danyppopa Reputație: 12 Postat August 6, 2015 Oras:Tg Jiu Oras:Tg Jiu Postat August 6, 2015 Luci e o tipa din Turda,comunicativa,citita. dar foarte reticenta,mi-a trebuit ceva timp s-o conving sa vina la mine.Am chemat-o de doua ori,prima data a prestat un oral neprotejat si normal,protejat,oralul destul de bun dar fara deep.E curata,pizda,rasa,fara mirosuri,i-am dat limbi fara retinere si apoi am trecut la normal,umeri craci,tipa se uda foarte abundent si iti da impresia ca e larga,dar merge.Pentru prima intrevedere am decartat 50 lei.A doua oara cand am chemat-o ne-am inteles si pentru anal,a acceptat dar am a intampinat ceva greutati pana am reusit sa-l introduc pe ala micu la caldura(nu e chiar mic).O durea,a vrut sa renunte dar am insistat si am reusit cu toate ca e foarte stramta si nu mai facuse anal demult.Halatul de data asta a costat 100 lei.Adresa de mess:[email protected] unul am s-o mai chem pe la mine.O recomand celor carora le plac femeile mature si fara fite.. 2
adyrock88 Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 22, 2015 Luci e o tipa din Turda,comunicativa,citita. dar foarte reticenta,mi-a trebuit ceva timp s-o conving sa vina la mine.Am chemat-o de doua ori,prima data a prestat un oral neprotejat si normal,protejat,oralul destul de bun dar fara deep.E curata,pizda,rasa,fara mirosuri,i-am dat limbi fara retinere si apoi am trecut la normal,umeri craci,tipa se uda foarte abundent si iti da impresia ca e larga,dar merge.Pentru prima intrevedere am decartat 50 lei.A doua oara cand am chemat-o ne-am inteles si pentru anal,a acceptat dar am a intampinat ceva greutati pana am reusit sa-l introduc pe ala micu la caldura(nu e chiar mic).O durea,a vrut sa renunte dar am insistat si am reusit cu toate ca e foarte stramta si nu mai facuse anal demult.Halatul de data asta a costat 100 lei.Adresa de mess:[email protected] unul am s-o mai chem pe la mine.O recomand celor carora le plac femeile mature si fara fite..Cat timp a vrut sa "presteze" cu tine ?
miky_miky Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Foarte interesant ce spui tu.Si eu stiu multe. Inclusiv Scufita Rosie. Dar, cred ca tu esti mai familiar cu Carasu Rosu.Poti sa imi descrii pe Scufita Rosie? Mersi
Vizitator danyelle1980 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2015 Postat Noiembrie 11, 2015 Poti sa imi descrii pe Scufita Rosie? Mersihttp://www.bzi.ro/public/upload/photos/230/s560x316_scufita_rosie.jpg
Vizitator danyelle1980 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2015 Postat Noiembrie 11, 2015 Poti sa imi descrii pe Scufita Rosie? Mersipozele vorbesc mai bine.....Glumesc! Am vrea noi ceva de genu' prin Turda
basilfree Reputație: 29 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Noiembrie 11, 2015 Si daca se poate tot la 50 RON
dorinel18' Reputație: 1244 Postat Noiembrie 16, 2015 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Noiembrie 16, 2015 Calmați-vă domnilor!Domnuca cu pricina, chiar există. Cu un pic de insistență pe mess vă puteți întâlni cu ea. Puteți primi chiar și poze. Nu este o frumusețe, dar face treaba cât de cât bună.Este de găsit în Turda, în Micro 3 (parcă), dar vine și la Cluj destul de des. Tarifele și serviciile sunt cele comunicate de danyppopa. Informațiile lui sunt foarte valabile, dar doar pentru cei interesați. Cei care vor să facă mișto n-au decât... 1
angelice Reputație: 1 Postat Iulie 29, 2017 Postat Iulie 29, 2017 Bună seara. Cunoaște vreo domnișoara care mai prestează in prezent pe Turda?
johndoes60 Reputație: -4 Postat August 17, 2017 Postat August 17, 2017 buna seara, are cineva numarul de telefon a lui Luci din Turda?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum