Sari la conținut

Ce actrite TS va plac

Postări Recomandate

• Oras:Romania

Nu ma pot pronunța, nu știu si nu am ajuns încă :). Nici nu știu dacă as ajunge atât de departe. Nu pot anticipa..

Dar asta, filmulețul este senzație de senzual.

L am văzut întâmplator, cam asta mi a provocat dorința de a merge la o Shemale. Si voi reveni cu recenzie când o voi face .

Filmulețul este senzație, foarte senzual. Dac

quote name="tslover" post="6163953" timestamp="1589457985"]

Am facut facefuck cu Andreea Dragulescu si Alexandra Gold, niste puli geniale nu mai ma saturam si au terminat pe fata mea si in gura.

sa inteleg ca nu ai avut pana acum nicio experienta cu o fata Trans? Daca ai dorinta asta si nu ai fost, ar ficazul sa te duci. Daca nu te superi, ce varsta ai ?

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti

Nu, nu am ajuns încă...ideea a venit recent, max 7,8 luni. Ba am ezitat, ba au tot fost scandaluri pe aici, cu analize, cu potentiale boli, tot felul de acuzații...etc. M au cam dat înapoi. Cel mai probabil voi ajunge, acum sa vedem când.. :). Fanteziile sunt, nu vezi, gen filmulețul 😀🙈. > 30 ani

sa inteleg ca nu ai avut pana acum nicio experienta cu o fata Trans? Daca ai dorinta asta si nu ai fost, ar ficazul sa te duci. Daca nu te superi, ce varsta ai ?

Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita
Reputație: 0

Nu, nu am ajuns încă...ideea a venit recent, max 7,8 luni. Ba am ezitat, ba au tot fost scandaluri pe aici, cu analize, cu potentiale boli, tot felul de acuzații...etc. M au cam dat înapoi. Cel mai probabil voi ajunge, acum sa vedem când.. :). Fanteziile sunt, nu vezi, gen filmulețul 😀🙈. > 30 ani

Nu băga de seama răutățiile astea sunt jocuri murdare și minciuni..

Deși te înțeleg bine ce spui de obicei clienții mereu mă întreabă dacă este adevărat ce se spune de alte fete iar răspunsul meu este cel de sus !!

Alegeți o fata pe placul tău făti de cap Cu ea vezi cum îți place dacă îți place ..

Și hop încă o fantezie îndeplinită!!

Aici pe forum sau de pe public mai găsești căteva ..

Nu suntem multe da măcar ai de unde alege..

Că după ce se deschid granițele ca păsările o să zburăm :))💗💗

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Pana acum vreo 3 ani, 3 ani și jumătate poate nici eu nu ma gândeam, dar datorita jobului ma tot plimbam și întâlneam tot felul de oameni și uite asa când am venit în tara am dat de una, de alta și tot asa și dacă nu venea covidu mai loveam și acum. Doar ca eu nu sunt dasta sa mi-o iau și s-o sug, fiecare ca problemele lui. Mergi liniștit vb Afroditei, ai totuși ce alege te uiti pe. Publi și aia e. Nici nu ma uitam la recenzii înainte, nu ma interesa. 😉

Link spre comentariu
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal

Pana acum vreo 3 ani, 3 ani și jumătate poate nici eu nu ma gândeam, dar datorita jobului ma tot plimbam și întâlneam tot felul de oameni și uite asa când am venit în tara am dat de una, de alta și tot asa și dacă nu venea covidu mai loveam și acum. Doar ca eu nu sunt dasta sa mi-o iau și s-o sug, fiecare ca problemele lui. Mergi liniștit vb Afroditei, ai totuși ce alege te uiti pe. Publi și aia e. Nici nu ma uitam la recenzii înainte, nu ma interesa. 😉

E normal ca acum, după ce s-a umplut de anunțuri false, clientul sa verifice unde merge sa nu dea de cu totul altceva decât in poze 😂😂😂

Link spre comentariu

Acum este totusi destul de usor sa gasesti o fata ts fata de anii trecuti. Din pacate sunt putine serioase dar cu rabdare (a se citi ca urmaresc pe forum sau publi cand vreo fata ts vine in orasul in care stau sau se afla in orasul in care ma deplasez eu cu jobul) am avut parte de intalniri faine.

P.S.Afrodita sper sa nu-ti iei zborul inainte de a te intalni. :)

Link spre comentariu

E normal ca acum, după ce s-a umplut de anunțuri false, clientul sa verifice unde merge sa nu dea de cu totul altceva decât in poze 😂😂😂

😀😀😀

Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Daca e vorba de supt, o partida cu Marcelle Herra (nu stiu cine-i cealalta bruneta), care arata ultra feminina, cred ca te urca pe pereti ! :)

Eu unul nu am nimic impotriva unei prietene/iubite trans. Pentru mine cel putin, daca arata 90% feminina, indiferent ca e pre-op sau post-op, nu are importanta. Important este sa fie femeie ! :) Am mai discutat cu amici/prieteni mai open-minded, nu au nimic impotriva unei prietene sau iubite trans, dar nu ar face asta pentru ca nu ar mai putea avea copii.

Pentru unii e un impediment, pentru altii nu. In vremurile astea tulburi (la nivel global) a aduce la trup un suflet inseamna sa-l chinui, la ce copilarie, tinerete si viata aspra si lipsita de bucurii l-ar astepta, mai bine nu ! Strict parerea mea, sper sa nu deranjez pe cineva !

https://www.ashemaletube.com/videos/554375/marcelle-herra-yum-yum/

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am mai discutat cu amici/prieteni mai open-minded, nu au nimic impotriva unei prietene sau iubite trans, dar nu ar face asta pentru ca nu ar mai putea avea copii.

Treaba asta cu copilul nu ar trebui sa fie o problema, atat timp cat exista posibilitatea de mama-surogat si seminare in vitro, alaturi de adoptie. 

Stiu cupluri hetero biologice, sa zic asa, care au ales sa adopte copil, desi nu aveau probleme, doar pentru ca asa au simtit.

Link spre comentariu

:) mulțumesc Afrodita de intervenție! Părere argumentata, decenta..sper sa te vizitez :😀😉

Si da, tot felul de acuze, analize, poze...etc.

Mișto este cum povesteau oamenii aia experiențele. Aia te face sa ai curaj, sa te duci, certurile si acuzele, mai ales cu analize si alte cele..te tine acasă.

ÃŽncă o data ms Afro, sper sa te întâlnesc, sa mi fac si eu “debutulâ€ðŸ™ˆ 😂😂

Nu băga de seama răutățiile astea sunt jocuri murdare și minciuni..

Deși te înțeleg bine ce spui de obicei clienții mereu mă întreabă dacă este adevărat ce se spune de alte fete iar răspunsul meu este cel de sus !!

Alegeți o fata pe placul tău făti de cap Cu ea vezi cum îți place dacă îți place ..

Și hop încă o fantezie îndeplinită!!

Aici pe forum sau de pe public mai găsești căteva ..

Nu suntem multe da măcar ai de unde alege..

Că după ce se deschid granițele ca păsările o să zburăm :))💗💗

Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita

Love you guys ..💗💗

Nu dați atenție în momentul în care fetele se ceartă ...

Acum eu mereu întreb clienții de experiență lor cu alte Ts și ei mereu îmi raspund

ÃŽn multe cazuri fetele nu au erecție și asta este cea mai mare problemă

Unele fete din cauza tratamentului altele pentru ca sunt mai mult passive este ceva normal!

Dar de 2 ani incoace activez rar în Ro dar și cănd activez am mulți clienți .

Și acei sunt mulți foști clienți sau clienți fideli ai Gabrielei si andreei.

Andreea are topic Gabriela nu ..

Acești domni sincer vă zic sunt oameni deosebiți și generoși..

100% din clienți mei cea mai lăudată fata ts a fost gabriela după care Andreea..

Nu o cunosc personal pe Gabriella pe Andreea da

Dar jos pălăria în fața lor doar cuvinte de laudă la adresa lor.

Chiar mulți miau zis pe mine mă vizitează ca as fii o varianta mai tânără ai Gabrielei :)

Oricum ele sunt mai trecute și au o vârstă la care se mențin bine ...

Ce pot să vă zic sper din sufletul meu ca fiecare bărbat să fie mulțumit de serviciile altor fete ts !

Și să fiți satisfăcuți exact cum va imaginați voi💗💗💗

Link spre comentariu

Oricum cred ca o sa mai stați ceva paici ca cine știe ce s-o mai întâmpla😀😀. Vedem în 2 săptămâni 1 luna cu relaxarile ce o sa fie..😀😀

Link spre comentariu

Love you guys ..💗💗

Nu dați atenție în momentul în care fetele se ceartă ...

Acum eu mereu întreb clienții de experiență lor cu alte Ts și ei mereu îmi raspund

ÃŽn multe cazuri fetele nu au erecție și asta este cea mai mare problemă

Unele fete din cauza tratamentului altele pentru ca sunt mai mult passive este ceva normal!

Dar de 2 ani incoace activez rar în Ro dar și cănd activez am mulți clienți .

Și acei sunt mulți foști clienți sau clienți fideli ai Gabrielei si andreei.

Andreea are topic Gabriela nu ..

Acești domni sincer vă zic sunt oameni deosebiți și generoși..

100% din clienți mei cea mai lăudată fata ts a fost gabriela după care Andreea..

Nu o cunosc personal pe Gabriella pe Andreea da

Dar jos pălăria în fața lor doar cuvinte de laudă la adresa lor.

Chiar mulți miau zis pe mine mă vizitează ca as fii o varianta mai tânără ai Gabrielei :)

Oricum ele sunt mai trecute și au o vârstă la care se mențin bine ...

Ce pot să vă zic sper din sufletul meu ca fiecare bărbat să fie mulțumit de serviciile altor fete ts !

Și să fiți satisfăcuți exact cum va imaginați voi💗💗💗

La care Andreea oare te referi?
Link spre comentariu

Daca e vorba de supt, o partida cu Marcelle Herra (nu stiu cine-i cealalta bruneta), care arata ultra feminina, cred ca te urca pe pereti ! :)

Eu unul nu am nimic impotriva unei prietene/iubite trans. Pentru mine cel putin, daca arata 90% feminina, indiferent ca e pre-op sau post-op, nu are importanta. Important este sa fie femeie ! :) Am mai discutat cu amici/prieteni mai open-minded, nu au nimic impotriva unei prietene sau iubite trans, dar nu ar face asta pentru ca nu ar mai putea avea copii.

Pentru unii e un impediment, pentru altii nu. In vremurile astea tulburi (la nivel global) a aduce la trup un suflet inseamna sa-l chinui, la ce copilarie, tinerete si viata aspra si lipsita de bucurii l-ar astepta, mai bine nu ! Strict parerea mea, sper sa nu deranjez pe cineva !

Superb clipul: si eu am facut-o in 3 cu o trans si o fata: prima data m-a futut trans si ii dadeam limbi fetei si apoi m-a futut fata cu strapon si i-o sugeam la trans . Finalizarea am avut-o in timo ce eram futut de trans si mi-o sugea fata , orgasm demential. Apoi cu fata i-am spupt-o la tran si a ejaculat pe noi :X

Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita

Oricum cred ca o sa mai stați ceva paici ca cine știe ce s-o mai întâmpla😀😀. Vedem în 2 săptămâni 1 luna cu relaxarile ce o sa fie..😀😀

Ori la mijlocul iuniei începutul iuliei se vor redeschide puffurile casele private ori pe 31 august în afară..

Cert e că în germania sau deschis deja si cluburile și evenimentele pănă în 1000 de persoane

Crede-mă că asteapta fetele să plece ca pâinea caldă..am vorbit cu căteva..

Asteptam si vedem ")

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...