alenats Reputație: 466 Postat August 10, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat August 10, 2020 Nu pot spune ca ma incanta genul asta de exprimari, dar https://nimfomane.com/forum/topic/101933-ts-jennifer-0755834154/page-3 e mai pe dominare, insa nu sta mult in Bucuresti Alena mai era, dar e plecata acum https://nimfomane.com/forum/topic/122651-alena/ multumesc pt recomandare 😘😘 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2020 Am si eu cateva shemale preferate de "afara", dar nu le mai reamintesc pentru ca le-au amintit colegii in postari, dar oricat de bine ar arata eu prefer o romanca. De ce ? Ptr ca asa cum cineva scria aici ca prefera pulile mai scurte dar groase, eu prefer sa aud in limba romana sa mi se spuna : " treci in genunchi si suge-mi pula ", "ia-o in gura adanc" sau "linge-mi coaiele".Cunosc engleza la perfectie si inca cu 2 ma descurc binisor, deci nu limba straina ar constitui un impediment, dar aceste comenzi, eu fiind un tip mai submissiv, nu suna nici pe de parte la fel de excitant pentru mine in alta limba.Am scris aceasta postare tocmai pentru a putea primi eventuale recomandari de la colegi. Daca cunoasteti in Ro, shemales care sa fie asa, mai dominante, va rog sa-mi spuneti.Desigur si fetele isi pot spune punctul de vedere.P.S. Caut ceva in genul filmuletelor cu Carbine Karabella worshipEu ti-as recomanda Andreea Dragulesc si Gaby Shemale. Daca iti place sa fii si futut sunt perfecte au pulile cam maricele, dar sunt adorabile pentru ce vrei tu. Garantez!! Link spre comentariu
ultraviolet1 Reputație: 34 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Eu ti-as recomanda Andreea Dragulesc si Gaby Shemale. Daca iti place sa fii si futut sunt perfecte au pulile cam maricele, dar sunt adorabile pentru ce vrei tu. Garantez!!Multumesc ! Le gasesc aici pe forum ? Link spre comentariu
takethat Reputație: 7 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Eu as încerca o sesiune de Faccefuck/deepthroat cu Domrystan, nu e cine stie ce, dar ce are intr picioare e wow...sau Nefertitti Imi mai place Carla Brasil, se vede ca ii place sa fie suptaJoanna Jet care desi e trecuta de o varsta are erectia maxima.FoxyAngel, as suge si as înghiți tot ce iese prin scula aia a ei.Mariana Cordoba, geniala, m-ai ales cand isi da drumul Keylla Marques, în cazul ei e probabil trebuie sa ai gura largă...Kim Carta arata delicios lapticul ei.De la noi din țară Alexandra Gold si CarinaSunt mai multe dar nu imi vin in cap acum... Link spre comentariu
denis314 Reputație: 1 Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 daca va place sa fiti pasiviastea 2 is bestiale PAMELA NOVAEScarol dias Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Va plac numai fetele puloase :blushing2 Sunt curios daca va place sa fiti pasivi cu asemenea puli imense, dar de altfel frumoase. Si mie imi plac pulile mari, dar m-as lasa futut de una :no2 Link spre comentariu
niceboybv Reputație: 8 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Va plac numai fetele puloase :blushing2 Sunt curios daca va place sa fiti pasivi cu asemenea puli imense, dar de altfel frumoase. Si mie imi plac pulile mari, dar m-as lasa futut de una :no2Eu unul doar asta caut. Am fost la Carina de 2 ori, încă sper că se îngăduie și dă o tură și prin Brașov. De-abia aștept să merg iar pe la ea. Fiecare are preferințe diferite. Girth is king. Link spre comentariu
denis314 Reputație: 1 Postat Noiembrie 20, 2020 Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Eu unul doar asta caut. Am fost la Carina de 2 ori, încă sper că se îngăduie și dă o tură și prin Brașov. De-abia aștept să merg iar pe la ea. Fiecare are preferințe diferite. Girth is king.amin! lasa-mi te rog anuntul lui carina sa trec si eu pe la ea Link spre comentariu
isabellets Reputație: 2555 Postat Noiembrie 20, 2020 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 amin! lasa-mi te rog anuntul lui carina sa trec si eu pe la ea Are topic și aici.Are și anunț pe publi24- in București 🤦â€â™€ï¸ Link spre comentariu
claudion Reputație: 61 Postat Noiembrie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Mie mi-ar plăcea să fut o transă exact cum arată Domino Presley dar cred că Afrodita seamănă cel mai mult cu ea 😠Link spre comentariu
takethat Reputație: 7 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 La chestia ca ne plac astea "puloase", eu unul sunt pasiv doar oral, anal nu, de aia prefer una cu adevărat dotată cum e Mariana Cordoba sau Keylla Marquez pentru un fuckface sau deepthroat.🤤 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Noiembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 La chestia ca ne plac astea "puloase", eu unul sunt pasiv doar oral, anal nu, de aia prefer una cu adevărat dotată cum e Mariana Cordoba sau Keylla Marquez pentru un fuckface sau deepthroat.Si eu la fel!! :blushing2 :iagree Link spre comentariu
takethat Reputație: 7 Postat Noiembrie 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Crezi ca ai putea sa ii faci deepthroat lui Mariana Cordoba sau Nefertitti, la modul sa o bagi pe toată? Link spre comentariu
giovanni weed Reputație: 675 Postat Noiembrie 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Dacă ar fii să fac un top ar fi așa: Aubrey Kate Chanel Santini Kiara Kole KimberleeJessy Dubai Jane Marie Korra del RioNatalie Mars Ella HollywoodAspren Books Venus Lux Cam atât spor să aveți Link spre comentariu
mantazaur Reputație: 1 Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Sustin pe fratele takethat cu keyla si honeyfoxx .Daca vreti sa gasiti ceva calumea cautati Carla Ferri simplu Link spre comentariu
takethat Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Cred ca e imposibil sa iei tot penisul lui Perla Lohan sau al Flaviei Lins in gura, doar sa nu ai "gag" reflex deloc Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Crezi ca ai putea sa ii faci deepthroat lui Mariana Cordoba sau Nefertitti, la modul sa o bagi pe toată?Eu unul nu. Am incercat de la noi pe Alexandra Gold si Karina si nu am reusit , insa am reusit la Afrodita si Andreea Dragulesscu le au o idee mai mica cred ca undeva la 18. Link spre comentariu
takethat Reputație: 7 Postat Decembrie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Tocmai ca am descoperit asta https://www.xvideos.com/video47577045/monster_cock_squirting Link spre comentariu
takethat Reputație: 7 Postat Decembrie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Apăsați pe nume ca sa intrati pe link : Carla Brasil Kim Carta Neffertiti Joanna Jet Mariana Cordoba Foxy Angel Keylla Marques Bonus : Click aici Link spre comentariu
takethat Reputație: 7 Postat Decembrie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Apăsați pe nume ca sa intrati pe link : Carla Brasil Kim Carta Neffertiti Joanna Jet Mariana Cordoba Foxy Angel Keylla Marques Bonus : Click aici Link spre comentariu
takethat Reputație: 7 Postat Decembrie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Cele care nu merg mai sus apăsați aici : Nefertitti Carla Brasil Joanna Jet Mariana Cordoba Vizionare plăcută Link spre comentariu
takethat Reputație: 7 Postat Decembrie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 10, 2020 si ceva cu avderat mare https://www.xvideos.com/video48938601/monster_black_shemale_cock - Valerie May Link spre comentariu
specter92 Reputație: 4 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 La 22.11.2020 la 9:19, takethat a spus: La chestia ca ne plac astea "puloase", eu unul sunt pasiv doar oral, anal nu, de aia prefer una cu adevărat dotată cum e Mariana Cordoba sau Keylla Marquez pentru un fuckface sau deepthroat.🤤 cordona e RIP de mult Link spre comentariu
claudion Reputație: 61 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Kylie Marie, Jane Marie,Domino Presley și multe altele Link spre comentariu
mihai1002020 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Keylla Marques Jessica ketlen Mia iabella Yasmin dorolles Maria jullia Mariana cordoba Sabrina Suzuki Sabrina prezotte Angeles cyd Gisele bitencourt Gabrielli Bianco Joe Garcia Nanda Molinari Nicole big caliber Bianca Hills Aspen Brooks Foxy Angel Nicolly Navarro Arianna Lexa Karol Kovalik Sthefanny Marinho Diana Chanell Kamilla Rayalla Dominique Charre Marcelly Gaucha Jessica Rayalla Miss Good Bar Kimber Haven Angel Star Sabrina Neves Britney Boykins Nanda Molinari Sarah Hevyn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum