cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 11, 2014 Yesss, yesss Baszokbele Pentru ca imi place si o parte a muzicii clasice ador cand se combina cu ceva metal https://www.youtube.com/watch?v=4fGPB0Lsmso Da, stiu, am gusturi ciudate 4
harleydavidson Reputație: 1093 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:aiurea și hai-hui Oras:aiurea și hai-hui Postat Noiembrie 11, 2014 Tocmai ce ma gandeam si eu la Yngwie Malmsteem. Recomand piesa "Far beyond the sun" - Yngwie Malmsteen , excelenta! 2
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 11, 2014 Poate prea soft pentru voi.. baietii tari insa eu il ador, ador, e sexxxxxxxxxxxxxyy , e senzual, ma trec fiori cand aud vocea lui .. noi femeile ascultam muzica si in mod.. erotic... cred ca vibratiile vocii au efect asupra noastra , cum imaginile au asupra voastra e de incercat cantatul la limbute Si ... asta doar o piesa simpla.. gen hippie, il pun doar sa intelegeti de ce gasesc sexy vocea lui hehe parca as face si eu un duet cu el 4
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 12, 2014 3 3
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 12, 2014 Superb, multumesc
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 12, 2014 Yesss, yesss Baszokbele Pentru ca imi place si o parte a muzicii clasice ador cand se combina cu ceva metal https://www.youtube.com/watch?v=4fGPB0Lsmso Da, stiu, am gusturi ciudate Coheed & Cambria - Welcome Homehttp://youtu.be/JnihWRJV8I0 2
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 Bring Me The Horizon - Drown 3
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 Ra- Do You Call My Name 2
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 :laugh2 Hungarian dance - Metal version 3
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 12, 2014 Hm, asta a fost pentru mine? Imi place si daca nu era pt mine 1
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 Hai ca nu mai mult pînă la Crăciun.... Metallica - Carol of the Bells 3
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 12, 2014 Haha vin si eu cu o varianta la Brahms Si asta pentru Baszokbele 3
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 12, 2014 Si pentru ca vreau sa-l fac pe Baszokbele nostalgic... Textuuuul.. e minunaaat si nimerit Vadnak születtünk, az utca nevelt, Salbatici ne-am nascut, strada ne-a crescut, Senki nem vigyázott ránk. Nimeni nu ne-a purtat de grija. A beton házak között nem várnak csodák, Intre casele din beton nu ne asteapta minuni, Így lettünk mi megátkozott nemzedék. Asa am devenit generatia blestemata. Soha nem láthattál könnyet a szemünkben, Niciodata nu ai vazut lacrimi in ochii nostri, Ha volt is, észre sem vetted. Chiar daca era nu ai observat. Ha féltünk, egymástól vártunk bíztatást, Cand ne era teama asteptam incurajare unii de la altii, Így lettünk mi megátkozott nemzedék. Asa am devenit generatia blestemata. Vadnak születtünk, az utca nevelt, Salbatici ne-am nascut, strada ne-a crescut, Senki nem vigyázott ránk. Nimeni nu ne-a purtat de grija. A beton házak között nem várnak csodák, Intre casele din beton nu ne asteapta minuni, Így lettünk mi megátkozott nemzedék. Asa am devenit generatia blestemata. Refr.: Ítélet helyett In loc de judecata Én nem vádolok senkit. Eu nu acuz pe nimeni Nem is kérhetem, Nici nu pot sa cer, Hogy szeressetek. Sa fiu iubit Ítélet helyett In loc de judecata Nézz önmagadba, téged Priveste in tine, pe tine Az sem érdekel, Nu te intereseaza nici Hogy mi van velem. ce mai e cu mine Ítélet helyett In loc de judecata Nemzedékemért csak Pentru generatia mea Annyit kérhetek, Pot sa cer doar Hogy szeressétek a gyerekeket! Sa va iubiti copii! Scuzati e o traducere ad-hoc, fara pricepere.. originala e mai buna evident... textul mie mi se pare foarte potrivit si pentru stituatia de dupa comunism din tara noastra 2
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 Love is on the way - Saigon Kick Hard rockers Saigon Kick formed in Miami in 1988 with a lineup including Matt Kramer, Jason Bieler, Tom DeFile and Phil Varone. The band played around the region, and signed with Third Stone/Atlantic in 1990. Saigon Kick's self-titled debut LP did okay, but the following year's album, The Lizard, broke the band with the number-12 single "Love Is on the Way". Just months after the group's success, Tom DeFile left, later to be replaced by Chris McLernon for 1993's Water. The album proved disappointing, and Saigon Kick -- still immensely popular in Asia -- found themselves without an American contract in 1994. The band's fourth album, Devil in the Details (1995) was finally released in America by CMC International. Bastrds followed in 1999. 3
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 12, 2014 Na, iar ma faci nostalgica Mi-ai amintit de o piesa pe care.. o adoram, dar si baietii din formatie https://www.youtube.com/watch?v=jO4Bb1xQHXw 3
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 Ha, ha, ha...hai ca am început sa ne repetam. Nu-i bai....Uite asa devii nostalgica... Cheap Trick - The Flame 3
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 Si dacă chiar vrei sa-l faci pe Basz nostalgic (nu ca as vrea în particular) uite cum trebuie făcut: Journey - Faithfully 2
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 12, 2014 Breaking Benjamin - Crawl 3
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 Foo Fighters - Something From Nothing 2
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2014 aste se pune??? 1
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 aste se pune???Nope...ca o mai fost...Doar glumesc....sigur ca merge....mai incinta-ne cu cele care le mai știi...
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2014 Nope...ca o mai fost...Doar glumesc....sigur ca merge....mai incinta-ne cu cele care le mai știi...io-s mai batran asa ,dar incerc sa fac fata 1
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 io-s mai batran asa ,dar incerc sa fac fataNici noi.
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 12, 2014 Hinder - Save Me 1
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2014 si pt prietenii mei ardelenii,ceva cu remember
Postări Recomandate