risc12 Reputație: 58 Postat Mai 25, 2020 Postat Mai 25, 2020 Darceu nu stiu cum ai reusit performanta sa rupi prezervativul.
Vizitator bubico Reputație: 0 Postat Mai 25, 2020 Postat Mai 25, 2020 Darceu nu stiu cum ai reusit performanta sa rupi prezervativul.Durex invisible extra sensitive, daca esti entuziasmat nu e destul de dificil :laugh2 .
lica29 Reputație: 125 Postat Mai 26, 2020 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Postat Mai 26, 2020 oai de plm. vede lica ce ati zis si ...din prostanaci nu va scoate. plm io numa va zic!Ca esti in prostanaci ,ca esti in proaste problema voastra, dar daca sunt prostanaci in voi ce facem?
maximusm83 Reputație: 44 Postat Mai 26, 2020 Oras:Pizdeia-locul fara baieti rai!:))) Oras:Pizdeia-locul fara baieti rai!:))) Postat Mai 26, 2020 gata ba lica. gata. te-n plm acu ce facem? cersim atentie. ai spus ce ai avut de spus. am inteles. esti lica pizda mica. dar gata. hai fuck off ca o arzi pe golaneala. esti prea prost sa iti mai acord atentie. mai baga ceva apocaliptic cu HIV si uretra si plm ce mai vrei tu. mai suge o pula virtual si ....GATA ba lica. esti nebagat in seama? sau ce plm vrei sa sugi?Ca esti in prostanaci ,ca esti in proaste problema voastra, dar daca sunt prostanaci in voi ce facem?
lica29 Reputație: 125 Postat Mai 26, 2020 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Postat Mai 26, 2020 gata ba lica. gata. te-n plm acu ce facem? cersim atentie. ai spus ce ai avut de spus. am inteles. esti lica pizda mica. dar gata. hai fuck off ca o arzi pe golaneala. esti prea prost sa iti mai acord atentie. mai baga ceva apocaliptic cu HIV si uretra si plm ce mai vrei tu. mai suge o pula virtual si ....GATA ba lica. esti nebagat in seama? sau ce plm vrei sa sugi?pe mine m-ai lasat cu impresia ca nu ai inteles :no2 Ti-am inteles punctul de vedere. Ti-l respect! Nu il impartasesc dar ce plm a r fi daca toti am avea acelasi punct d evedere? eu doar am citat cdc , care au un buget decent vezi aici https://www.cdc.gov/budget/documents/fy2020/cdc-overview-factsheet.pdf in caz ca te intereseaza, deci sunt mii de oameni specializati in medicina cu bugete pe masura pentru cercetare, e concluzia la care au ajuns ei, acum daca tu ai "alt punct de vedere" si resursele ti-au permis sa ajungi la alt punct de vedere ce pot sa mai zic eu?Trebuie sa recunosc ca ma distreaza cand vad oameni cu intelect ca al tau ca se oftica, mai am o preocupare : daca poti sa te pisi contra vantului fara sa te uzi?
Membru Premium elprofesoare Reputație: 63250 Postat Mai 26, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 26, 2020 Darceu nu stiu cum ai reusit performanta sa rupi prezervativul.se poate întampla din varii motive: cauciuc prost, suprafață de frecare prea abrazivă și nu udă îndeajuns 9 2
risc12 Reputație: 58 Postat Mai 27, 2020 Postat Mai 27, 2020 Nu mi s a intamplat niciodata.Si nici nu mi as dori.
risc12 Reputație: 58 Postat Mai 27, 2020 Postat Mai 27, 2020 Si pana la urma ce dameza ar folosi cauciuc prost? Ca eu zic ca si interesul ei este sa aiba ceva de calitate.Ca diar nu sta asa sa se rupa la fiecare.😂😂😂😂😂
solarys Reputație: 9 Postat Mai 27, 2020 Oras:Rasarit de Soare Oras:Rasarit de Soare Postat Mai 27, 2020 ti-ai dat drumu in ea ?
Membru Premium elprofesoare Reputație: 63250 Postat Mai 28, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 28, 2020 poate s-a mai liniștit 9 2
Vizitator avantalk Reputație: 0 Postat Mai 28, 2020 Postat Mai 28, 2020 poate s-a mai liniștit Am făcut testele de la veneris pt sifilis ,și infecție urinară și au ieșit negativ .
risc12 Reputație: 58 Postat Mai 30, 2020 Postat Mai 30, 2020 Testele trebuie repetate dupa o anumita perioada. Plus ca nu ti ai facut toate testele care ar trebui sa ti le faci. 1
laury Reputație: 24078 Postat Mai 30, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 30, 2020 Salut , am avut acum 2 zile ghinionul de a se rupe prezervativul ..de atunci sunt terminat , îmi fac gânduri sa nu fi luat vreo boala , mai rău să nu aibă doamne ferește HIV ..nu știu ce să fac pur și simplu sunt terminat ..vreun sfat ceva ?Doar sifi si urina vax albina! 1
vcl_dg Reputație: 75 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 19, 2020 Pari speriat de zici că ai futut o tipă care se injecta cu o siringa din tomberon. Ca regulă generală să-ți faci analizele odată la câteva luni, nu doar când este un incident ca acesta. De asemenea asumați că ai fost la futut pe bani și că sunt riscuri. Sunt fete care lucrează si au iubiți, ce crezi că se fut protejate?
laury Reputație: 24078 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 19, 2020 Am făcut testele de la veneris pt sifilis ,și infecție urinară și au ieșit negativ .Ai repetat?
Vizitator avantalk Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Postat Iulie 17, 2020 Ai repetat?Da , au ieșit negativ și nu am avut nicio simptomă .
markus36 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Postat Iulie 17, 2020 Ho ca nu ai luat HIV sau alta minune. Doamne ce prăpădiți sunt uni la minte.
gurrul Reputație: 270 Postat Iulie 18, 2020 Oras:madagascar Oras:madagascar Postat Iulie 18, 2020 esti terminat!!! asa a patit si bunicu cu 1 luna inainte....sa se intaleasca cu barbosu!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum