Sari la conținut

Studenta

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

A fost cineva?

Dupa felul in care scrie pare sa fie aceeasi Maria de pe la G-uri, o fata care vorbeste gros la telefon si are in jur de 28 de ani.Nu am fost ca dupa telefon, nu prea parea ok.Acu' cine mai stie.Cine a fost?

Postat

Are adresa undeva în doja.

Scuze, a vrut sa fie o intrebare... E faina, arata a ce e in poze?

• Oras:in apa si pe uscat...
Postat

Sa nu spuneti ca nu contribui si eu. E una tot asa cu voce groasa la telefon, blonda , matura in bloc la Staer uneori zice ca e modoveanca in anunturi (dar nu mereu). Tot asa are vreo 3-4 numere de telefon si anunturi cu poze false. Daca e aia de pe la et 2-3 ... sa FUGITI !  

Eu am fost la ea si am facut cale intoarsa... asta dupa ce a iesit si panarama pe casa scarii ca de ce o tin ocupata daca nu am chef de futut. M-am intors sa ii fut una... dar s-a baricadat in casa. :)

• Like 1
  • Oras:Galati
Postat

Sa nu spuneti ca nu contribui si eu. E una tot asa cu voce groasa la telefon, blonda , matura in bloc la Staer uneori zice ca e modoveanca in anunturi (dar nu mereu). Tot asa are vreo 3-4 numere de telefon si anunturi cu poze false. Daca e aia de pe la et 2-3 ... sa FUGITI !  

Eu am fost la ea si am facut cale intoarsa... asta dupa ce a iesit si panarama pe casa scarii ca de ce o tin ocupata daca nu am chef de futut. M-am intors sa ii fut una... dar s-a baricadat in casa. :)

Daca e rabla aia care avea anuntul cu "moldoveanca", atunci are aproape un an de cand presteaza in locatia aia, prin vara trecuta am citit si un fel de recenzie pe forumul "defunct" , unu care saracu n-a stiut cand sa faca cale intoarsa si s-a fript ....  :laugh2

• Like 1
Postat

Numar nou, aceleasi poze

0749 342 716

Pune numarul fara spatii ca sa apara la cautare 

0749342716

• Like 1
Postat

Daca e rabla aia care avea anuntul cu "moldoveanca", atunci are aproape un an de cand presteaza in locatia aia, prin vara trecuta am citit si un fel de recenzie pe forumul "defunct" , unu care saracu n-a stiut cand sa faca cale intoarsa si s-a fript ....  :laugh2

Nu poti sa eviti toate rablele... in practica doar kktu pluteste... :D 

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Nu știu dacă e aceeași tipa cu "moldoveanca noua" dar la un moment dat anul trecut aproape jumătate sau poate 3 sferturi din anunțurile de pe publi cu blonde slim erau de fapt aceeași "tante" cu voce groasă, la fel cu diferite nr de telefon și diferite poze și diferite tarife, cine știe dacă cum arată defapt, a avut mult timp locație la I-ul acela de pe lângă orașelul copiilor!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.