Sari la conținut

Crina si Cristina 0736791320 sau 0768396650

Postări Recomandate

• Telefon: Gi4444
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Dupa multa inactivitate in futareala pe bani, uite ca acum am ce sa va povestesc. Asta daca mai intereseaza pe cineva o recenzie in noua organizare a forumului...

Don'soara Crina avea mancarimi la degete si tot isi schimba statusurile la mess. Juniorul Gi4444 avea mancarimi (sanatoase, sa nu se inteleaga altceva) la cap si reactioneaza la posturile Crinei. Uite asa am inceput o discutie scurta si la obiect pe mess. Concret caprioara sustine ca verisoara ei are chef sa incerce meseria asta, eu ii raspund ca am chef cu ele amandoua, accepta, stabileste halatul si ora si go go go! Chiar daca "nu ma iubeste femeile, nici nu e moarte dupe mine", ma imbrac frumos, imi pun un trening si pantofi cu toc si fuga fuga pe Calea Vitan. De nerabdare am ajuns mai repede si am asteptat vreo 10 min. Sun, vorbesc cu verisoara, Crina fiind la ora de igienizare. Urc in

Locatie: garsoniera decenta, curatel, inaugurata de fete cu mine. Lumanari, igiena, ok. Nimic de mentionat. Poate candelabrul din tavan care ma duce cu gandul la turnuletele de pe casele de pe giurgiului. Imi deschide

Caprioara: Cristina,  verisoara carevasazica, acoperita cu un navod care lasa sa se vada un corp ok, bine proportionat, carne tare, piele fina. Pe toace cam la 1,70-1,75. La fata nu e chiar pe gustul meu, dar nici nu fugi in lume cand o vezi. Pretinde ca are 25 de ani si o cred. Ma informeaza ca trebuie sa ne intretinem un pic singuri, Crina fiind inca ocupata cu dusul. Small talk, nimic de mentionat. Gazda buna, imi ofera apa, suc sau bere, fumam o tigara. Dupa vreo 10 minute apare

Crina: doar cu chiloti pe ea, inalta (ceva mai inalta decat ruda ei) cu un pic mai multa carnita pe ea. Tare. Tare ea, tare carnea, tari sanii, frumusica foc, intr-un fel deloc vulgar. O privire care spune multe, inteligenta, si cu un cur de mi s-au inmuiat gladiolele. Iar small talk, interesant chiar, pana ma trimit singur la dus.Am depus ofranda pe masuta: 600Ron. De mentionat ca i-am cerut buletinul ca sa nu ma bag in chestii penale. Nu-l avea, dar mi-a zis ca alti membrii de pe aici au vazut si pot sa confirme ca e majora. Sustine ca are 19 ani, sper sa fie asa cu toate ca pare de 16-17. Maxim 18. Ma intorc de la dus si incepe 

Actiunea: asa cum imi doream au inceput doar ele si eu ma uitam. Am avut ce vedea - FK, sarutari pe sani, corp, cunni. Un pic de teatru la verisoara, dar Crina pare ca se simte foarte bine in chestia asta. Nu rezist prea mult doar sa ma uit, asa ca ma bag intre ele. FK, oral pro (eu cer intotdeauna protejat), normal cu Cu Crina doggy.Foarte stramta si cam salbatica. Nu stiam daca o sa fac fata distractiei, asa ca am cerut iar oral. In timpul asta fetele se jucau si intre ele, eu o mai ajutam pe Cristina (care chiar s-a incins). Oral (tot pro) cu amandoua pana am terminat.

Tigara, inca un pic de socializare, fuga la dus si acasa ca intra radarul la idei.

Concluzii:

Locatia - 9- e loc de mai bine dar nimic deranjant.

Igiena - 10 - inclusiv durex, nu nonameuri chinezesti

Caprioarele: - Crina - 9. Inalta, frumusica, f sexy. Carne tare si numai buna de mozolit.Mai are un pic de invatat la atitudine, copilaroasa. Nu s-a opus la nimic, dar unele chestii un pic mecanic. Mai capata experienta                                          si probabil ca o sa disimuleze mai bine. Naturala.

-Cristina - nu stiu daca e relevant, in conditiile in care nu stie daca vrea sa o apuce pe drumul asta. Totusi: 8 - corp misto, docila, excitabila.

Actiunea: -show-9 -FK, sarutari, mangaieri, degete in pasa, de toate

-oral - Crina - 8 - prea salbatic pentru mine, dar daca o potolesti se mai imblanzeste; atentie si la oua; cu tentative de deep. Aici e de mentionat ceva ce n-am mai intalnit. O impinge in gat pana nu mai                                                    intra. si impingea in continuare pana o indoia. Ceea ce mai scade din placere si m-a si inmuiat.

- Cristina. 8,5 - mai soft, mai grijuliu, atenta la reactiile futacului

- normal (doar) Crina -8,5 - mai are de invatat, dar e stramta si doritoare sa satisfaca. Curul ei e o minunatie.

GFE - 9,5. Foarte naturale si fara fite, fara teatru ieftin. Cam smucita Crina, dar se corecteaza in timp

Halatul - 600ron pentru vreo 75-80 de minute. cred ca nu m-ar fi dat afara daca mai stateam 10-15.

Bafta!

• Like 23
Postat

:( deocamdata e pauza la show

din cate am inteles cauta colega... asa ca mai am de asteptat...

Postat

Merita sa astepti, dupa parerea mea. Eu sunt un fan declarat al showului lesbi, cu fular, steag de gard si cantece in galerie (daca aveam si torte eram ultras de-a dreptul) si din tot ce am vazut pana acum, Crina este cea mai NATURALA in genul asta de actiune. Am vazut si showuri mai spectaculoase, dar se simtea ca e blatuit un x la pauza, 2 la final. Crina imi pare ca simte la fel si cu o femeie si cu un barbat, de unde si firescul actiunii, chestie care MIE mi se pare cea mai importanta.

Bafta si rabdare!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

as dori sa vorbesc cu un moderator  pentru a schimba titlul etc:)

aici sunt

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:bucuresti
Postat

verisoara mea este cristina ! putem schimba titlul te rog?:)''Crina si Cristina, -0736791320 sau 0768396650" 

si La multi ani cu multe bucurii si realizari :* 

Multumesc!

Postat

pretul pentru o ora jumatate in compania mea si a cristinei care include 2 finalizari ,oral ,normal , cim,cob,cof + show lesbi este de 600 ron ( 300 ea,300 eu) 

Postat

Buna baieti, 

Eu si Cristina ne-am decis  ca pe la sfarsitul lunii Februarie sa facem o mica drumetie prin alte orase, 3, maxim 4 si ne gandeam ca ne puteti ajuta sa ne decidem prin ce orase :)

vom alege orasele acolo unde sunt cel putin 50 de doritori sa ne vada :) 

so, guys please help us to decide where to go!

va pupam! weekend placut !

Postat

Cel mai indicat ar fi sa postati voi in sectiunea oraselor pe care ati vrea sa le vizitati. Nu sunt foarte multi useri care urmaresc tot ve se petrece in bucuresti. Si daca tot am intervenit va invitam in iasi :)

Postat

timisoara ar fi super subscriu....va asteptam fetelor sa avem ce recenza

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

50 de doritori pence durata ?! daca e pt o zi sugerez Strehaia: e oras, are printzi deci si bani (mai vinde omu o salba ceva). daca e pt o luna (deci 2/zi) e altceva si atunci recomand Braila (la astia shimba cate 2 /zi....de la prefect la presedinteconsiliu)

:slap2

Buna baieti, 

Eu si Cristina ne-am decis  ca pe la sfarsitul lunii Februarie sa facem o mica drumetie prin alte orase, 3, maxim 4 si ne gandeam ca ne puteti ajuta sa ne decidem prin ce orase :)

vom alege orasele acolo unde sunt cel putin 50 de doritori sa ne vada :)

so, guys please help us to decide where to go!

va pupam! weekend placut !

• Minus 1
Vizitator cristi08
Reputație: 0
Postat

va asteptam cu mare drag la

IASI !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...