chupacabra2k Reputație: 173 Postat Mai 21, 2020 Oras:La Lidia acasă :))) Oras:La Lidia acasă :))) Postat Mai 21, 2020 Am tot văzut pe forum tot felul de idioți si redusi mintal punând întrebări de genul :- la Sibiu când vii? - se poate o programare azi? - mai ești in Brasov? -... Cat de bătut în cap sa fii? Tâmpiții astia chiar nu pot contacta o fata pe nr/whatsapp? De ce ai intreba pe forum când te poți duce direct la sursa?Cum naiba au fost ăștia capabili sa facă 150 lei ca sa meargă la o fată dar nu ii duce capul sa o contacteze direct?Dar-ar covidul in voi sa dea, de idioți! 5
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Mai 21, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 21, 2020 Am tot văzut pe forum tot felul de idioți si redusi mintal punând întrebări de genul :- la Sibiu când vii? - se poate o programare azi? - mai ești in Brasov? -... Cat de bătut în cap sa fii? Tâmpiții astia chiar nu pot contacta o fata pe nr/whatsapp? De ce ai intreba pe forum când te poți duce direct la sursa?Cum naiba au fost ăștia capabili sa facă 150 lei ca sa meargă la o fată dar nu ii duce capul sa o contacteze direct?Dar-ar covidul in voi sa dea, de idioți! sau au cont de 3-5-7 ani nu au nici un comentariu sau nici o reputatie dar ei se trezesc sa comenteze dupa atatia ani si sa traga de urechi pe cineva... aia clar sunt trolli sau clone...
ionu85 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2020 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Mai 21, 2020 Sunt nou aici. In cautare decfemei dornice sa incercam un strapon
Vizitator tonyst Reputație: 0 Postat Mai 21, 2020 Postat Mai 21, 2020 Padure fara uscaturi nu este. Din păcate sunt si aici destui idioti care nu pot lega coerent o fraza. Treaba cu "La Sibiu nu vii?" e epica.
gigelpetrescu Reputație: 3312 Postat Mai 21, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2020 Am tot văzut pe forum tot felul de idioți si redusi mintal punând întrebări de genul :- la Sibiu când vii? - se poate o programare azi? - mai ești in Brasov? -... Cat de bătut în cap sa fii? Tâmpiții astia chiar nu pot contacta o fata pe nr/whatsapp? De ce ai intreba pe forum când te poți duce direct la sursa?Cum naiba au fost ăștia capabili sa facă 150 lei ca sa meargă la o fată dar nu ii duce capul sa o contacteze direct?Dar-ar covidul in voi sa dea, de idioți!Pai ia spune tu, daca n-ar fi astfel de personaje simpatice, noi de cine sa mai râdem? 2
motanelu Reputație: 269 Postat Mai 21, 2020 Oras:aici. Oras:aici. Postat Mai 21, 2020 Am tot văzut pe forum tot felul de idioți si redusi mintal punând întrebări de genul :- la Sibiu când vii? - se poate o programare azi? - mai ești in Brasov? -... Cat de bătut în cap sa fii? Tâmpiții astia chiar nu pot contacta o fata pe nr/whatsapp? De ce ai intreba pe forum când te poți duce direct la sursa?Cum naiba au fost ăștia capabili sa facă 150 lei ca sa meargă la o fată dar nu ii duce capul sa o contacteze direct?Dar-ar covidul in voi sa dea, de idioți!Cine a zis ca ei merg la fete si nu doar comenteaza aiurea ?:)))
rhaegar07 Reputație: 189 Postat Mai 24, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 24, 2020 Sunt nou aici. In cautare decfemei dornice sa incercam un straponEști nou, vrei un strapon și ai considerat ca cel mai bun topic sa întrebi asta e la "despre retardați"? 1
rhaegar07 Reputație: 189 Postat Mai 24, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 24, 2020 Ăia cu "la Sibiu când vii?" sau Timișoara sau etc.. Trebuie efectiv banați.Cum sa fii din alt oraș, intri pe forumurile altor orașe și e ca și cum le spui fetelor "mai dă-i în pula mea pe ăștia din orașul în care ești acum.. Hai în orașul unde sunt EU.. Ca eu am tupeu.." 1
altadata Reputație: 4458 Postat Mai 24, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Mai 24, 2020 Ä‚ia cu "la Sibiu când vii?" sau Timișoara sau etc.. Trebuie efectiv banați.Cum sa fii din alt oraș, intri pe forumurile altor orașe și e ca și cum le spui fetelor "mai dă-i în pula mea pe ăștia din orașul în care ești acum.. Hai în orașul unde sunt EU.. Ca eu am tupeu.."ðŸ˜ðŸ˜ Nu cred ca sunt chiar asa de tupeisti.Au alta problema! IQ-ul foarte scăzut. Poti invita o fata in orasul tau, dar foloseste alte metode, de exemplu: telefonic, sms, PM...Ei...asta este problema...ei nu consideră normal sa contactezi o fata in privat! Probabil...nici tupeu nu au sa o sune...dar in spatele unui user..sunt tupeisti!😠1
chupacabra2k Reputație: 173 Postat Mai 24, 2020 Oras:La Lidia acasă :))) Oras:La Lidia acasă :))) Autor Postat Mai 24, 2020 Sunt prosti grămadă, da-i dreaq. Probabil ciori, retardați cu iq<92,genul de cocalari incaltati cu pantofi de aia ascititi in varf si varful ridicat, pantaloni la dunga luati din oborul comunal, geaca de musama...Ăștia merita arsi pe rug ca oricum nu au nici un aport pentru societate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum