Sari la conținut

S-a rupt prezervativul in timpul partidei

Vizitator avantalk

Postări Recomandate

Vizitator bubico
Reputație: 0
Postat

Darceu nu stiu cum ai reusit performanta sa rupi prezervativul.

Durex invisible extra sensitive, daca esti entuziasmat nu e destul de dificil  :laugh2 .

• Oras:in spatele tau
Postat

oai de plm. vede lica ce ati zis si ...din prostanaci nu va scoate. plm io numa va zic!

Ca esti in prostanaci ,ca esti in proaste problema voastra, dar daca sunt prostanaci in voi ce facem?

• Oras:Pizdeia-locul fara baieti rai!:)))
  • Oras:Pizdeia-locul fara baieti rai!:)))
Postat

gata ba lica. gata. te-n plm acu ce facem? cersim atentie. ai spus ce ai avut de spus. am inteles. esti lica pizda mica. dar gata. hai fuck off ca o arzi pe golaneala. esti prea prost sa iti mai acord atentie. mai baga ceva apocaliptic cu HIV si uretra si plm ce mai vrei tu. mai suge o pula virtual si ....GATA ba lica. esti nebagat in seama? sau ce plm vrei sa sugi?

Ca esti in prostanaci ,ca esti in proaste problema voastra, dar daca sunt prostanaci in voi ce facem?

Postat

gata ba lica. gata. te-n plm acu ce facem? cersim atentie. ai spus ce ai avut de spus. am inteles. esti lica pizda mica. dar gata. hai fuck off ca o arzi pe golaneala. esti prea prost sa iti mai acord atentie. mai baga ceva apocaliptic cu HIV si uretra si plm ce mai vrei tu. mai suge o pula virtual si ....GATA ba lica. esti nebagat in seama? sau ce plm vrei sa sugi?

pe mine m-ai lasat cu impresia ca nu ai inteles :no2

Ti-am inteles punctul de vedere. Ti-l respect! Nu il impartasesc dar ce plm a r fi daca toti am avea acelasi punct d evedere? 

eu doar am citat cdc , care au un buget decent vezi aici https://www.cdc.gov/budget/documents/fy2020/cdc-overview-factsheet.pdf in caz ca te intereseaza, deci sunt mii de oameni specializati in medicina cu bugete pe masura pentru cercetare, e concluzia la care au ajuns ei, acum daca tu ai "alt punct de vedere" si resursele ti-au permis sa ajungi la alt punct de vedere ce pot sa mai zic eu?

Trebuie sa recunosc ca ma distreaza cand vad oameni cu intelect ca al tau ca se oftica, mai am o preocupare : daca poti sa te pisi contra vantului fara sa te uzi? 

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Darceu nu stiu cum ai reusit performanta sa rupi prezervativul.

se poate întampla din varii motive: cauciuc prost, suprafață de frecare prea abrazivă și nu udă îndeajuns

• Like 9
  • Minus 2
Postat

Si pana la urma ce dameza ar folosi cauciuc prost? Ca eu zic ca si interesul ei este sa aiba ceva de calitate.

Ca diar nu sta asa sa se rupa la fiecare.

😂😂😂😂😂

Vizitator avantalk
Postat

ti-ai dat drumu in ea ?

Da ..
Vizitator avantalk
Postat

poate s-a mai liniștit

Am făcut testele de la veneris pt sifilis ,și infecție urinară și au ieșit negativ .
Postat

Testele trebuie repetate dupa o anumita perioada.

Plus ca nu ti ai facut toate testele care ar trebui sa ti le faci.

• Like 1
Reputație: 24078
  • Oras:Los Angeles
Postat

Salut , am avut acum 2 zile ghinionul de a se rupe prezervativul ..de atunci sunt terminat , îmi fac gânduri sa nu fi luat vreo boala , mai rău să nu aibă doamne ferește HIV ..nu știu ce să fac pur și simplu sunt terminat ..vreun sfat ceva ?

Doar sifi si urina vax albina!

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Pari speriat de zici că ai futut o tipă care se injecta cu o siringa din tomberon.

Ca regulă generală să-ți faci analizele odată la câteva luni, nu doar când este un incident ca acesta.

De asemenea asumați că ai fost la futut pe bani și că sunt riscuri.

Sunt fete care lucrează si au iubiți, ce crezi că se fut protejate?

Reputație: 24078
Postat

Am făcut testele de la veneris pt sifilis ,și infecție urinară și au ieșit negativ .

Ai repetat?
Vizitator avantalk
Postat

Ai repetat?

Da , au ieșit negativ și nu am avut nicio simptomă .

• Oras:madagascar
  • Oras:madagascar
Postat

esti terminat!!! asa a patit si bunicu cu 1 luna inainte....sa se intaleasca cu barbosu!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...