MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 9, 2013 propun si eu mutarea la revenite...sau pe principal.Gays, fata zicea ca o sa presteze rarisim...nu e hotarata sa faca zilnic asta.cred ca face cand si cand, probail cum are nevoie de bani.Ideea e ca eu cred ca din 10 incercari probabil o sa reusesti o programare.dar nu e singura!!!.Pe unguroaica sexy am sunat-o de 30 de ori si niciodata nu a fost telefonu deschis.Deci daca o mutati la revenite cred ca topicul ar trebui updatat cu includerea cuvantului ''sporadic''!!!
bestofscorpyon Reputație: 78 Postat Octombrie 15, 2013 Autor Postat Octombrie 15, 2013 salut sunt surprins sa aflu de neajunsurule de igiena ale fetei mai ales ca eu cand am fost la ea nu a avut aceasta problema dar inca de pe vremea aceea ii facea centrala figuri fiindca si eu am facut jumate dus cu apa calda restu cu rece
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 28, 2014 Nr tel ?rocco esti mortal!)) pe bune.de curiozitate la ce se refera intrebarea ta?))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum