Sari la conținut

0762651009 Calea Calarasilor - Hyperion

Postări Recomandate

Postat

PUSTOIACA sexy si reala, te astept la mine sau ma deplasez la tine pentru a petrece impreuna clipe incendiare, pozele imi apartin, sunt din locatie, oral nep. cu finalizare, normal, ani, cuni, 69, pup. Nu ezita

Se pare ca in ultimul timp nu am mai descoperit nicio noutate notabila. Vad anuntul domnisoarei ieri pe AT si sun. La telefon mi se confirma serviciile din anunt si aflu ca locatia este in apropiere de Hyperion pe Calea Calarasilor. Fiind aproape ma programez si purced spre locatie.

O sa fiu relativ tehnic, nefiind impresionat nici de locatie, nici de domnisoara.

Locatie: Apartament mare si cam dezordonat. Prosop mic. Selective de geluri de dus aproape inezistenta.

Fata:

• Oras:Satul cu ministri
Postat

Frate, ai o cotaie buna 30 de postari si 81 de puncte de reputaie, ce naiba te-ai prostit, ce topic este asta, ce hal de recenzie, si la testate?!

Postat

Depinde pe cine, recenzia sau pe tipa. :laugh2

O fi dat nevasta-sa peste el cand scria :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Eu cand scriu o recenzie, mai intai o scriu pe ciorna pe un word si dupa aceea o postez aici, ca sa nu ma prinda cineva in timp ce scriu si sa raman cu ea neterminata (recenzia). :laugh2

Postat

:))

Asa e cand esti neatent. Nu mi-am dat seama ca s-a postat si asta partial. 

L-am raportat sa fie sters. E un topic cu acelasi nume, in care este recenzia completa.

Cred ca o sa merg si eu pe varianta cu word ca dinozauru de acum inainte.

• Like 1

Postat

Asa sa faci, invata de la un batran, daca il ai fute-l, daca nu cunpara-ti! :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...