Sari la conținut

0790386515

Postări Recomandate

• Telefon: 0765886447
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunat la dameza gasit anuntul pe publi 24 raspunde o fata draguta la telefon imi da adresa in spate la cec in centru ca si servici qbsolut tot fara anal .note.oral 9. Normal .9 poziti tot ce vrei mare nebunie de revenit cu siguranta are si coleva iese un show super o sa postez si poze si filmare

Postat

Da ia este merita din plin si va astept si cu recenzii cred ca in ultimele 3 luni aceasta fata este cea mai buna care am gasito in ploiesti

• Oras:Ploiesti
Postat

Tu chiar crezi ce zice el acolo ?? Daca avea ceva nu crezi ca punea din prima 🤔 a ce miroase aici băieți ? 😄

• Like 2
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Merita amenda de la poliție daca mă risc sa mă duc la ea ? ðŸ˜

Pana la amenda politiei, iei "amenda" de la ea (adica tariful :slap2 ).

Si daca aia a politiei o fi justificata (plm, asta e legea acum, desi cred ca poti ajunge cu contestatie pe la Haga, sa reclami faptul ca iti satisfaceai o nevoie fiziologica acuta, vitala :laugh2), asta a ei... am mari indoieli ca se justifica :thinking

Mai ales ca nici macar nu stim cat este.

Asazisul "coleg", cel cu "promovarea" a fost foarte succint. Deci... ????...

• Like 2
Postat

Si daca aia a politiei o fi justificata (plm, asta e legea acum, desi cred ca poti ajunge cu contestatie pe la Haga, sa reclami faptul ca iti satisfaceai o nevoie fiziologica acuta, vitala :laugh2), asta a ei... am mari indoieli 

Statul roman a cerut suspendarea prevederilor CEDO pentru o perioada de timp. Stirea a trecut neobservata, astfel ca abuzurile autoritatilor pot fi contestate doar in ceruri, eventual.  :laugh2

• Like 7
Postat

Pozele sunt frumoase dar recenzia nu m a convins. Colegul e pe forum din februarie 2019 și are 5 postări. Ori e timid ori e guvid. Mai aștept încă o recenzie măcar apoi săptămâna viitoare mă risc eu și postez.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...