Sari la conținut

manele CLUB

Postări Recomandate

• Oras:[][][][][][]
Postat

bine vam gasit baieti si fete sper ca cine iubeste manelele va intra aici si va scrie ceva .vrem sa vedem ce melodi stiti si care va place mai tare sa le adunam aici ca un album.as vrea sa atentionez pe iubitori de alte gen de muzica sa nu intre sa faca misto de noi ca si noi suntem oameni si o sa fim tot mai multi pe acest forum.toti ne goneste si isi bate joc de noi pe alte forumuri sper ca aici sa fim primiti bine.

am gasit acest forum dupa ce am cautat o melodie cu salam si am vazut ca aici se gasesc si femei care sunt pe treaba.sa fie sanatoase si daca si ele vrea sa intre aici sa scrie o dedicatie are voie.

eu acum fac o dedicatie pentru toti manelisti baieti sau fete care sper ca va place 

• Oras:Bucuresti
Postat

Ideal ar fi sa nu chinuim prea tare limba romana cu multe "dezacoarde"!  :slap2 ...indiferent ce "muzica", daca putem sa-i spunem asa, ascultam...

Postat

Ma fratili meu da dice nu bagi manele? Varciu asta ami aduce aminte de un amic  ,dar totusi prefer pe marele F.Salam sa traiasca familia lui da si a mea! :pope

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

haolooo...sa haladeste si forumu hasta...nu vreeaaaaau!!!!!!!

FARA MANELEEEE!!!!!

post-56202-0-85396700-1379622716_thumb.jpg

post-56202-0-07107100-1379622723_thumb.jpg

Postat

Randunica muta-ti cuibu de nu vrei manele :rax2 Vreau sa  cante Salam   fara numaaaaaar!!!! :laugh2

Postat

Baga o dedicatie cu SALAM fratili meu ca mooooor de el , :dancing  :laugh2

Buna seara fraticii mei hai ca ne adunam incet incet .pentru fratilii chanel ca a vrut salam una buna live si pentru fata randunica care zice ca nui place manelele dar sigur se rupe in figuri pe guta ,melodia sant tropez cantata la microfon de salam 

http://www.youtube.com/watch?v=8iZC-88Ug6g

Postat

salut frati rhidere multumim de dedicatia frumoasa care ai facuto cea mai tare melodieee cu nicu  este idolul la fete din orasul lui . si acu inca o dedicatie pentru fetele de aici si in spacial la fata randunica care sper sai placa ca canta si o fata foarte frrumos ,trebuie ascultat si versurile ca canta frumos si spune multe

http://www.youtube.com/watch?v=n2YMtwrDFfQ

Postat

Manelistule baga Salam "cap si pajura" dedicatie pentru fratili Rider ca-i place al naibii de mult stiu eu ..si eu voi face un tur de oras  :car  vreau sa agat ceva bunaciune  pe ritm de manele :laugh2  :laugh2  :laugh2 le e necaz pe noi la multi   dar nu te necaji :beex2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Abia astept sa reia OTV-ul transmisiile , adevarata rampa de lansare (in spatiu) pentru "vedete" :laugh2  :laugh2  :laugh2

salut frati rhidere multumim de dedicatia frumoasa care ai facuto cea mai tare melodieee cu nicu  este idolul la fete din orasul lui . si acu inca o dedicatie pentru fetele de aici si in spacial la fata randunica care sper sai placa ca canta si o fata foarte frrumos ,trebuie ascultat si versurile ca canta frumos si spune multe

http://www.youtube.com/watch?v=n2YMtwrDFfQ

Postat

Manelistule baga Salam "cap si pajura" dedicatie pentru fratili Rider ca-i place al naibii de mult stiu eu ..si eu voi face un tur de oras  :car  vreau sa agat ceva bunaciune  pe ritm de manele :laugh2  :laugh2  :laugh2 le e necaz pe noi la multi   dar nu te necaji :beex2

de la fratilii chanelu rampapapam pentru fratioru rideru sa fie cea mai frumoasa melodie aia cu cap si pajura cantata de salam la microfon. eu pun melodia ca imi place si mie as ascultao nonstop toata ziua 

http://www.youtube.com/watch?v=eq59TzTXl1w

ei pentru fratili chanelu ca vaz ca avem acelasi gusturi bune la muzica o melodia daca merge in oras la agatat bunaciuni  tot salam ca el stie multe sa cante 

http://www.youtube.com/watch?v=JRorRSbhpWU

Postat

haolooo...sa haladeste si forumu hasta...nu vreeaaaaau!!!!!!!

FARA MANELEEEE!!!!!

Bravooo Randunico! "Rockul are prioritate". Nu stiam ca avem aceleasi gusturi muzicale ;)
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Auziiii fratili manelistu,mai e unu da lu cupidonu p'acilisea...cauta un loc de munca...nu va combinati voi doi...asa ca pentru un album,sa faceti si voi un banut ca sa manance si gurili voastre...sau poate il rugati pe "regili" Salam...sa va dea din calupu' lui...

Ca sa nu zici ca-s bagabont...ia uite colea versuri...pa sistem...le faci un beat la gura sobii(beat=ritm...)...

post-53040-0-73085800-1379675342_thumb.jpg

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

as vrea sa atentionez pe iubitori de alte gen de muzica sa nu intre sa faca misto de noi ca si noi suntem oameni si o sa fim tot mai multi pe acest forum.toti ne goneste si isi bate joc de noi pe alte forumuri sper ca aici sa fim primiti bine.

am gasit acest forum dupa ce am cautat o melodie cu salam si am vazut ca aici se gasesc si femei care sunt pe treaba.sa fie sanatoase si daca si ele vrea sa intre aici sa scrie o dedicatie are voie.

eu acum fac o dedicatie pentru toti manelisti baieti sau fete care sper ca va place 

bai nene lasati omul in pace sa asculte ce vrea el ..v-a rugat frumos sa nu-i poluati topicul si voi ii sariti in cap, mai ales Pasarea,aia care se da importanta peste tot si nu-i face pielea 2 bani ...

Postat

bai nene lasati omul in pace sa asculte ce vrea el ..v-a rugat frumos sa nu-i poluati topicul si voi ii sariti in cap, mai ales Pasarea,aia care se da importanta peste tot si nu-i face pielea 2 bani ...

multumesc frumos lu gotfater ca mia luat apararea in fata lumii. pentru asta dedic o melodie cea mai frumoasa 

http://www.youtube.com/watch?v=liV4gD3xm4M

si pentru cei care scrie aici fara sa iubeasca manelele mai ducetiva si voi la scoala sa fiti mai destepti si sa vedeti ce muzica se asculta peste tot

Postat

Da bine zici Mafiotule "The Godfather" da pasarile ce nu vor manele sa zboare  tatae de pe forum sau sa ignore topicul  asta   :laugh2 pentru mafiotul o dedicatie manelistule ce faci bagate in priza DJ-iule  :laugh2 cea mai noua melodie bago pentru fratili nostru traioar familia lui The Godfather  :car eu sunt tot la agatat bunaciuni,le programez pentru wikend :laugh2

Postat

scuze fratili meu chanelu mormal cai bag cea mai frumoasa melodie de la mine pentru gotfater care e si el frate deal nostru .

vreau sa merg si eu la o fata pe treaba  cum se face ? am sunat azi la una da nu mia raspuns cum sa fac sami raspunda ? mie mie si rusine si nustiu ce sai zic dacami raspunde . nu stiu ce sai zic ca sunt cam timid si la fete ma fac rosu la fata. intatama si pe mine ce sa fac sa ma primeasca o fata pe treaba

Postat

scuze fratili meu chanelu mormal cai bag cea mai frumoasa melodie de la mine pentru gotfater care e si el frate deal nostru .

http://www.youtube.com/watch?v=RU3wZi_2lOA

vreau sa merg si eu la o fata pe treaba  cum se face ? am sunat azi la una da nu mia raspuns cum sa fac sami raspunda ? mie mie si rusine si nustiu ce sai zic dacami raspunde . nu stiu ce sai zic ca sunt cam timid si la fete ma fac rosu la fata. intatama si pe mine ce sa fac sa ma primeasca o fata pe treaba

Ciumidelule si manelistule la care ai sunat si  nu  ti-o raspuns la tel sune-mi mie ca ati fac lipeala cu ea,dar vreau o dedicatie pentru asta ....vreu o dedicatie de la tine ... sa cante SALAM reghetoon regheton BRAZILIANCA a ce zici?si sa traiasca familia ta..... :laugh2 :hug1  

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...