Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

metaliștii sunt persoane extrem de ipocrite, adică, câteva zile funcționează pe..."autocontrol" (PILOT AUTOMAT) apoi dispar periodic vreo 2 zile pe săptămână într-o letargie bahică , adică, fie cu alcool fie cu scopolamină, iese adevăru din ei...MAMA E / A FOST O CURVĂ NENOROCITĂ! În rest o sfântă, și sunt PATRIOȚI! (cu vorba, din Sicilia, patrioți sicilieni :laugh2 )

ex. elocvent, Thegodfather (trollul forumului)  :laugh2  :laugh2  :laugh2, care apărea periodic beat pe softpedia  :laugh2

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

metaliștii sunt persoane extrem de ipocrite, adică, câteva zile funcționează pe..."autocontrol" (PILOT AUTOMAT) apoi dispar periodic vreo 2 zile pe săptămână într-o letargie bahică , adică, fie cu alcool fie cu scopolamină, iese adevăru din ei...MAMA E / A FOST O CURVĂ NENOROCITĂ! În rest o sfântă, și sunt PATRIOȚI! (cu vorba, din Sicilia, patrioți sicilieni :laugh2 )

ex. elocvent, Thegodfather (trollul forumului)  :laugh2  :laugh2  :laugh2, care apărea periodic beat pe softpedia  :laugh2

Nu sunt metalist dar îți dau pula la supt, travestitule!

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

în anul 2014 să te duci în Vama Veche să asculți metallica și să te îmbeți ca porcu denotă retard mintal (opinia Times New Roman)

Si sa te droghezi ca o p*la in fata monitorului pana nu mai stii ce sex ai si delirezi zile in sir pe net, (irelevant ce muzica asculti intre timp), ce extasy-u' curului tau denota?

• Like 5
Postat

uite cum îi prinzi (o fată pe bani e mult mai inteligenta :laugh2 ) o curvă reală....NU! (justlove, bazaconia, etc.  :laugh2 )

http://1.bp.blogspot.com/-roR3DlOL7pQ/VIMTYDzMl2I/AAAAAAAACHY/yc5SKDmq9Og/s1600/aaa.jpg

• Like 1
  • Minus 3
Postat

bazaconie maghiară, te-am intrebat pe PM de ce ai dat minus la postarea unde am scris ca popii și doctorii fură 1 miliard de euro anual de la buget, de ce ai dat minus la postarile cu Arnold, etc. etc.? hm? de ce voi toti metalistii il iubiti pe Putin, ca nu va da nimic....nici să-i sugeți pula.....

pentru că......trăiți din bani murdari (iar asta in ro inseamna om de onoare :laugh2 )

proceed....(cale bătută spre titilești)

• Minus 3
Postat

hai mă că nu vă mai terorizez, lumea a văzut.... acum știe tot, pus offline, succes! jucați-vă în continuare!

• Minus 2
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

bazaconie maghiară, te-am intrebat pe PM de ce ai dat minus la postarea unde am scris ca popii și doctorii fură 1 miliard de euro anual de la buget, de ce ai dat minus la postarile cu Arnold, etc. etc.? hm? de ce voi toti metalistii il iubiti pe Putin, ca nu va da nimic....nici să-i sugeți pula.....

pentru că......trăiți din bani murdari (iar asta in ro inseamna om de onoare :laugh2 )

proceed....(cale bătută spre titilești)

Nu prea tînără domnita,

Ai luat drumul mătăsii cu vorbele pe care nici tu nu le crezi.Pina și prietenul tău, Arnold, a călcat în străchini. Asa ca lasă-ne cu ideea de onoare și încearcă sa iți muti diareea ta verbala pe undeva prin...Siberia.

Noi trăim din bani munciți...pe bune. Cu slujbe, șefi, proiecte si deadline-uri. Tu...cum o arzi?

Cit despre Titilesti...sa trăiești și sa o ...știi tu, am trademark.

Lasă-ne asa cum ne-ai găsit:  loving rock to the end.

• Like 3
Postat

Hai ca se apropie Crăciunul...și spiritul de dăruire și bucurie. O sa încep sa postez melodii rock cu inspirație de Crăciun.

Steve Vai - Christmas Time Is Here

• Like 5
Postat

hai mă că nu vă mai terorizez, lumea a văzut.... acum știe tot, pus offline, succes! jucați-vă în continuare!

Așa, hai fă-ne să ne fie dor de tine.

• Like 3
  • Minus 1
Postat
Sixx: A.M. - STARS - Acoustic version

• Like 2
Postat

In the middle of the night...

Joe Satriani - Echo

• Like 3

Postat

one the best live play.....

Van Halen - Right Now

• Like 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...