Sari la conținut

Salut o sa un comentariu cu multe intrebari

Vizitator pizdosul99

Postări Recomandate

Vizitator pizdosul99
Reputație: 0
Postat

Dragii mei prieteni, cand ma gandesc ce fete am putut să avem noi in orasul asta, de ce or fi plecat ele? Unde Sunt domnișoarele cu 70 80 lei care știau meserie nu ca astea cu 100 150 care stiu de cat sa ia nu sa si dea. Imi este dor de alea ale noastre autohtone, alea 2 sau 3 milf-uri de, unde or fi acuma Karla, Issabela, fata de la taxe si impozite. Astea de azi ma dezgustă aproape toate. Unde sunt femeile alea.care făceau orice, unde erai si tu mulțumit dar si ele, si puteai reveni oricand.(Scuzatimi greșelile de ortografie). Sincer imi este dor de brazilia ca aia cu pistolul pe picior, de isabela, de Alina(țipă blonda cu sânii mari), si altele. Stie cineva ce sa intamplat cu ele. Ave-ti nr de tel ale lor. Or fi renunțat, sau poate sau mutat de la noi din tot felul de motive. Mai practica aceasta meserie. Pt ca eu enul as vrea sa le gasesc sa mai trec pe la ele.

Jud Vâlcea are propriile excorte, noi nu prea avem exceptând câteva care din punctul meu de vedere nu sunt ok.

Raspunde-ti daca pute-ti sa sti-ti.

• Oras:Departe
Postat

Tipa cu pistolul pe picior era misto rau.

Dar disparuse cu ceva timp insinte de pandemie.

Vizitator pizdosul99
Postat

Mai sti ceva de ea, un nr de tel locație sau nume?

Vizitator pizdosul99
Postat

Am mai vazut una cu pistol pe site dar e blonda si e si cam bătrână. Jessy. Si din cate am inteles nu este prea ok

Postat

Mai sti ceva de ea, un nr de tel locație sau nume?

Nimic.

A disparut si asa a ramas.

Postat

Am mai vazut una cu pistol pe site dar e blonda si e si cam bătrână. Jessy. Si din cate am inteles nu este prea ok

Nu,aia de care vorbeam noi era una bruneta.

Jessy nu e batrana doar ca are fizicul dezordonat:).Cred ca nu are mai mult de 25-26 ani.

• Oras:Târgu Jiu
Postat

Care fata era de la taxe și impozite?

DE la gara sau de la finanțe de lângă Parângul?

Vizitator pizdosul99
Postat

Gara raiffeisen

Vizitator pizdosul99
Postat

Mai sti ceva de ea?

Vizitator pizdosul99
Postat

Le-am văzut anunțurile salvate si pe excorte.net tg jiu. Dar nu mai cred ca mai au aceleași nr de tel!

Postat

Prima dată când am căutat fetițe am întrebat taximetriștii. Până la urmă mi-a adus unu o fata bunicica, tânără, curata. Nu mai știu cum o chema. I-am luat numărul de telefon atunci și o sunam din când în când. Era 50 de lei numărul. Odată i-am zis că aș vrea cu 2 fete. M-a costat 200 de lei. A venit cu o fata de prin CAM. Ultima dată când am auzit de ele erau prin Italia. Am întrebat taximetriștii dar tot din astea de pe publi dau și ei. Nu am mai văzut localnice. Eu as vrea una de pe aici sa stiu că merg la sigur

Vizitator pizdosul99
Postat

Nu cred. Pe atunci era brunetă. Poate sa vopsit

Vizitator pizdosul99
Postat

3mădălina vizitat azi. am fost la fata asta blonda cu pistolul pe picior. O cheamă Lorena si este din craiova. Nr de tel este:0731958621. Stă cu încă 2 fete cred ca de etnie.

Locație nota10 in spate la hotel Gorj et1 bl si sc nu le mai retin.

Descriere: blonda sânii mari, naturali, putin botox, tatuata, si fundul mare, dar putin strâmt. Are un minus din partea la Pizda pt ca nu este rasa si are si putin miros. Recunosc sunt fan limbi dar aici nu m-am putut apropia. Deci aspectul fizic nota9.

Tarife: la telefon am vorbit on/np 100fin 200h 2fin. Sărituri doar daca ne placem. Ok.

Acțiunea: Ajuns in locație îi spun că vreau să stau o finalizare on np (deocamdata). Accepta saruturi. Mai ales pt ca sunt o persoana inalta si coca îi plac astfel de persoane. Nu am stiut ca face normal neprotejat. O sa va povestesc. Ii dau bani si începem să ne dezbracam sărituri peste tot, mai putin la păsărica ei pt ca avea miros. Vine peste mine si ne plîngem. Are buzele mari (botox),imi spune ca îi place cum o ling, eu ei la nebunie. Trece la un oral bunicel nota8,5. Apoi iar ne lu-am limba in gura.

La un moment dat ea observa ca mi sa inmuiat. AICI ESTE PARTEA INTERESANTA:!!! O intreb daca face si normalul protejat, la care imi raspunde ca nu. Eu îi spun ce pacaaat ca imi place mai mult si Ma excit cam tare. La nici 2s după această afirmație imi "reproseaza"ca accepta si neprotejat dar 50 extra. BUUUUN. Între timp am Mai schimbat 2 vorbe si i-am propusă sa îi dau 200 de lei pt un normal protejat si unul neprotejat. Nu a vrut a zis ca 250 pt h neprotejat. Am zi ok. I-am mai dat doar 50 pt o finalizare neprotejata. Băăăi copii, vreau sa va spun ca a fost sălbatică. Am reînceput ca 2 îndrăgostiți, ne băgăm limbile pana in gatul celuilalt. De vis. A venit peste mine cu țațele alea mari, ne lingeam si ne strangea-m in brate. Super excitat. Am continuat normal in aceeasi pozitie de vis. A inceput ea si am continuat eu l. Cred ca sa excitat si ea pt ca la un moment dat am auzito tipand. Am schimbat vreo 3 poziții. Asta prima. Apropo acțiunea sa desfășurat pe o canapea mare. A 2a pozitie eu peste ea si dai. Mia spus ca nu a mai văzut o pilă asa mare. De abia m-am abținut să nu termin atunci. Lubrifiant natural. Si cea de a 3a pozitie, este capra, in care am si finalizat, pt ca nu am mai putut tine, urla de o puteai auzii de la 1km si mi-am dat drumul. Nota 10.

Concluzia: de revenit cat mai curând

Lucruri ne spuse: are 19ani

Colegele ei par de etnie pt ca sunt Cam negre si au si un limbaj țigănesc, adică isi spun FĂ si alte cuvinte pe care nu le am putut intelege.

Nu am plecat asa de la ea am mai sta vreo 5 min pt ca am continuat cu linsul. Cand am plecat m-am intalnit cu o colega de a ei care se întorcea de la carrefour cu alte prezervative si lubrifiant, mia spus că face si ea același lucru doar ca, cu mai puțini bani. Ok.

Sper ca nu am omis nimic. O sa revin la ea cat mai curând.

Vizitator fardugol
Postat

3mădălina vizitat azi. am fost la fata asta blonda cu pistolul pe picior. O cheamă Lorena si este din craiova. Nr de tel este:0731958621. Stă cu încă 2 fete cred ca de etnie.

Locație nota10 in spate la hotel Gorj et1 bl si sc nu le mai retin.

Descriere: blonda sânii mari, naturali, putin botox, tatuata, si fundul mare, dar putin strâmt. Are un minus din partea la Pizda pt ca nu este rasa si are si putin miros. Recunosc sunt fan limbi dar aici nu m-am putut apropia. Deci aspectul fizic nota9.

Tarife: la telefon am vorbit on/np 100fin 200h 2fin. Sărituri doar daca ne placem. Ok.

Acțiunea: Ajuns in locație îi spun că vreau să stau o finalizare on np (deocamdata). Accepta saruturi. Mai ales pt ca sunt o persoana inalta si coca îi plac astfel de persoane. Nu am stiut ca face normal neprotejat. O sa va povestesc. Ii dau bani si începem să ne dezbracam sărituri peste tot, mai putin la păsărica ei pt ca avea miros. Vine peste mine si ne plîngem. Are buzele mari (botox),imi spune ca îi place cum o ling, eu ei la nebunie. Trece la un oral bunicel nota8,5. Apoi iar ne lu-am limba in gura.

La un moment dat ea observa ca mi sa inmuiat. AICI ESTE PARTEA INTERESANTA:!!! O intreb daca face si normalul protejat, la care imi raspunde ca nu. Eu îi spun ce pacaaat ca imi place mai mult si Ma excit cam tare. La nici 2s după această afirmație imi "reproseaza"ca accepta si neprotejat dar 50 extra. BUUUUN. Între timp am Mai schimbat 2 vorbe si i-am propusă sa îi dau 200 de lei pt un normal protejat si unul neprotejat. Nu a vrut a zis ca 250 pt h neprotejat. Am zi ok. I-am mai dat doar 50 pt o finalizare neprotejata. Băăăi copii, vreau sa va spun ca a fost sălbatică. Am reînceput ca 2 îndrăgostiți, ne băgăm limbile pana in gatul celuilalt. De vis. A venit peste mine cu țațele alea mari, ne lingeam si ne strangea-m in brate. Super excitat. Am continuat normal in aceeasi pozitie de vis. A inceput ea si am continuat eu l. Cred ca sa excitat si ea pt ca la un moment dat am auzito tipand. Am schimbat vreo 3 poziții. Asta prima. Apropo acțiunea sa desfășurat pe o canapea mare. A 2a pozitie eu peste ea si dai. Mia spus ca nu a mai văzut o pilă asa mare. De abia m-am abținut să nu termin atunci. Lubrifiant natural. Si cea de a 3a pozitie, este capra, in care am si finalizat, pt ca nu am mai putut tine, urla de o puteai auzii de la 1km si mi-am dat drumul. Nota 10.

Concluzia: de revenit cat mai curând

Lucruri ne spuse: are 19ani

Colegele ei par de etnie pt ca sunt Cam negre si au si un limbaj țigănesc, adică isi spun FĂ si alte cuvinte pe care nu le am putut intelege.

Nu am plecat asa de la ea am mai sta vreo 5 min pt ca am continuat cu linsul. Cand am plecat m-am intalnit cu o colega de a ei care se întorcea de la carrefour cu alte prezervative si lubrifiant, mia spus că face si ea același lucru doar ca, cu mai puțini bani. Ok.

Sper ca nu am omis nimic. O sa revin la ea cat mai curând.

Foarte tare colegule, un normal protejat și unul neprotejat...

Vizitator olʎ
Postat

:laugh2

Postat

Am trecut pe la coloana. Era una bruneta, nu arata chiar rău. După o oră am văzut-o pe banca aia de la cimitir cu inca una slabă și inalta. N-am putut opri că era aglomerație și încurcăm circulația. Incerc poimaine

Postat

Erau 2 fete ieri. Una cat de cat ok,cealaltă mult prea rotunda pentru gustul meu. Asta ok nu vrea decât normal. Cealaltă face și oral. Nu ne-am înțeles la nimic. Am întrebat de condiții sau Nr telefon. Nu vrea niciuna să dea, nu vor sa meargă în alte locuri decât în mașină pe camp

Vizitator pizdosul99
Postat

Vor de cat in masina pe câmp?

Postat

Vor de cat in masina pe câmp?

Da. Cică numai așa. Oricum nu prea merita alea 2. Am văzut în altă zi una bruneta subțire și înaltă și una mai frumușică. Dar ieri nu erau acolo

Vizitator pizdosul99
Postat

O sa merg si eu maine sa intreb. Crezi ca as putea negocia cu ele?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...