themotans Reputație: 91 Postat Iunie 14, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 14, 2020 Curata ,atenta si frumoasa rar prin Bacau asa ceva.Daca ar saruta si executa oral ne cu finalizare sigur intra la top langa Mona.
raycartier Reputație: 13 Postat Iunie 14, 2020 Postat Iunie 14, 2020 Sarut mana Frumusete frumoasa ! Oral, anal sau finalizare pe corp se poate ?
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 14, 2020 Postat Iunie 14, 2020 Mai, oralul se poate si neprotejat in functie de igiena clientului, insa costa 50 lei extra. Nu fac finalizare orala sau anal si nu ma sarut. Se poate si finalizare corporala.
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 14, 2020 Postat Iunie 14, 2020 Curata ,atenta si frumoasa rar prin Bacau asa ceva.Daca ar saruta si executa oral ne cu finalizare sigur intra la top langa Mona.Iti multumesc
mielusu Reputație: 2 Postat Iunie 14, 2020 Postat Iunie 14, 2020 Buna Mihaela! Masajul il faci doar la ora?
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 15, 2020 Postat Iunie 15, 2020 Salut. Disponibila?Acum da. Programul meu este de la 12 ziua pana la12 noaptea. Pupici.
incikidana Reputație: 34 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 15, 2020 An reusit si eu sa ajung la aceasta domnisoara superba. Totul a fost la superlativ, chiar daca oralul a fost protejat.Nu am putut sa ratez sa ii gust sanii si pasarica si sunt delicioase. Dupa ce a reactionat soldatul, am trecut la un doggy-style si privelistea e foarte interesanta. Chiar am intrebat-o daca s-a gandit vreodata sa presteze anal si mi-a raspuns ca ia in considerare acest lucru, dar nu este inca hotarata. Am terminat in pozitia asta, era prea buna sa o ratez.Ca si note pot spune cam asa :Locatia 9, lipseste aerul conditionat, dar a spus ca vrea sa caute in alta parte pentru ca nu suporta caldura. OP 9, niciodata nu am fost fan, asa ca nu e vina ei pentru nota NP 10, am capitulat cam repede, dar se mai intampla cand dai peste o femeie asa sexy.Igiena 10, am simtit mirosul proaspat de curat, pasa epilata si foarte ademenitoareMare pacat de lipsa FK, ar putea ajunge destul de repede la top daca ar putea lucra la acest aspect.Per total o experienta foarte placuta, cu siguranta de revenit, Cadoul a fost de 150 lei, DTD 30 de minute
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 15, 2020 Postat Iunie 15, 2020 An reusit si eu sa ajung la aceasta domnisoara superba. Totul a fost la superlativ, chiar daca oralul a fost protejat.Nu am putut sa ratez sa ii gust sanii si pasarica si sunt delicioase. Dupa ce a reactionat soldatul, am trecut la un doggy-style si privelistea e foarte interesanta. Chiar am intrebat-o daca s-a gandit vreodata sa presteze anal si mi-a raspuns ca ia in considerare acest lucru, dar nu este inca hotarata. Am terminat in pozitia asta, era prea buna sa o ratez.Ca si note pot spune cam asa :Locatia 9, lipseste aerul conditionat, dar a spus ca vrea sa caute in alta parte pentru ca nu suporta caldura. OP 9, niciodata nu am fost fan, asa ca nu e vina ei pentru nota NP 10, am capitulat cam repede, dar se mai intampla cand dai peste o femeie asa sexy.Igiena 10, am simtit mirosul proaspat de curat, pasa epilata si foarte ademenitoareMare pacat de lipsa FK, ar putea ajunge destul de repede la top daca ar putea lucra la acest aspect.Per total o experienta foarte placuta, cu siguranta de revenit, Cadoul a fost de 150 lei, DTD 30 de minuteTe pup si te mai astept!!!❤
themotans Reputație: 91 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 16, 2020 Cat de curand iti mai imping o vizita , dar poate accepti si fk :kiss3 acum :kiss3
tanaadri02 Reputație: 46 Postat Iunie 16, 2020 Postat Iunie 16, 2020 Aseara in jur de ora 12 am vizitat si eu locatia.Parolista, arata ok, in schimb oralul este BEST. Singura chestie nasoala, nu numai la ea, este a 3-a persoana la care se intampla .... eu facusem dus inainte sa plec, ok, ajung, daca crezi ca e nevoie merg si ma spal, nu ma dai cu servetel umed ... sunt si sensibil si le si detest. Am o obsesie asupra igienei, deci nu era cazul, mi-a zis ca am purtat lenjerie, ok, merg si ma spal, dar nu SERVETELEEEEEEE.In rest ai 10, faci o treaba buna, ma refer la oral unde pot sa zic ca esti TOP. Pacat de finalizare ca nu este orala, cred ca erai la TOP 1
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 16, 2020 Postat Iunie 16, 2020 Cat de curand iti mai imping o vizita , dar poate accepti si fk :kiss3 acum :kiss3Hahaha. Te astept cu mare drag
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 16, 2020 Postat Iunie 16, 2020 Aseara in jur de ora 12 am vizitat si eu locatia.Parolista, arata ok, in schimb oralul este BEST. Singura chestie nasoala, nu numai la ea, este a 3-a persoana la care se intampla .... eu facusem dus inainte sa plec, ok, ajung, daca crezi ca e nevoie merg si ma spal, nu ma dai cu servetel umed ... sunt si sensibil si le si detest. Am o obsesie asupra igienei, deci nu era cazul, mi-a zis ca am purtat lenjerie, ok, merg si ma spal, dar nu SERVETELEEEEEEE.In rest ai 10, faci o treaba buna, ma refer la oral unde pot sa zic ca esti TOP. Pacat de finalizare ca nu este orala, cred ca erai la TOPMai, eu insist atat de mult pe igiena pt ca am avut destule experiente neplacute si crede ma, nu e deloc o placere :)) mai ales cand vine vb de ON. Pupiii
tanaadri02 Reputație: 46 Postat Iunie 16, 2020 Postat Iunie 16, 2020 Mai, eu insist atat de mult pe igiena pt ca am avut destule experiente neplacute si crede ma, nu e deloc o placere :)) mai ales cand vine vb de ON. Pupiii Te inteleg, nu te-am condamnat ! modalitatea nu era pe placul meu, mai ales ca sunt sensibil pe uscat :)
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 17, 2020 Postat Iunie 17, 2020 Dragilor, voi fi din nou disponibila dupa ora 21 pana la 00. Pupii
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 18, 2020 la tate sau la buze ? 1
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 20, 2020 Postat Iunie 20, 2020 Buna, dragii mei! Ma mai gasiti in Bacau pana luni💋 1
blitzss Reputație: 2 Postat Iunie 21, 2020 Postat Iunie 21, 2020 Cat mai stai in oras ? Te prind si eu weekendu asta ?
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 22, 2020 Postat Iunie 22, 2020 Cat mai stai in oras ? Te prind si eu weekendu asta ?Maine plec. Astazi ma gasesto dupa ora 15. Pupici
danny96 Reputație: 57 Postat Iunie 22, 2020 Oras:B Oras:B Postat Iunie 22, 2020 O sa mai revii in Bacau in viitorul apropiat?
mihaela323 Reputație: 44 Postat Iunie 22, 2020 Postat Iunie 22, 2020 Presupun ca da. Nu stiu cand, dar voi reveni cu siguranta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum