Sari la conținut

Vizita Dalia Rep Moldova 70 LEI ORAL neprotejat cu finalizare orală prin inghitire sau 100 lei tacam complet inclusiv

Postări Recomandate

• Oras:ÃŽn sufletul clientului
  • Oras:ÃŽn sufletul clientului
Postat

S-a reinventat Ionel si s-a mutat in vest ca pe la Iasi nu mai mergea treaba de cand cu forumul asta... asa-i cand afla lumea ca esti doar un prajit frustrat care se descrie ca fiind femeie desi ai cucu inca in cuib :)))))

Acelasi mod de abordare - pret mic sa atraga fraierii care inca nu stiu ca e baiat travestit + o duzina de conturi clonate si false cu review-uri pozitive (majoritatea amuzant de prostesti)

Bravo Ionele :))) Forzza baiete!!! :))))

S-a reinventat strabunelu ca pe el il chema ionel , pe mine nicidecum nu ma cheama ionel numele asta mi l-au pus pestii tovarasii tai de pe forum.

Nu stiu exact care din noi doi e mai prajit eu sunt chiar bine mersi si sunt inca cruda ....Nu am intrat inca la cuptor sa ma rumenesc .Prefer sa fiu alba dat fiind faptul ca fac alergie la culorile inchise maro sau negru

In Iasi mi-am inceput activitatea acum aproape 4 ani iar treaba merge in continuare foarte bine ultima data am fost in iasi in luna februarie unde cu pretul meu ala mic am atras suficienti clienti noi plus clientii casei evident deci stai calm ca nu a scapat iasul de mine .Spre ghinionul tau si al celorlati hateri 90 procente din persoanele care ma contacteaza habar nu au de forum .Ma promovez altfel inclusiv pe Facebook.

Apropo daca te mai mananca asa de tare am sa iti caut nr de tel in telefonul celalalt si am sa fac exact acelasi lucru pe care il fac cu toti clientii care deranjeaza inutil , nu respecta programarea sau care sunt hateri.Pe langa faptul ca numarul ajunge in lista neagra  O sa iti fac doua 3 anunturi la matrimoniale sa fi si tu sunat de doritori plus inca vreo 2 3 anunturi la alte rubrici de vanzari articole ca sa vedem dupa daca o sa iti mai doresti sa deranjezi aiurea si sa arunci cu noroi. NU AM PERUCA IN CAP SI NICI CIORAPI LA SUTIEN DECI TRAVESTITA NU SUNT nu mai afirma aberatii ca nu ai stat tu cu lumanarea aprinsa la fundu meu sa ma examinezi clar?

Sunt cateva persoane care isi plang in pumni pentru mistoul facut la adresa mea dar este o vorba in industria noastra deranjul si mistoul se plateste o data si o data. Pune-te mai bine si promoveaza-ti scursurile favorite si nu iti mai fa tu atatea griji pt mine ok? continua numa si iti vei plange in pumni .Eu nu sunt ca alte colege mai naive care sa stea si sa va indure voua prostia si mistoul.

• Telefon: 0758 773 871
  • Oras:Mereu in pula
Postat

Mesaj către Ionel

Posteaza analizele pe forum,vorbește lumea prin târg ca esti cu probleme medicale.Aviz amatorilor care le plac băieții deghizati!

.

Postat

Mesaj către Ionel

Posteaza analizele pe forum,vorbește lumea prin târg ca esti cu probleme medicale.Aviz amatorilor care le plac băieții deghizati!

Dute ba dracu de sclav ce esti . Nu postez nici o analiza mutu pizdii n-am nici o obligatie sa o fac .Doi la mana analizele le fac tot la trei luni iar daca esti amator de circ si panarama fa-le cu altele nu cu mine ca nu tine vrajeala .Lasati-ma dracu cu aburelile astea de doi lei oricum eu nu primesc clienti de pe forum si lasa lumea sa vorbeasca .Atata timp cat traiesc e normal sa fiu barfita hai ca n-am timp de pierdut cu voi am lucruri mult mai importante de facut .Mancati kkt in continuare cat e cald dupa vine geru

Postat

Dute ba dracu de sclav ce esti . Nu postez nici o analiza mutu pizdii n-am nici o obligatie sa o fac .Doi la mana analizele le fac tot la trei luni iar daca esti amator de circ si panarama fa-le cu altele nu cu mine ca nu tine vrajeala .Lasati-ma dracu cu aburelile astea de doi lei oricum eu nu primesc clienti de pe forum si lasa lumea sa vorbeasca .Atata timp cat traiesc e normal sa fiu barfita hai ca n-am timp de pierdut cu voi am lucruri mult mai importante de facut .Mancati kkt in continuare cat e cald dupa vine geru

Urât vorbesti...

Si eu am trecut prin asta, posteaza-le si dă-le peste nas,si o sa vezi ce apreciată o sa fii,de oamenii care îți trec pragul.

Baftă! :*

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
La 16.06.2020 la 22:43, cimdaliapisy a spus:

La moment chiar nu stiu insa voi anunta , multumesc frumos 

Încearcă sa ajungi și în București, te așteptăm 😘😘😘

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Săptămâna viitoare te găsesc în Iași?

Vizitator lig76ct
Reputație: 0
Postat

Te așteptăm la Constanța după încheierea Ramadanului în Piața Chiliei,avem post acum și este păcat!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...