Sari la conținut

virusii, prostia, lgbt si nu numai romanii

Postări Recomandate

Vizitator newmichelled
Reputație: 0
Postat

la noi mulți ies in club dar putini au bani sa și plătească nota :)))

Nu mai știu acum dar acum câțiva ani se fura ca-n codru începând de la geci telefoane etc :))

• Oras:OTOPENI .
Postat

Fetelor fetelor .

Hai să îl luăm mai ușor , poate omul are o mică problemă de rezolvat , poate trece printr-o depresie , suferință , dezamăgire .

Doar că trebuie să spună mai pe direct

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat

😂 😂 😂 Sora michelle eu cand eram în club focul meu era sa ma îmbăt 😂😂 sa dansez 😂😂 si cam atat.. Nu ma interesa pe mine ce se întâmplă acolo nici de pulele de prin club... Fiind un local lgbtq clar nu mi am cautat acolo nimic pt ca deh.. Ce imi trebuie mie le trebuie si lor 😂😂😂😂 si eu prefer un mascul ca la carte 😂

Vizitator marmotto
Postat

Wow ! Exista cluburi pentru fetele Trans in Romania !?  :shocked Habar nu aveam ! E un lucru bun asta, inseamna ca totusi progresam, chiar daca mentalitatile se schimba inca foarte greu la noi, dar totusi progresam.

In ceea ce priveste gasirea unei eventuale iubite intr-un club, daca este vorba despre o eventuala fata trans, nu cred ca o poti gasi intr-un club obisnuit, pentru ca, mai ales pentru securitatea personala (datorita transfobiei care exista, si nu doar in Romania) nu cred ca frecventeaza un club obisnuit. Si nu doar ca sa-ti gasesti o iubita, eu recunosc, as merge intr-un asemenea club din curiozitate, poti cunoaste persoane cu care poti lega prietenii, amicitie, socializare, nu neaparat pentru a-ti cauta o iubita din prima. Desi, ma cam tem ca dupa ce se termina pandemia, se vor schimba foarte multe lucruri referitoare la socializare, asa incat vom asista la disparitia multor cluburi, baruri, disco-baruri, restaurante... Din pacate, va conta mai mult distantarea sociala decat apropierea sociala. Sper sa nu am dreptate, dar la cum se arata zorile noii lumi, nu pare deloc cer senin ! :(

Vizitator newmichelled
Postat

😂 😂 😂 Sora michelle eu cand eram în club focul meu era sa ma îmbăt 😂😂 sa dansez 😂😂 si cam atat.. Nu ma interesa pe mine ce se întâmplă acolo nici de pulele de prin club... Fiind un local lgbtq clar nu mi am cautat acolo nimic pt ca deh.. Ce imi trebuie mie le trebuie si lor 😂😂😂😂 si eu prefer un mascul ca la carte 😂

Poi de ce soro nu ți place un bărbat care in pat sa te facă sa te simți cu ca un bărbat el fiind capra in 2 secunde :)))))))))))))ahhh prima data:)))

Postat

Fetelor fetelor .

Hai să îl luăm mai ușor , poate omul are o mică problemă de rezolvat , poate trece printr-o depresie , suferință , dezamăgire .

Doar că trebuie să spună mai pe direct

Hai lasa ma sora mea depresie sau ce o fi nu mi se pare normal sa vii să împrosti cu noroi si sa jignesti pe cine? Nici nu dai nume nici nimic o dai din pula in prefectura aiurea

Postat

Marmoto draga frecventam si cluburi normale pt ca suntem superbe si nu are lumea treaba ca noi. Acum daca esti râs si te duci de râs in club logic ca lumea da cu huidumu' după tine ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ˜‚

Postat

Poi de ce soro nu ți place un bărbat care in pat sa te facă sa te simți cu ca un bărbat el fiind capra in 2 secunde :)))))))))))))ahhh prima data:)))

😂😂😂 Nu nu... Asa ceva nu 😂😂 sa zâcem că da... Să sperăm ca nu 😂😂 nu stiu baby sincer eu mereu m am dus in club sa ma distrez sa dansez pana nu mai pot😂 nu sa imi caut iubirea in club nu gasesti asa ceva poate pe vreunu sa ti o dea odata si bye bye ceea ce nu e genul meu deci.. Ce sa zic... Sa fie pace 😂

Postat

Wow ! Exista cluburi pentru fetele Trans in Romania !?  :shocked Habar nu aveam ! E un lucru bun asta, inseamna ca totusi progresam, chiar daca mentalitatile se schimba inca foarte greu la noi, dar totusi progresam.

In ceea ce priveste gasirea unei eventuale iubite intr-un club, daca este vorba despre o eventuala fata trans, nu cred ca o poti gasi intr-un club obisnuit, pentru ca, mai ales pentru securitatea personala (datorita transfobiei care exista, si nu doar in Romania) nu cred ca frecventeaza un club obisnuit. Si nu doar ca sa-ti gasesti o iubita, eu recunosc, as merge intr-un asemenea club din curiozitate, poti cunoaste persoane cu care poti lega prietenii, amicitie, socializare, nu neaparat pentru a-ti cauta o iubita din prima. Desi, ma cam tem ca dupa ce se termina pandemia, se vor schimba foarte multe lucruri referitoare la socializare, asa incat vom asista la disparitia multor cluburi, baruri, disco-baruri, restaurante... Din pacate, va conta mai mult distantarea sociala decat apropierea sociala. Sper sa nu am dreptate, dar la cum se arata zorile noii lumi, nu pare deloc cer senin ! :(

te-ai trezit târziu . Cluburile LGBT sunt de foarte foarte mult timp , nu e special de transe . Vin diferite genuri .. adică merg eu de la 17 ani în cluburi de genul pe vremea aia în Constanța la cin-cin
Vizitator marmotto
Postat

Marmoto draga frecventam si cluburi normale pt ca suntem superbe si nu are lumea treaba ca noi. Acum daca esti râs si te duci de râs in club logic ca lumea da cu huidumu' după tine ‍♀

:) Ai dreptate.

Este insa o problema, ma rog nu stiu cum e la noi, dar in afara foarte multe fete trans spun ca nu se duc in cluburile obisnuite pentru ca daca au nevoie sa se duca la toaleta e o mare problema. La Americani chiar citeam deunazi pe undeva, cele mai multe violuri sau crime impotriva comunitatii trans in State au loc fie in locuri retrase, fie in toaletele cluburilor. La ei legiferarea toaletelor pentru transgenderi anul trecut a fost privita ca o mare victorie, la noi nu stiu daca exista (sau ma rog poate exista in cluburile de nisa, dar in cluburile obisnuite sau restaurante, localuri, sali de cinema, de spectacole, teatre, sau toalete publice nu cred ca exista)...

Postat

I

Hai lasa ma sora mea depresie sau ce o fi nu mi se pare normal sa vii să împrosti cu noroi si sa jignesti pe cine? Nici nu dai nume nici nimic o dai din pula in prefectura aiurea

te rog lasă să mai citesc și eu ziarul câteva zile , presa LGBT :)
Vizitator marmotto
Postat

te-ai trezit târziu . Cluburile LGBT sunt de foarte foarte mult timp , nu e special de transe . Vin diferite genuri .. adică merg eu de la 17 ani în cluburi de genul pe vremea aia în Constanța la cin-cin

Interesant ! Chiar nu stiam ca exista. Inseamna ca a inceput Romania sa mai lucreze la mentalitate. Un lucru bun.

Vizitator newmichelled
Postat

Și la ce seriale va mai uitați fetelor ????

Postat

Nu stiu baby marmoto eu nu am avut probleme niciodată in legatura cu baia pt ca eu oriunde m am dus nu a zis nimeni uite este o fata trans pt ca nu este cazul ðŸ’â€â™€ï¸ mulțumesc la dzeu ca ca sunt superba și nu m a arătat nimeni cu degetul. Iar chestia cu baia mi se pare o prostie 😂😂ðŸ’â€â™€ï¸ băieții se duc la băieți iar noi fetele la fete ca doar nu te controlează nimeni ce ai intre picioare hahahha

Postat

:) Ai dreptate.

Este insa o problema, ma rog nu stiu cum e la noi, dar in afara foarte multe fete trans spun ca nu se duc in cluburile obisnuite pentru ca daca au nevoie sa se duca la toaleta e o mare problema. La Americani chiar citeam deunazi pe undeva, cele mai multe violuri sau crime impotriva comunitatii trans in State au loc fie in locuri retrase, fie in toaletele cluburilor. La ei legiferarea toaletelor pentru transgenderi anul trecut a fost privita ca o mare victorie, la noi nu stiu daca exista (sau ma rog poate exista in cluburile de nisa, dar in cluburile obisnuite sau restaurante, localuri, sali de cinema, de spectacole, teatre, sau toalete publice nu cred ca exista)...

Eu cu Gabi am fost date afară din club de gay din Elveția . Au spus că fetele trans trebuie să meargă în cluburi normale . Așa că am mers în cluburi normale
Postat

Și la ce seriale va mai uitați fetelor ????

Iubita eu am terminat si sez 4 din la casa del papel si m a lasat cu 100000 de nervi pt ca vreau sa va ce se intamplaaa 😂😂😂 iar alt serial nu mi am găsit pt ca ma joc Lol 😂😂😋â¤ï¸
Postat

Interesant ! Chiar nu stiam ca exista. Inseamna ca a inceput Romania sa mai lucreze la mentalitate. Un lucru bun.

ești în urmă , și uite că aproape am 30 . Deci sunt ani :) , doar că vremurile erau cu totul altfel mult mai frumoase , acum ori nu mai am eu chef de circ ori nu știu nu îmi mai face o deosebită plăcere . Dar după toată carantina merge o destrăbălare :)
Vizitator newmichelled
Postat

Iubita eu am terminat si sez 4 din la casa del papel si m a lasat cu 100000 de nervi pt ca vreau sa va ce se intamplaaa iar alt serial nu mi am găsit pt ca ma joc Lol ❤

Da foarte tare sezonul 1 doar ca in sezonul 2 ma camdezamăgit

Dark mi a placut doar ca încă nu a apărut sez3 ....:(

Vizitator marmotto
Postat

Iubita eu am terminat si sez 4 din la casa del papel si m a lasat cu 100000 de nervi pt ca vreau sa va ce se intamplaaa iar alt serial nu mi am găsit pt ca ma joc Lol ❤

Westworld, o sa-ti placa ! ;)

Postat

Da foarte tare sezonul 1 doar ca in sezonul 2 ma camdezamăgit

Dark mi a placut doar ca încă nu a apărut sez3 ....:(

The witcher cica e frumos.. Mie imi plac astea cu magie vrăjitori etc 😂 si filmul maleficent 2 il ador
Vizitator tsafrodita
Postat

Ladies cele mai tari seriale dupa parerea mea de pe netflix sunt ..

Vizaviz serial spaniol super tare.

Prision break

Orange is the new black

Jane the virgin

The crown viața reginei elisabeta a 2 a

Toy boy of cu bărbați spanioli

Lucifer

Neortodox super mișto

Va recomand aj și regina serial cu travestite ru paul razi de te caci

Madam cj Walker

Fete cuminți super mișto

Asasinarea lui versace

Postat

Un serial cu si despre viata lgbt si fete ts si multe va veti regasi.. Este POSE are 2 sezoane... recomand este superb despre cum erau balurile înainte etc etc. recomand ⚠️⚠️⚠️

Postat

Dar nu este pe netflix uitasem sa precizez.. Dar il gasiti pe google

Vizitator tsafrodita
Postat

De plictiseala am reluat din nou Game of thrones :)))

Vizitator newmichelled
Postat

De plictiseala am reluat din nou Game of thrones :)))

:)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...