Sari la conținut

Elena 0765872627

zmeul

Postări Recomandate

• Oras:around
  • Oras:around

eleno , ai mare grija cum evoluezi  de acum incolo in noua locatie , cu andra pisy careia eu personal i-am tinut partea si de care sint convins ca poate mai mult dar pastreaza-ti serviciile si pretul asa cum ai facut pina acum pentru a nu strica tot ce ai reusit sa realizezi .

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Adica draguta...coliega ta Pisy ii o zdrianta !!!

Io mam cafielit ku tini...si iesti fata simpatica...imi plasi ! Dar pi noua ta coliega no plasi nimenea...si din pacati asta contiaza. Baeti cind stu o tepara intrun cuib...ievita tat cuibu !!! Io iti zic ca dak rieusiai so convinji pi cealalta fata...ku cari ai vrut sa tie combini anainti...iera mult moi bini pientru tini. Aista...Andra...ii lepra !

Da ai sa ti convinji tu singura ! ;)

• Like 3
  • Minus 7
Link spre comentariu

esti u invidioasa

Asai fataa...moi nimierit ! Io is intatdiauna invidioasa pi diformati, balonati, ku creier cit o meduza si moi acre dicit saria di lamuie !

Kre ca ai sa fasi triaba ku Andra...treaba mari..da io iti uriez succies oricum ! Da io cre ka sti dija asta...ka daia nai dat ku goarna ka iesti coliega ku Pisy...ci doar ka locatia ie pi Sovieja colt ku Baba Novac. Tiai firit ka di dreaq sa nu zisi nimica di ia. Bafta !

;)

• Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88
  • Oras:constanta
  • Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88
  • Oras:constanta

cred ca numai tu intelegi ce scri acolo descifreazami si mie ce scrie ca sa pot intelege numai inca din litere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...