca vreo 300 au trecut peste topic....cu privirea. Vreo doi mai vechi au scris ..restul o fi timizi sau secretosi sau prea insurati ca sa mai aiba vreo motivare ...zic si eu...no offence.

Postat

ma astept săptămâna viitoare nici sa nu mai poți ieși din localitatea de domiciliu....

sa exemplific. stai la aroneanu (nu e cazul meu) cu buletinul, unitate administrativ teritorială diferită și distincta de iasi, vrei sa te duci la serviciu, foarte bine; vrei sa te duci la cumpărături, ghinion, ai magazin in sat; vrei la doctor, trebuie sa chemi ambulanta...

Postat

acuma aud ca au schimbat, din nou, a 3 treia oară, declarația. ca s-au dat amenzi ptr ca s-a folosit declarația veche...

• Like 1
Postat

Am printat vreo 20 ...noi...vreo zece dat cadou la niste vecine pensionare.

Si ce daca ai magazin pe aproape...mergi de unde iti poti lua mai multe, gen Auchann...Lidl.

acuma aud ca au schimbat, din nou, a 3 treia oară, declarația. ca s-au dat amenzi ptr ca s-a folosit declarația veche...

Postat

Am printat vreo 20 ...noi...vreo zece dat cadou la niste vecine pensionare.

Si ce daca ai magazin pe aproape...mergi de unde iti poti lua mai multe, gen Auchann...Lidl.

am auzit ca magazinele mai mici, mai de cartier, mai de la tara, au formulare sa dea la oameni; doar ar veni la ei la cumpărături

• Like 2
Postat

in alta ordine de idei, toată treaba asta tine cel puțin tot aprilie. ma astept la cel puțin o singura prelungire a stării de urgentă. deci vor fi cel puțin 30+30 de zile de urgentă; pana-n mai

• Like 1
Vizitator valtoggle
Postat

in alta ordine de idei, toată treaba asta tine cel puțin tot aprilie. ma astept la cel puțin o singura prelungire a stării de urgentă. deci vor fi cel puțin 30+30 de zile de urgentă; pana-n mai

Daca intra stranierii de Paste, in mai va fi iar crestere.

Acum depinde cum vor reactiona organismul uman cand va fi mai cald. Se pare ca e un virus ciudat, in general racelile se "moaie" pe vreme calda, pana dispar, nu stim cu asta cum va fi.

• Like 1
Vizitator valtoggle
Postat

Asta e culmea cu amenzi pt formular vechi. Parca l-a facut omul de rand, nu tot o minte luminata...

• Like 1
Postat

dar ce fakem in perioada coronavirusului? și cu cine? pe bani

cele care au rămas in iasi, foarte putine, se împart in doua categorii:

Sunt din iasi, cu buletinul... ups. totuși iasul e mare, al doilea oras din romania (după buletine).

sa exemplific:

sunt in localitatea de domiciliu, la ele acasa, se plimba, mai mult sau mai puțin justificat, ca noi toți

N-au in alta parte unde sa se ducă, trist.

nu-i nimeni care sa le spună:

hai mama acasă, ca vezi ce se întâmpla....

sau

treci fă acasă! nu mai vagabonda...

• Like 2
Postat

Numai grija pasaricilor ciufulite nu am eu acuma...numai bine sa isi repauzeze si regenereze umpic trupushorul lovit de atitea zbucium.... Mi am adus aminte cum am gasit o tinara suava cu urme de muscaturi pe trupul ei diafan...plm...la 11 dimineata deja invinetita ??? .... Asa ciudate amintiri nu am mai avut....vad ca s au schimbat multe in ultimii patru ani de repaus la aventuri. 

Si ia hai gata cu bagabonteala noastra...ca noi le cautam pe ele ; ele stau la cuibul lor de nebunii doar...cu smarfonul in mina...si asteapta papagalii donatori , dupa care se amuza de aburelile noastre care le debitam aici...

Postat

am scris despre cum este acuma piața, dar vreau sa scriu despre cum cred ca va fi in viitor, din mai

criza economică este deja peste tot in ue, deci hai in GB, Germania, Italia, Elveția, ca acolo e legală și la vedere nu stiu cât de viabila mai este

ma mai astept sa apăra toate ospataritele șomere, toate mămicile tinere hărțuite și hăituite, studente+eleve de liceu (majore) care nu mai au bani de acasă pentru chirie, taxe, mâncare fancy, poșete, pantofi etc (cred ca deja erau câteva care activau in iasi pe scenariu asta)

lista e deschisă pentru categorii vulnerabile....

totul depinde, din păcate, de piata chiriilor in general și in special de costul la regim hotelier

oricum va fi un rulaj mare. apare 3 noi in fiecare zi, din varii motive, una dispare, definitiv, după primele 24 de ore, alta is i-a câmpii după 2 zile. cea de-a treia pleacă la sfârșitul săptămânii (nu mai vrea, nu mai răspunde la telefon)

• Like 1
Postat

Nu o sa se schimbe nimic, aceleasi preturi or sa fie si dupa ce trece pandemia.

numărul la 150 nu ma deranjează (mi-am mai luat injuraturi pe tema asta). la 100 de lei cred ca este prea puțin cu șanse foarte mari de graba, fițe, suficientă, indolenta...

poate la ora se va mai lucra și vor fi mai multe cu 150/200 sau 100/200. sunt și acuma variații de pret, câteodată semnificative. cea mai buna la calitate/pret este sau era roxana

nu prețul este totul. nu ne mai întoarcem niciodată la 50 de lei numărul

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu o sa se schimbe nimic, aceleasi preturi or sa fie si dupa ce trece pandemia.

Nu cred, e clar ca economia mondiala sufera mai mult decat bolnavii. Va scadea sigur cererea si va creste oferta, fetele care si-au format un cerc posibil sa il mentina dar celelalte vor trebui sa se adapteze plus ca multe fete vor intra in meserie de nevoie... stati sa treaca 2 luni sa se termine economiile la multi si atunci vedem..

Postat

am auzit de mai multe ori, ....ca de la o prietena, sau mai multe. învață unele de la altele:

vai draga, da de unde ai? ce ai făcut? ești mai tot timpul liberă când vii acasă...

pai, uite așa si pe dincolo, forum, watsapp, atâta... sa nu-l lași mai mult...

doar pentru asta?!? bărbații is fraieri ca dau bani pe așa ceva

vai da n-as putea....

da simți ceva?

eiiii......!

se pare ca trec covidul cu joc de rol

Postat

mai este un aspect. vor apărea iara in peisaj tot felul de locații dubioase, insalubre, aruncate, amestecate, prin blocuri și cartiere, la mama lor, poate și pe la case... cu proprietarii in curte..... doar doar fac și ei un ban și închid ochii, peste tot fără locuri de parcare

o sa alergam tot orașul....

Postat

50 lei ...poate o strangere in brate de banii astia , am dat 10 euro pe un pachet de Kent in Dublin si 7 euro o cola de 330 ml in aeroport la Nice....Eu ma mir si de 150 lei adica vreo 30 euro sa ii dai la o fatuca buna...e f ieftin. La Chisinau tot asa tarif e dar acolo dai de printese , ca e concurenta cu fete slave...

E ciudat ca nu mai sunt studente cum erau inainte....f simpatice , f educate , nestresate..."neprofesioniste'...

numărul la 150 nu ma deranjează (mi-am mai luat injuraturi pe tema asta). la 100 de lei cred ca este prea puțin cu șanse foarte mari de graba, fițe, suficientă, indolenta...

poate la ora se va mai lucra și vor fi mai multe cu 150/200 sau 100/200. sunt și acuma variații de pret, câteodată semnificative. cea mai buna la calitate/pret este sau era roxana

nu prețul este totul. nu ne mai întoarcem niciodată la 50 de lei numărul

• Like 1

Postat

“ 50 lei ...poate o strangere in brate de banii astia”

a fost și 50 de lei numărul, nu spun când.... erau banii pe o săptămâna, pentru utilități, mâncare și plimbare

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...