venom5 Reputație: 1691 Postat Martie 27, 2020 Postat Martie 27, 2020 De ce inchideti toate topicurile legate de fete cu hiv, corona. De ce închideți topicuri legate de sănătatea umană? Asa e de important sa faca peștii norma? Ce interese au administratorii forumului? Spuneti-ne 8
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Martie 27, 2020 Postat Martie 27, 2020 Sunt obligati de legislatie,pentru raspandirea de informatii false poti fi pedepsit iar ei nu pot verifica tot ce se scrie pe aici.
daulabuci Reputație: 399 Postat Martie 27, 2020 Oras:- Oras:- Postat Martie 27, 2020 Tot asa s-au trecut in derizoriu si topice unde se semnalau boli lumesti.Dupa cum sunt cei care-l administreaza la fel arata si forumul. Plin de dejectii, orice scursura umana scrie ce vrea, de ce sanatatea sa aiba vreo importanta? Ma auto-citez mai departe: Acum se vede care sunt cele mai fomiste, deci PAZEA! si pe viitor, ca doar nu se termina infectiile odata cu Covid19 Daca cumva tipologia asta de om va este cunoscuta, atunci este limpede si ca in cazul nedorit al aparitiei unor boli de tip BTS, care stim toti ca tot la curve sunt sanse mai mari sa survina, vor spune cu seninatate ca ele nu au nimic si vor continua lucrul nestingherite. 4
ghost11 Reputație: -43 Postat Martie 27, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 27, 2020 De ce inchideti toate topicurile legate de fete cu hiv, corona. De ce închideți topicuri legate de sănătatea umană? Asa e de important sa faca peștii norma? Ce interese au administratorii forumului? Spuneti-neLa ce sa te astepti daca un individ, care zice ca-i clujean, raportat de mai multe persoane, e lasat in continuare sa injure si sa jigneasca nestingherit? 5
rafael_69 Reputație: 184 Postat Martie 27, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 27, 2020 topicul de pe oradea sa inchis cand au inceput sa se puna intrebari normale, am mai deschis eu unul , instant mi-am luat block la el + avertisment dala cu minus ca la mirc. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 . A mai deschis unu Justlove...a fost inchis instant. Interesele nu sunt sanatatea, respect etc....sunt sa faca unii bani, inclusiv o parte din cei care administraza acest forum.Nu suntem in stare sa respectam niste reguli...stam in casa 3 sapt si ne reluam activitatea....ce vrei? Batranii is in parcuri si piata, curvele cu oferte pe publii, dobitocii merg la ele....asta este tara in care traim. 45% sunt analfabeti functionali( dovada clara dobitocul din topicul lui beatrice sau cum o cheama ). 7
x the impaler Reputație: 10092 Postat Martie 27, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Martie 27, 2020 Toți aveți dreptate 😀Asta e problema... Trăim într-o lume prea complicata, prea interconectata, toti avem drepturi, drepturile unora ii frustrează pe alții, bunul simt și adevăratul "respect" sunt pe moarte. Valorile de toate tipurile se rastoarna. Ciudățeniile, deviatiile sexuale, handicapul devin acceptate, apoi promovate, aducătoare de beneficii și drepturi suplimentare... E fucking strânge cum se schimba lumea. Sunt f curios unde vom ajunge 😇 4
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 27, 2020 Postat Martie 27, 2020 Toți aveți dreptate Asta e problema... Trăim într-o lume prea complicata, prea interconectata, toti avem drepturi, drepturile unora ii frustrează pe alții, bunul simt și adevăratul "respect" sunt pe moarte. Valorile de toate tipurile se rastoarna. Ciudățeniile, deviatiile sexuale, handicapul devin acceptate, apoi promovate, aducătoare de beneficii și drepturi suplimentare... E fucking strânge cum se schimba lumea. Sunt f curios unde vom ajunge "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fi de acord cu mine" Ion Rațiu - 1990
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 28, 2020 Postat Martie 28, 2020 Sunt obligati de legislatie,pentru raspandirea de informatii false poti fi pedepsit iar ei nu pot verifica tot ce se scrie pe aici. Cred că sau închis să nu apară eventuale link-uri sau informații eronate, gen știri false. Cât de fetele care aleg să lucreze Nu cred că se cere decât distanțarea socială , dacă tot le mănâncă, măcar să nu o facă public. Pe lângă celelalte nevoi fiziologice ale unui om, sexul face parte din nevoia fiziologica , cred că cele care încearcă să lucreze zilele astea, măcar să nu o facă public. Să își aleagă un număr limitat de clienți (fideli să zic așa) măcar să încerce cât de cât să intre în contact cu mai putini oameni, asta dacă sunt singure, nu au parteneri sau vibratorul nu le satisface nevoile. Cu calm se trece ușor peste multe greutăți. Panica nu ajută deloc, scade psihicul. Edit. Nu încurajez sub nici o formă ca fetele să lucreze. Am ceva timp de când stau acasă. Unde dracu să merg. Baruri închise, stațiuni închise, hoteluri închise, moluri închise. Femei..... Sunt în post.
rafael_69 Reputație: 184 Postat Martie 28, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 28, 2020 Nu vreau sa fiu rau, dar daca ne agatam de fake news sau imformatii false....ele nu sunt distribuite zi de zi de cei care mint in recenzii, de pesti etc.... acest forum nu e un ziar. Iar de legalitate pe un forum despre prostitutie .... sa fim serios. Altele sunt motivele. ( au scazut veniturile :) :) ) 1
michenase Reputație: 625 Postat Martie 29, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 29, 2020 s-au inchis clar din interese chiar unele au fost si sterse. Daca ar fi fost legat de info gresite, ar fi scris motivul. Degeaba, pestele de la cap pute.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum