Sari la conținut

Vacanta de vara .... Ce destinații propuneți? România sau alte tari?

Postări Recomandate

• Oras:Moldova
Postat

Chiar dacă la moment suntem sub umbrela celor de la guvernare și totul se rezuma doar la restricții. Odată ce acestea vor fi relaxare încotro e destinația de relaxare si încărcare a bateriilor?

Cred ca avem o tara magnifică cu multe locuri care trebuieste promovat si descoperit.

Postat

Anul trecut am fost in Grecia.

Anul asta vreau ceva la munte.

Sa simt aerul tare si curat.

Am nevoie de asa ceva.

• Like 2
Postat

Nu mersi colericule . Acolo nu merg ca au aia sculele prea mici. Si nici pe o masea nu le-as simti 😀

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Dupa dezmatul de aseara dat in Herastrau se aude ca e posbil sa ne fie bagate din nou restrictii si mai naspa decat pana acum :( Inclusiv starea de urgenta 

Si in Romania sunt locuri mirifice de vazut doar ca nu multi stiu sa se bucure de ele si actioneaza mult efectul ala de ..Domne nu conteaza ca am baut aceiasi cafea ca peste tot sau ca am inotat in aceiasi apa care e si la strand totusi sunt la Paris cine mai e ca mine?

Fiecare sa mearga acolo unde se simte bine si relaxat sufleteste :) 

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Categoric România! Nu are sens sa te complici cu fel de fel de certificate medicale, etc. Sunt destule de văzut și la noi in țară.

• Like 1
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Nu eşti cuminte, Dalia.

ce se mai aude din vest ? a crescut IQ-ul pe continentul american ?

• Oras:ÃŽn sufletul clientului
Postat

Sper sa nu vina din nou restricțiile ca atunci iar vom intra cu toții în depresie. Poate ati observat faptul că în ultimul timp a crescut drastic violenta domestică și sinceră sa fiu le compatimesc pe femeile care ai fost obligate să stea cu un monstru sub același acoperiș. A si cred ca din păcate anu asta vom asista la un nr mai mare de divorțuri. Totul din motivul celor de la guvernare care impune dictatura

• Like 1
Postat

cep se mai aude din vest ? a crescut IQ-ul pe continentul american ?

Numa' lucruri bune se aud din vest, aşa cum se aud când te tolăneşti sub Penteleu la vânătoare.

Despre aichiu nu vorbesc, însă tot continentul american trece prin vremuri disperate: toate muierile vor să se fută cu Pedro Pascal şi nu-i mai bagă în seamă pe alții.

A venit sfrijitul ăla din Chile şi ne-a loat pijdele.

E greu.

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

La Bulgaura și Sugioslavia!!

• Oras:Not your fuckin' business !!
Postat

Cel mai probabil Romania, undeva la munte ...

Vizitator user112
Postat

Hsnznan

• Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Postat

In Romania....dar cu părere de rău. Nu că nu am avea locuri foarte frumoase de vizitat doar că plătești un preț prea mare pe 0 servicii. Aici este buba. Și pe booking din ce am văzut nici vorba de lăsat preturile mai jos.

Reputație: 239
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Grecia si... Romania bineinteles

Postat

Păcat ca țărișoara noastră in loc sa atraga cât mai mulți turiști dat fiind faptul că avem niste locuri unice in europa nu face altceva decât să împingă turismul in groapa . În primul rând gunoaiele roiesc pe albiile râurilor in locuri de camping etc.cred ca avem mai multe gunoaie pe metru pătrat decat spatiu verde. Doi la mana prețurile sunt cu mult mai scumpe comparativ de exemplu cu Bulgaria o tara mult mai amarata ca noi dar care in fiecare an gandesc oferte de sejururi pt toate buzunarele iar serviciile sunt cu mult peste ce se oferă la noi. Trist dar adevarat.

• Like 2
  • Oras:,,,
  • Oras:,,,
Postat

Chiar dacă la moment suntem sub umbrela celor de la guvernare și totul se rezuma doar la restricții. Odată ce acestea vor fi relaxare încotro e destinația de relaxare si încărcare a bateriilor?

Cred ca avem o tara magnifică cu multe locuri care trebuieste promovat si descoperit.

Sper sa nu vina din nou restricțiile ca atunci iar vom intra cu toții în depresie. Poate ati observat faptul că în ultimul timp a crescut drastic violenta domestică și sinceră sa fiu le compatimesc pe femeile care ai fost obligate să stea cu un monstru sub același acoperiș. A si cred ca din păcate anu asta vom asista la un nr mai mare de divorțuri. Totul din motivul celor de la guvernare care impune dictatura

Păcat ca țărișoara noastră in loc sa atraga cât mai mulți turiști dat fiind faptul că avem niste locuri unice in europa nu face altceva decât să împingă turismul in groapa . În primul rând gunoaiele roiesc pe albiile râurilor in locuri de camping etc.cred ca avem mai multe gunoaie pe metru pătrat decat spatiu verde. Doi la mana prețurile sunt cu mult mai scumpe comparativ de exemplu cu Bulgaria o tara mult mai amarata ca noi dar care in fiecare an gandesc oferte de sejururi pt toate buzunarele iar serviciile sunt cu mult peste ce se oferă la noi. Trist dar adevarat.

Am vrut sa adun astea la de pe forum adunate, dar nu ma princep ce este cu tine, ori esti sub influenta unor substante ori ai lipsit mult de la scoala. 

• Minus 1
Postat

Unde e cartea de limba romana fata mea? Eu zic sa iti vezi de gastele tale ca nu am avut treaba cu tine si nici nu ti-am batut apropouri.Nu sunt adepta narcoticelor iar limba romana o cunosc si o scriu mult mai bine ca tine cu toate ca sunt vorbitoare de limba rusa in viata de zi cu zi .... plictiseste pe cine vrei cu mine nu tine.

• Like 3
Postat

Am vrut sa adun astea la de pe forum adunate, dar nu ma princep ce este cu tine, ori esti sub influenta unor substante ori ai lipsit mult de la scoala. 

Cats fight, iooooi :slap2 !!!

• Like 1
Postat

Altceva inafara de a jigni nu stie.Nici macar bunul simt sa raspunda nu are. Ma sufoci omule nu stiu daca ti-a mai zis cineva ca esti insuportabil.Jignesti si bati apropouri fara sa iti fi avut treaba.

post-325814-0-46419600-1589888837_thumb.png

• Like 1
Vizitator marmotto
Postat

Eu ma gandeam la Corfu sau Santorini (desi in plan initial aveam Macchu Pichu sau Belfast-Ring of Kerry, dar planul a cazut, din cauza Covid-19), dar chiar si asa e destul de complicat. Cel mai bine Romania sau cel mult prin apropiere, Bulgaria, Turcia, Grecia.

Sa vedem la anul, anul asta e cam terminat dpdv turistic, cel putin pentru deplasari la mare distanta de casa....

• Like 1
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Chiar sunt surprins ca subiectul asta cu vacantele nu e dezbatut mai intens :) (gen unde am fost, cum era, unde merita si unde nu...)

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Eu as fi vrut pe undeva prin Asia, dar....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...