Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

...mai este cineva treaz?

Queensryche - Anybody Listening?

• Like 3
Postat

Timeout!Se pare ca justlove tocmai a schimbat ... ritmul. :laugh2 :blushing2

Hmm. :hmmm

Ok... :PCx

Darden Smith-Say a Little Prayer

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Timeout!Se pare ca justlove tocmai a schimbat ... ritmul. :laugh2 :blushing2

Hmm. :hmmm

Ok... :PCx

Mi s-a parut mie ceva... dar am ascultat de pe laptop si-am zis ca de la febra n-aud bine :laugh2

Postat

Mi s-a parut mie ceva... dar am ascultat de pe laptop si-am zis ca de la febra n-aud bine :laugh2

Mda...jostlove....să-ți fie 5 secunde rushinica. :2qm40hg

Revenim la găinile noastre...

Black Veil Brides - In The End

• Like 1
Postat

Acum o a rup eu ritmul cu melodia de mai jos. Foarte interesant videoclipul și as spune și versurile.

Promit ca nu mai fac. :rever

Scars on 45 - Crazy For You

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mesaj catre  cine ma poate  lamuri.

Inteleg ca toti cei care scriu pe aici sint  metalisti   inveterati.

Dar  daca  tot  este vorba de muzica dura, se pare ca  ati uitat un maestru de necontestat, singurul chitarist  care a rezistat  trecerii  timpului, cel mai important  instrumentist al istoriei  muzicii  rock, pe locul 1  in toate clasamentele de specialitate  din  1970  si  pina  azi.

Maestrul  Jimi  Hendrix, capabil sa cinte  blues, rock and roll  si muzica  psichedelica.

Ce  ziceti, are si el loc pe  aici  cu piese precum : ''  Voodoo  chile ( slight  return ), Gloria, Third  stone  from  the  sun, Midnight, The  burning  of the  midnight  lamp, Machine  gun  ?  -  unele  din  cele  mai psichedelice  piese  ale  maestrului.

Disco  never, rock  forever !  Si  la  gunoi  cu manelele, dance, trance, hip  hop  s.am.d.!

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Mesaj catre  cine ma poate  lamuri.

Inteleg ca toti cei care scriu pe aici sint  metalisti   inveterati.

Dar  daca  tot  este vorba de muzica dura, se pare ca  ati uitat un maestru de necontestat, singurul chitarist  care a rezistat  trecerii  timpului, cel mai important  instrumentist al istoriei  muzicii  rock, pe locul 1  in toate clasamentele de specialitate  din  1970  si  pina  azi.

Maestrul  Jimi  Hendrix, capabil sa cinte  blues, rock and roll  si muzica  psichedelica.

Ce  ziceti, are si el loc pe  aici  cu piese precum : ''  Voodoo  chile ( slight  return ), Gloria, Third  stone  from  the  sun, Midnight, The  burning  of the  midnight  lamp, Machine  gun  ?  -  unele  din  cele  mai psichedelice  piese  ale  maestrului.

Disco  never, rock  forever !  Si  la  gunoi  cu manelele, dance, trance, hip  hop  s.am.d.!

Gelule....ca sa fiu sincer am cam uitat pe multi pe aici (Led Zepelin, Beatles, Black Sabbath, etc.)...dar ne-ar face placere sa îl auzim și pe Hendrix.

Lovește-ne! :icecream

• Like 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Multumesc pentru raspuns.

Mi-as dori ca metalistii  sa il poata auzi pe  maestrul  Hendrix  la  putere  mare  sau foarte  mare, pentru ca asa se  aude optim  muzica  psichedelica.

Dar  asta  este !

Mi-am dat seama ca  am o problema tehnica   - nu am mai descarcat pina acum videoclipuri de  pe  youtube.

Heeelp, cum trebuie sa procedez ?

Multumesc  mult

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...