Sari la conținut

Diana 0757673581

Postări Recomandate

Postat

si care e scopul ca ai pus topicul de pe brasov, unde nu zice nimic .. cum nici asta nu zice nimic.. vreo recenzie :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

• Oras:HELL
  • Oras:HELL
Postat

Buna,

Am fost la fata asta si am zis sa-i fac un bine si sa si o promovez ca merita, ca fetele bune trebuiesc promovate, decat sa promovam toate petardele, este o fata de treaba si curata, isi respecta clientul timpul și serviciile, fusesem la ea si in Brașov a fost la fel de bine.

Este pentru cateva zile aici, și mâine ar vrea sa plece.

Servicii totale, pozele sunt reale, va puteți lua dupa tatuajul de pe spate, inaltime 1.58,ten alb piele fina

Preturi 150/250 Normal si 200/300 total, fara figuri fite

Oral normal anal: per total 9, geme si frumos

Igiena: Curata proaspăt duşata, in baie prosoape curate, geluri de dus mai multe, la preferinta.

Eu recomand, savurați, ca mâine seara va pleca.

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Vizitator franci89
Reputație: 0
Postat

Arata super bine, dar.....

1.Oralul e mai mult o laba asa cu prezervativ, chiar dacă la telefon zice ca este în funcție de igiena(eu chiar eram proaspăt igienizat)

2.La normal.... Arata super bine înfiptă, dar, se ferește, o scoate, face în asa fel în cât sa ii bagi doar capul

3.Am zis ca după un nr sa continuam cu o ora, dar..... Ce sa vezi, a sunat telefonul și a răspuns, și a invitat următoare persoana cu toate ca eu eram în ciocanul gol.

4.Se plângea foarte mult ca nu are clienți, NU MA MIRA

În rest arata super bine domnișoară, chiar rarut vezi asa corp frumos.

De revenit doar dacă își schimba atitudinea și mai sta pe aici.

• Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

Asta e buna! Am sunat-o, dar nu prea a raspuns. Mai incerc. Pana atunci fac o l...a uitandu-ma la pozele ei! Am citit si recenziile de pe BV , dar mi se par putin neconcludente. Poate se risca cineva dintre "clasicii" nostrii si ii face o m...e adevarata si recenzia de rigoare. :atm :atm :atm.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...