Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2020 Postat Iulie 12, 2020 300 lei ora, max 2 finalizari? Adică nu faci 2 fin într o oră? Tragi de timp? Clientul plătește perioada cat faci tu dus sau cand o freci plecată din camera? Urat, la banii ăștia trebuie sa oferi 2 fimalizari. Asta daca nu tragi teapaHello nene, ai fost cumva la mine ? Care e problema ? Da într-o ora sunt incluse doua finalizări , nu freacă nimeni timpul aiurea ;) poți sta liniștit ! Eu dus fac înainte să-mi ajungă clientul , numai dacă intervine ceva și nu am timp, da fac dus când este clientul !Intr-o ora ai doua finalizări , acum depinde și de tine ca client , dacă futi un număr 40 minute și pe al doilea la fel , i-ați frate doua ore!Nu cred ca am avut probleme cu cineva , ca să te trezești tu să vorbești de pomană! ;)
panchiosu903 Reputație: 5 Postat Iulie 12, 2020 Postat Iulie 12, 2020 Ce m-aș arunca peste ea E destul de largă Dai la ea ca atunci cand iti cade lantul la bicicleta, dar fiecare cu gusturile lui
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2020 Postat Iulie 12, 2020 E destul de largă Dai la ea ca atunci cand iti cade lantul la bicicleta, dar fiecare cu gusturile luiBărbați care au fost la mine pot sa-ți confirme ca nu este așa cum spui tu!Dar tu fiind un frustrat , nu prea sunt curioasa de părerea ta ! ;) :)
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2020 Postat Iulie 12, 2020 Disponibilă la birou până la ora 03:00! 😈🤷ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2020 Postat Iulie 13, 2020 Buna futăciosilor, azi mă găsiți la birou la ora 15:00! Pupici 😘😘😘
lute123 Reputație: 22 Postat Iulie 13, 2020 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Iulie 13, 2020 Bagi si curul la treaba sau ...acolo nu s-a umblat?
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2020 Postat Iulie 13, 2020 Bagi si curul la treaba sau ...acolo nu s-a umblat?Nu s-a umblat acolo, nu fac anal ! :)
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2020 Postat Iulie 13, 2020 😘😘😘😘Disponibilă până la ora 03:00! 🤩
panchiosu903 Reputație: 5 Postat Iulie 13, 2020 Postat Iulie 13, 2020 E largă - lucru normal pentru o prostituată. Dai la ea ca atunci cand iti cade lantul la bicicleta, dar fiecare cu gusturile lui Mie nu mi-a placut la normal, asa ca i-am dat-o inapoi in gurita unde am si finalizat, i-am umplut gura si fata de sloboz. Face mofturi si la asta, desi este platita. Eu nu mai revin
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 Bună futăciosilor azi mă găsiți la birou ! 😘 pupici
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 E largă - lucru normal pentru o prostituată. Dai la ea ca atunci cand iti cade lantul la bicicleta, dar fiecare cu gusturile lui Mie nu mi-a placut la normal, asa ca i-am dat-o inapoi in gurita unde am si finalizat, i-am umplut gura si fata de sloboz. Face mofturi si la asta, desi este platita. Eu nu mai revinMinți ! Când mai luat tu pe mine și eu nu știu! Minți din toate punctele de vedete , ești cam singura persoana care spune că sunt oala jos ! Despre ce vorbim ! Deja mi-ai provocat scârbă ;)!
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 300 lei ora, max 2 finalizari? Adică nu faci 2 fin într o oră? Tragi de timp? Clientul plătește perioada cat faci tu dus sau cand o freci plecată din camera? Urat, la banii ăștia trebuie sa oferi 2 fimalizari. Asta daca nu tragi teapa Te cam contrazici... (întrebările cu răspunsul pe care ți-l dai singur)De timp, nu trage, du-te la DanaXoxo să vezi acolo tragere de timpCe m-aș arunca peste eaDacă ai peste 70 de kg, o omori.. E destul de largă Dai la ea ca atunci cand iti cade lantul la bicicleta, dar fiecare cu gusturile lui destul ? e bine, nu ?Ți-a căzut vreodată lanțul la bicicletă ?Bărbați care au fost la mine pot sa-ți confirme ca nu este așa cum spui tu! Da, confirm.. am scris altundeva.. „super super strâmtă”E largă - lucru normal pentru o prostituată. Dai la ea ca atunci cand iti cade lantul la bicicleta, dar fiecare cu gusturile lui Mie nu mi-a placut la normal, asa ca i-am dat-o inapoi in gurita unde am si finalizat, i-am umplut gura si fata de sloboz. Face mofturi si la asta, desi este platita. Eu nu mai revinlargă ? probabil o ai tu mică și subțireAi mai repetat placa cu bicicleta... încerci să denigrezi peștișor auriu ?„zici că nu mai revii”. Dacă într-adevăr ai fost și repeți aceeași placă de ce ai mai fost încă de 2 ori ? Credeai că-ți crește puța sau cum :hmmm ?
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 🤷ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
jackson477 Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 Nu mai vorbiți aiurea ca e larga fata, dacă nu aveți cu ce normal ca nu simțiți nimic. Am fost la ea sapt trecută, m-am simțit super ok. Din partea mea nota 10 pentru tot, locație, corp, prestație (mai ales oralul np). Abia astept sa ajung iar la noua locație.
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 Nu mai vorbiți aiurea ca e larga fata, dacă nu aveți cu ce normal ca nu simțiți nimic. Am fost la ea sapt trecută, m-am simțit super ok. Din partea mea nota 10 pentru tot, locație, corp, prestație (mai ales oralul np). Abia astept sa ajung iar la noua locație.Te pup și te mai aștept cu drag ;)
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2020 Postat Iulie 15, 2020 Buna dimineața futăciosilor, azi mă găsiți la birou de la ora 14:00! 😘🤗pupici
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2020 Postat Iulie 15, 2020 Disponibilă pentru programări ! 😘😘😘
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2020 Postat Iulie 15, 2020 Sunt disponibilă pentru voi pà nă la ora 02:00! Pupici 😘😘😘🤗
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 Buna futăciosilor ! 😘😘😘🤗
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 Adresa : Sfânta Vineri nr 25 ( Coposu 11)Servici : oral, normal, 69, sărutări normale , sex între sâni , diferite poziti , masaj erotic , masaj de relaxare ! 150 lei o fin 300 lei ora Extra : finalizare orală , finalizare faciala , URo activ și pasiv
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 Disponibilă pănă la ora 03:00! Pupici 😘
Postări Recomandate