mihaitgv Reputație: -312 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 6, 2020 Imi pare rau dar nu pot incarca poze pe nimfomane nu stiu de ce la targoviste pe cand ??? 1 1
jardel Reputație: 1229 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:privat Oras:privat Postat Noiembrie 7, 2020 dai 7 la oral ca n-ai simtit "mai nimic"?dca simteai ceva dadeai 10 si daca era fabulos nota era 12? :iagree Sunt pe aceeasi lungime...Si eu am rugamintea sa fiti mai exigenti cu notele, ca sa intelegem ceva.. :bow 3
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 7, 2020 :iagree Sunt pe aceeasi lungime...Si eu am rugamintea sa fiti mai exigenti cu notele, ca sa intelegem ceva.. :bowCa sa fim obiectivi si sa nu mai fie probleme, putem sa facem o comparatie cu unele care au facut un oral de nota 10 (Silvia - milful din Mihai Bravu sau Izabela care a fost la top). Comparatia cu ele nu o avantajeaza pe Haifa, care face un oral de maxim nota 6. Eu am fost la ea de mai multe ori in luna mai, am fost multumit de servicii si de faptul ca era vorbareata si foarte amabila. Mi-a placut si ca fizic, pentru suma de 100 lei era ok. Am mai incercat sa merg prin septembrie, m-a pus sa ma duc degeaba pana acolo, nu a mai raspuns la telefon, mai era unul care astepta langa bloc ca mine, asa ca nu o voi mai vizita niciodata. 5
bestia69 Reputație: 346 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 7, 2020 Si eu am fost la ea data trecută cand a venit in Ploiesti , doar ca din pacate mie mi-a raspuns la tel si am urcat in casa... am spus din pacate pentru ca as fi preferat sa iau teapa , eu am fost primul ei client la prima ei venire in oras , eu am fost primul care a laudato pentru felu in care se comporta cu clientul si pentru niste servici chiar BUNE insa tot eu trebuie sa recunosc ca la reintoarcerea ei ia mai ramas doar vorbaria in rest serviciile au scazut considerabil de-la o fata care pntru mine era de nota 8.50 la general a ajuns la nota 6.50 ... FOARTE MARE DIFERENTA DIN PACATE 2
machine_gun Reputație: 165 Postat Noiembrie 7, 2020 Postat Noiembrie 7, 2020 Am fost și eu la ea, într-adevăr oral, masina de cusut, la normal la fel rapida. Încearcă sa se facă placuta nu te grăbește verbal dar o face din comportament. Nu e ceea ce trebuie.Acum depinde și de preferințe. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum