Sari la conținut

masaj erotic langa piata concordia

axcor

Postări Recomandate

• Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Postat

Tinere,esti rau tare pe aratura!!!

O intrebare trebuie sa conțina un minim de informație,un nr de telefon,o descriere,o poza,o sursa a anunțului,etc etc....ca sa numai zic ca,nici de piața concordiei nu prea am auzit.....asa ca nu te asteta sa primesti vreun raspuns la intrebarea Ta!!!

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Cred ca Piata Concordia de la Braila te refereai, si nush daca se cheama piata asa, stiam ca denumirea statiei se cheama asa.

Verificati si voi unpik anunturile alea cand postati.

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

cred ca vroia sa intrebe despre Arabian Masaj din Braila, care este pe str. Grivitei...aproape de Piata Concordiei, stiam ca pretul pt un masaj nud este de 200 lei cu finalizare...fetele sunt dragutze....le-am vazut in trecere prin fata salonului, dar strada este intens circulata si locuiesc in zona, fapt pt care....

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Piata Concordiei exista in Bucuresti, este langa "Budapesta", intersectia dintre Dimitrie Cantemir si Marasesti. salonul este intr-o vila, locul este retras (poate prea) si discret. Am sunat intr-o seara pe la ora 23 (se auzeau si niste voci de barbati pe acolo), 150 RON/ORA, m-au pus sa revin dupa 30 min, am asteptat in masina, nu au mai raspuns.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...