Sari la conținut

Prostitoate Centura

magic32

Postări Recomandate

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Pe unde gasim si noi fetele care stau pe centura pe aici prin oradea ... ?

la iesirea spre bors... la iesirea spre arad..

Vizitator raynor009
Reputație: 0
Postat

Am vazut cateva cand am mers la poligon care se plimbau prin fata fostei fabrici de piese auto in Rogerius. Erau vreo 2 sau 3 nu mai stiu.

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

La selgros mai sunt 2 seara de seara si mai nou parcarea de tiruri langa metro.de la distanta in farurile masinii aveau corp frumos, la fata nu le-am vazut.dar atentie ca in umbra la spalatorie am vazut si niste indivizi care pareau paza

• Oras:Oradea
Postat

Sybril...pe centura sunt 4 petarzi la care nu ti se scoala nici daca ti'o freaca cu uleiuri speciale sau daca ti'o dai cu shpray, credema, ca le vad zilnic. M'am oprit o singura data ca era o d'soara mulatra ce are toti dintii in gura dar n'am facut nici o rwcenzie pt ca mi rushine (desi nu am nici una postata inca). Nu se merita sa te opresti pt ca scapi de 30 lei in 5 min la foc automat :))...iar d cele d la metro sunt la fel d'soare mulatre care nu au nici o legatura cu paza parcarii de de camioane, sunt doar niste persoane care au un lucru in comun, lucreaza la aceeasi parcare.

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Scuzati'mi greselile de ortografie, dar conduc momentan

Sa nu mai scrii cand conduci!!!!! Altfel esti un pericol public!!

Postat

Azi de ex am vazut o d'soara blonda undwva la vreo 30 de ani, bine proportionata, caucaziana dar nu am avut timpul necesar sa opresc sa fac o recenzie calumea. Cu proxima ocazie, ma voi oprica sa pot oferi mai multe informatii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...