Sari la conținut

0730879197

Postări Recomandate

Postat

BLONDA SENZUALA!!! Descopera-ma! Unica prin stil, frumusete si calitate reala, acum poti simti gustul placerii alaturi de o femeie rafinata, eleganta si sociala. Poze reale. Locatie de lux 13 Jul 12:52 0730.879.197Email: [email protected] furate

Postat

frate pasta am sunato aqm 2 luni asa ..am stabilit intalnirea si knd am ajuns akolo ... corneliu coposu nr 7 la banca romanesca sau ce banca e akolo la parter imi zice ce si qm urc la 2 park .. si vine o hodoroaga schiloada la 40 45 d ani ..si imi zice k intre tp la diana a venit un client fidel si nu la putut refuza si k e ocupata sa revin intro ora sau sa stau q ea (q baba) in acel moment am fqt stanga imprejur si mam dus :P)

Postat
TIPA A FURAT POZE DE LA SIMONA SENSUAL =))=))=))=)) SAU O FI CHIAR EA =))=))
diana e in poza am fost la ia de la multe ori si-a schimbat locatia de vreo 4 ori. tipa e k are corp misto n-am ce sa-i reprosez pozele de pe AT nu sunt ale ei nu a avut niciodata poze cu ia in anunt de cand o stiu eu dar in rest isi merita banii
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat
diana e in poza am fost la ia de la multe ori si-a schimbat locatia de vreo 4 ori. tipa e k are corp misto n-am ce sa-i reprosez pozele de pe AT nu sunt ale ei nu a avut niciodata poze cu ia in anunt de cand o stiu eu dar in rest isi merita banii
Pe langa faptul ca te bate gramatica bate un vanticel cu iz de balta. Sau poate ma contrazici venind cu explicatii amanuntite.

Postat

Dragi colegi futaciosi,Am fost in urma cu vreo 4-5 saptamani la fata care raspunde la acel numar de telefon.imi atrasese atentia pe un site(nu mai tin minte exact care) o fata blonda,inalta cu niste sani beton.am sunat-o,mi-a spus ca pozele sunt reale si am stabilit pretul 200 ron-o finalizare si 250 ron-2 finalizari intr-un interval de o ora O+N.Locatia e in blocul acela cu 15 etaje din Piata Natiunilor Unite,la parter se afla un Raiffeisen Bank.Gasesc cu greu un loc de parcare si urc la etajul 6 sau 7 unde mi-a zis ca sta.Mi-a deschis usa o tipa roscata,creata,inalta,are in jur de 1,77-1,80 cu niste picioare foarte lungi,sani mari,frumosi insa un pic cam moi si putin lasati.La fata este foarte draguta,are niste ochi mici si oblici de chinezoaica.Am intrebat-o unde este fata din poze insa mi-a spus ca momentan este ocupata cu alt client.Chiar am auzit-o vorbind in cealalta camera.Nu am vazut-o deci nu pot sa confirm daca pozele sunt reale sau nu.Fiindca mi-a placut fata care m-a intampinat am decis sa raman.Mie chiar imi plac fetele inalte.I-am dat 250 ron,mi-a dat un prosop si am plecat la dus.Baia e destul de mica,exista doar un singur tip de gel de dus si cred ca am asteptat vreo 3 minute pana a venit apa calda.Am revenit in dormitor si ne-am apucat de treaba.O mica combina era setata pe un post de radio.Mi-a facut un oral neprotejat,destul de slabut,se ajuta foarte mult de maini.Nu o baga toata in gura,si mi-a mai dat si cateva limbute pe bijuterii.Oricum,oralul mi s-a parut foarte anemic.Am pus prezervativul si am pus-o pe ea deasupra.Se misca binisor insa nimic iesit din comun.Am trecut eu deasupra si cand am simtit ca ma apropii de punctul culminant mi-am scos prezervativul si i-am spus sa mi-o ia in gura.A zis ca nu face finalizare orala asa ca am terminat pe sani.Chiar isi ferea fata sa nu cumva sa o mozolesc.Mi-a adus niste servetele si a plecat din camera vreo 2 minute.Cred ca intre timp a mai vorbit cu un client la telefon.Am trecut la al doilea numar am schimbat 2-3 pozitii si am pus-o intr-un doggy.Dupa ce am pompat la ea ca un caine in calduri vreo 20-25 de minute am renuntat,curgeau apele pe mine si stiam ca nu o sa mai reusesc si a doua finalizare.Tipa e destul de larga,nu simti mare lucru,plus ca foloseste si gel pe deasupra.Daca era mai buna la oral as mai fi pus-o putin la microfon insa asa nu avea nici un rost.Nu pot spune ca o recomand,insa daca va plac fetele inalte si vreti sa o incercati cred ca puteti sa va bagati la un numar.Oricum e de futut o singura data,eu cu siguranta nu o sa mai revin.Locatie 7/10.Oral 5/10 (i-am dat 5 pentru ca sunt eu baiat finut)Normal 6/10.GFE 7/10.Ca minusuri nu face CIM,CIF,anal,Fk nu stiu,nu am incercat.Daca am omis ceva puteti sa ma intrebati.Multa bafta si sange in instalatie!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...