Sari la conținut

NOUĂ ÎN CLUJ 0743755995

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Bună ziua dragilor! 

Astăzi sunt disponibilă pentru vizite până la ora 22:00. :

Vă pup și vă doresc o zi frumoasă! 

post-325091-0-90603800-1595322433_thumb.jpg

• Oras:In timp.
Postat

Recomand fata ca de fiecare data, locatie manaștur, aproape de podul calvaria, garsoniera frumoasa, bine intretinuta, fiind foarte aproape de mine in 5 minute am fost la ea, ca si actiune nu am sa o detaliez dar a meritat din plin, din nou placut surprins ca de fiecare data.

Recomand fata, iar cei care o stiti, stiti de ce.

• Like 1
  • Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :)
Postat

bibi te rog io da-i cersetorului o bucata de pizda gratis. nu vezi cum cerseste milogu pulii:))))))))))). " nu intra in detalii":)))))))). pai atunci de ce postezi ba labaciune? recomand*2:))). placut surprins:))))))))). cacat pe bat. cine plm pune botu ba mortule la 'recomandarile' tale. nua i dat tu 9.60 ancai?:))) prostu' pulii. 

• Minus 1
  • Oras:cluj
Postat

Trag in ochii tai maximus paduche lepros!!🤣😂🤣🤣🤣😙 te pup fut pe mamicata sugalaule!!

Postat

Hei băieți! Disponibilă pentru vizite până la ora 22:00. Vă pup și vă doresc o zi frumoasă. :*

post-325091-0-42096600-1595581948_thumb.jpg

Postat

Surpriza sezonului

Mergeti cu incredere ca e grozava fata

Aveam ceva treaba in zona manastur si citind zilele astea despre ea pe aici mi-am adus aminte ca e cam singura din zona asta , am zis sa ii scriu.Ne am inteles rapid sa ne vedem, nu ma asteptam la mare lucru sincer dupa ce am citit pe aici o parere buna una proasta etc dar am zis ca macar sa ma descarc.M-a ghidat la telefon si am intrat la ea..e o fata draguta la fata (seamana cu Cristina Neagu putin) la corp e ok desi eu prefer mai slim putin nu m-a deranjat nimic .M-am cerut la dus si s-a oferit ba chiar a insistat sa vina cu mine.parca isi dorea sa vina si ea:) .apoi am mers in dormitor unde a inceput showu.Asa oral doar pe vremea cand presta Anemona am mai primit..perfect..scuipat calumea.bagat pana in gat.batut de gura...tot ce trebuie..fara graba..a zis sa o anunt eu cand vreau sa punem capisonu dar face un oral atat de bun incat am vrut sa ma termin asa la oral..Dupa vreo 6 7 minute de oral parca isi dorea sa ne si futem ..i-am zis sa aduca capisonu si aici iar surpriza...a bagat prezervativu in gura si l-a pus fara maini pe pula..perfect

nu am rezistat mai mult de 2 minute la normal si am finalizat glorios pe sani in timp ce ea se freca pe ei...

Parca avea un chef de supt si de pula ..poate si cum am fost primul client pe azi:)

De recomandat 100%

Note: locatia - nu sunt pretentios..apartament vechi dar ok pentru activitatea asta...gel de dus in baie..apa de gura prosop curat  , pentru mine e 10

Aspect-corp 9  fatza 9

Oral 10

Normal - nu am apucat mare lucru deci nu am ce puncta :)

Am platit 100 lei foarte bine investiti

• Like 3
Postat

Surpriza sezonului

Mergeti cu incredere ca e grozava fata

Aveam ceva treaba in zona manastur si citind zilele astea despre ea pe aici mi-am adus aminte ca e cam singura din zona asta , am zis sa ii scriu.Ne am inteles rapid sa ne vedem, nu ma asteptam la mare lucru sincer dupa ce am citit pe aici o parere buna una proasta etc dar am zis ca macar sa ma descarc.M-a ghidat la telefon si am intrat la ea..e o fata draguta la fata (seamana cu Cristina Neagu putin) la corp e ok desi eu prefer mai slim putin nu m-a deranjat nimic .M-am cerut la dus si s-a oferit ba chiar a insistat sa vina cu mine.parca isi dorea sa vina si ea:) .apoi am mers in dormitor unde a inceput showu.Asa oral doar pe vremea cand presta Anemona am mai primit..perfect..scuipat calumea.bagat pana in gat.batut de gura...tot ce trebuie..fara graba..a zis sa o anunt eu cand vreau sa punem capisonu dar face un oral atat de bun incat am vrut sa ma termin asa la oral..Dupa vreo 6 7 minute de oral parca isi dorea sa ne si futem ..i-am zis sa aduca capisonu si aici iar surpriza...a bagat prezervativu in gura si l-a pus fara maini pe pula..perfect

nu am rezistat mai mult de 2 minute la normal si am finalizat glorios pe sani in timp ce ea se freca pe ei...

Parca avea un chef de supt si de pula ..poate si cum am fost primul client pe azi:)

De recomandat 100%

Note: locatia - nu sunt pretentios..apartament vechi dar ok pentru activitatea asta...gel de dus in baie..apa de gura prosop curat  , pentru mine e 10

Aspect-corp 9  fatza 9

Oral 10

Normal - nu am apucat mare lucru deci nu am ce puncta :)

Am platit 100 lei foarte bine investiti

Îți mulțumesc pentru vizită. Te pup și să ai o zi frumoasă. :*

• Like 1
Postat

bibi te rog io da-i cersetorului o bucata de pizda gratis. nu vezi cum cerseste milogu pulii:))))))))))). " nu intra in detalii":)))))))). pai atunci de ce postezi ba labaciune? recomand*2:))). placut surprins:))))))))). cacat pe bat. cine plm pune botu ba mortule la 'recomandarile' tale. nua i dat tu 9.60 ancai?:))) prostu' pulii.

Prostu puli, cum facem ca toate vizitate de mine au doar note mari dupa?:))) oare fut atat de bine belimiai pl cu gura celei care ti-a dat viata si impreuna cu ga:)))

• Like 1
Postat

Locatia o ai tot in manastur? Fk ai in meniu? Ma gandesc sa iti fac o vizita

Bună. Răspunsul pentru ambele întrebări este DA. Te pup :*

Postat

:)))) ce intelege prostu pulii. pai ba labache ce legatura are faptu' ca tu futi bine cu notele fetelor?:)))))))) ba labache nu te mai praji ba pula ca deja ai lipsa parti majore din creier:))))))))))). 

P.S. ba labache ma-ta iti zice mihaita?:)))))))))

Prostu puli, cum facem ca toate vizitate de mine au doar note mari dupa? :))) oare fut atat de bine belimiai pl cu gura celei care ti-a dat viata si impreuna cu ga:)))

• Minus 1
Postat

:)))) ce intelege prostu pulii. pai ba labache ce legatura are faptu' ca tu futi bine cu notele fetelor?:)))))))) ba labache nu te mai praji ba pula ca deja ai lipsa parti majore din creier:))))))))))).

P.S. ba labache ma-ta iti zice mihaita?:)))))))))

Pai ba prostane, dupa ce trec eu pe la ele isi revizuesc serviciile date-n plm de laba trista, mai pun niste poze pe aici sa vezi si tu ceva frumos? Mai faci o laba, alea alea sti tu ca esti invatat cu laba ca, cainele cu lantul:)))

• Like 1
Postat

:)))) asta e tare! labache , stapanul labei, el care a recunoscut ca a mers 4 ore la labareala ma intreaba " mai faci o laba?":))))))))))). ba prajitule esti vai pizda ta! :))))))))).

P.S. ba labache bibi cum te striga? mihaita?:))))))))))

Pai ba prostane, dupa ce trec eu pe la ele isi revizuesc serviciile date-n plm de laba trista, mai pun niste poze pe aici sa vezi si tu ceva frumos? Mai faci o laba, alea alea sti tu ca esti invatat cu laba ca, cainele cu lantul:)))

• Minus 1
Postat

:)))) asta e tare! labache , stapanul labei, el care a recunoscut ca a mers 4 ore la labareala ma intreaba " mai faci o laba?":))))))))))). ba prajitule esti vai pizda ta! :))))))))).

P.S. ba labache bibi cum te striga? mihaita?:))))))))))

Ai ramas setat pe mihaita laba trista?:))))mai cauta alt nume:)))ti-am zis ca ma sugi de pe toate conturile de aici prostane:))))aaa si imi permit ptostule sa stau 4 ore oriunde nu sunt o saracie ca tine:))))(

Postat

relax mihaita. si joc de glezne. mai usor cu 'prafurile' pizda:). se stie ca iti permiti. cum plm sa nu se stie:))). imediat dupa Tiriac esti tu ca bogatie:)))))))))). prajitu pulii.:))))))) asta e 'filmu' in care esti acu? ca esti bogat? ca iti permiti?:)))))))). te-n plm de agarici gomflabil ce esti. ba mihaita cereti in plm scuze ca 'm-ai deranjat' si ...poate , poate te las in pizda ma-tii. altfel iti zic sincer: suntem in : tictac tictac.:). 

Ai ramas setat pe mihaita laba trista? :))))mai cauta alt nume:)))ti-am zis ca ma sugi de pe toate conturile de aici prostane:))))aaa si imi permit ptostule sa stau 4 ore oriunde nu sunt o saracie ca tine:))))(

• Minus 1
Postat

erata: plm mai gresesc si 'senatorii' vorba lu' borcica: CERE-TI! labache=stapanu labei:))))))))))

• Minus 1
Postat

relax mihaita. si joc de glezne. mai usor cu 'prafurile' pizda:). se stie ca iti permiti. cum plm sa nu se stie:))). imediat dupa Tiriac esti tu ca bogatie:)))))))))). prajitu pulii.:))))))) asta e 'filmu' in care esti acu? ca esti bogat? ca iti permiti?:)))))))). te-n plm de agarici gomflabil ce esti. ba mihaita cereti in plm scuze ca 'm-ai deranjat' si ...poate , poate te las in pizda ma-tii. altfel iti zic sincer: suntem in : tictac tictac.:).

Bai pizdo din cauza emotiilor tale nu stiam la care post sa iti raspund,dar sti vorba aia, prostu tot prost ramane oricum i-ai raspunde, cica la rubrica labari esti pe.primul loc, acum ca esti sclavul meu stie toata lumea, dar stai ca asta nu e tot, mai avem si alta oferta, la pretul asta e inclus si un anal de la.sonia pentru tine😂😂😂😂😂😂😂au ca rad de mor, apropo "up"😂😂😂😂😂

Postat

:))) taranoiu pulii. o tot da pe aia cu 'au ca mor' . moare prostu de propriile-i dume. asa e ba labache. hai sa te intreb altfel: cine e recunoscut aici si pe plan mondial ca fiind : labache? stapanul labei? :)))))))) omu ce a pltit 4 ore sa i se faca laba?:))))))))) ce zici se apinde vreun bec? se apinde o pula. e noapte in creierul tau ba pizda proasta. :))))))))). 

P.S. bibi vezi ca ai o eroare in sistem. tot dai cu - punctele alea. cred ca ti s-a incetosat creierul . esti proasta si nu realizezi de asta iti zic. intreaba-l pe mihaita. el cu 'sfaturile':)))))))). il mai sugi 'gratis'? pe promovare zic? barter.:))))))))))))

Bai pizdo din cauza emotiilor tale nu stiam la care post sa iti raspund,dar sti vorba aia, prostu tot prost ramane oricum i-ai raspunde, cica la rubrica labari esti pe.primul loc, acum ca esti sclavul meu stie toata lumea, dar stai ca asta nu e tot, mai avem si alta oferta, la pretul asta e inclus si un anal de la.sonia pentru tineau ca rad de mor, apropo "up"

Postat

Bună ziua dragilor! 

Astăzi sunt disponibilă pentru vizite până la ora 22:00. Vă pup și vă doresc o săptămână minunată. :*

post-325091-0-11490900-1595842572_thumb.png

• Like 2

Postat

ba analfabetule zi sincer , vrei sa imi sugi pula asa-i?:)))))))) te-n gura de comunist imputit si jegos. nu ratezi o ocazie sa imi sugi pula muistule. ba laba trista a fost ta-tu . tu sigur esti copil din laba:))))). tristu' pulii. fa ba muistule o recenzie . nu latra pe aici doar de dragu' de a-mi suge mie pula. taran jegos. 

Maximus labarul formului nimfomane sugalaule!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...