Sari la conținut

A fost cineva ?

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă
Postat

Am sunat, e pe 23 august in Otopeni, pe la nr 150 si ceva, nu am retinut. Oral si normal, oralul doar protejat, 150/250 lei. Voce draguta, 22 ani declarati.

Cand plec de la munca o s-o sun sa vad daca accepta 100 ma duc, daca nu, nu. Maximul pentru verificari d-astea fara recenzii.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat, e pe 23 august in Otopeni, pe la nr 150 si ceva, nu am retinut. Oral si normal, oralul doar protejat, 150/250 lei. Voce draguta, 22 ani declarati.

Cand plec de la munca o s-o sun sa vad daca accepta 100 ma duc, daca nu, nu. Maximul pentru verificari d-astea fara recenzii.

Ai incercat-o pana la urma?

Ma bate si pe mine gandul sa o incerc...

• Inimioara 1
  • Oras:B city
  • Oras:B city
Postat

E cam departe... Totuși pentru cei care lucrează/trăiesc în zonă...Mie mi se pare cam mare tariful, mai ales cu OP. Poate o fi vreo bombă sexy, cine știe.
  • Oras:otopeni
Postat

Eu am fost de mai multe ori este ok 22 ani puștoaică zona Galați ff curata merită banii 

Postat
Acum 12 ore, nikiold a spus:

Eu am fost de mai multe ori este ok 22 ani puștoaică zona Galați ff curata merită banii 

Sa mori tu ?

Postat
La 29.01.2022 la 8:46, barosanu1 a spus:

Sa mori tu ?

Nu mai activează pe otopeni să mori tu de ce nu ai fost să vezi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...