dorel_cj Reputație: 252 Postat Septembrie 22, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 22, 2013 BLONDA sexy si apetisanta ofer clipe unice din viata ta daca doresti sa te resfeti alaturi de mine nu ramane decat sa ma suni sa afli toate detalilie despre serviciile oferite rog si ofer discretie si seriozitate nu deranjati inutil sau cu numar privathttp://www.piata-az.ro/media/resize/480587/760/567/fit/p2608131300.jpg http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5437630 Sunat si facut programare. Locatie pe Bucegi, vreo 3 blocuri mai in sus de McDonaldsAjuns la fata locului se deschide usa, nu vad nimic pentru ca tipa statea dupa use asa ca intru ( nu mi s-a parut suspect fiindca multe procedeaza asa ).Ajuns inauntru surpriza... nu stiu altfel cum sa descriu decat ca mie mi s-a parut ca am de aface un shemale. Am zis din start pas si scuze de deranj."Doamna" inchide usa ia cheia si imi spune ca trebuie sa platesc deranjul, 100 Ron. Din camera alaturata apare fish. Prima impresie a fost ca vreau amandoi sa le arat ce inseamna deranj, insa cum am lasat calea violentei in urma de ceva timp si vazand ca nu se poate discuta omeneste nici cum am ales sa ii dau cei 100 Ron si sa plec. Concluzie: Evident de evitat 8
andrei84 Reputație: 165 Postat Septembrie 22, 2013 Postat Septembrie 22, 2013 Aceste specimene chiar nu au ce cauta in Cluj.....de fapt in tara asta nu au ce cauta. Imi pare rau pentru tine, am patit si eu asa ceva si vad ca lumea din pacate tot este pacalita. Trebuie facut ceva.
skappie2 Reputație: 350 Postat Septembrie 22, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 22, 2013 Pff...si cand ma gandesc ca sunasem si eu la un moment dat sa ma interesez de aceasta domnita...din fericire serviciile enumerate si atitudinea din voce m-a determinat sa nu-i calc pragul.
caut_oral Reputație: 1 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:Gherla Oras:Gherla Postat Septembrie 25, 2013 O fac atita timp pina dau de unul care le opreste piuitul.
dorel_cj Reputație: 252 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Septembrie 25, 2013 Offtopic: @caut_oralO sa o faca si dupa aceea stai linistit. Violenta atrage violenta. Trebuie sa pui in balanta daca merita "miza", in cazul de fata 100 ron.In plus pot fi consecinte grave daca iti faci singur dreptate ( vezi cazul lui Smarandescu ).
talisker Reputație: -376 Postat Septembrie 25, 2013 Postat Septembrie 25, 2013 Eu nu pot intelege de ce oameni cu gandire lucida(sper), ar intra asa pe usa. Eu cand patesc asa ceva, o rog frumos pe fata/doamna/ce o fi sa iasa de dupa usa si ii spun, la fel, politicos ca daca nu o face plec. Au fost situatii cand nu a vrut sa iasa...si am plecat(unele au iesit dupa mine pe hol si m-au rugat sa ma intorc...ca sa vezi ... altele au inchis usa), dar in general, in 90% din cazuri ies de dupa usa si le pot spune direct NU dau DA...fara probleme.
cristi borcea Reputație: 553 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 26, 2013 interesanta gandirea colegului de mai sus; io sincer am intrat pe astfel de usi cu fata in spatele usii, insa in general imi fac foarte atent researchul de acasa, si extrem de greu ma duc fara sa am o recomandare; in tinerete am mai mers si ca atare am mai dat si peste mega naspete si de vreo 3-5-7 ori am si facut stanga imprejur si nu am dat nici un leu taxa de deranj;ii drept ca aveam o poezie mai desteapta ... desi stiam ca urmeaza sa plec ... "vai de mine mi-am uitat portmoneul in masina!". Ma intorc mintinas. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum