dorel_cj Reputație: 252 Postat Septembrie 24, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 24, 2013 Salutare, Am tot cautat prin regulament insa imi scapa, nu reusesc sa gasesc.De ce nu mai pot acorda puncte de reputatie negativa?
boieru Reputație: -377 Postat Septembrie 24, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 24, 2013 acum te-ai dat seama ?de cateva luni sa renuntat la ele...
dorel_cj Reputație: 252 Postat Septembrie 24, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Septembrie 24, 2013 De ce?Toate postarile de trolling/reclama gen: http://nimfomane.com/forum/topic/5033-inna-0758944663-calea-baciului/?p=197680 #41 nu mai pot fi penalizate...
songoku Reputație: 809 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Septembrie 25, 2013 acum te-ai dat seama ?de cateva luni sa renuntat la ele...Da,asa este, din pacate. De ce?Toate postarile de trolling/reclama gen: http://nimfomane.com/forum/topic/5033-inna-0758944663-calea-baciului/?p=197680 #41 nu mai pot fi penalizate...Pe multi nu ii mai putem penaliza pentru ceea ce fac. :wallbash
microbul Reputație: 195 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 4, 2013 Referitor la puncte de reputatie, din cealalta categorie de data asta.....scrie in regulament ca promovarea de la ucenic la serious contributor se face de catre moderatori astfel: "Se poate ajunge aici prin contributie, respectiv prin obtinerea a minim 15 puncte de reputatie obtinute prin publicarea a minim 5 recenzii precum si o vechime pe forum de minim 2 luni."Personal indeplinesc toate aceste criterii. Imi poate spune cineva daca exista alte aspecte "ascunse"?Multumesc.PS Azi, dupa numeroase incercari am reusit sa fac o programare la Amanda pentru saptamana viitoare. Abia astept
stalingrad Reputație: 44 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 4, 2013 Microbule, felicitări din partea mea: chiar eşti unul din novicii demni de băgat în seamă.Nu ai fost încă promovat deoarece promovarea nu se face automat, ci de către Motan, iar el până acum sigur nu a observat recenziile şi reputaţia ta. pisicuts, fă un pustiu de bine şi verifică acest user! Cred cu adevărat că merită să fie galben.
microbul Reputație: 195 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 4, 2013 Multumesc pentru sustinere, inseamna mult.Sincer, motivul principal pentru care vroiam sa fiu "galben" era sa pot folosi PM pentru o programare la Ancuta. Azi am incercat sa prind ambele maramuresence pe telefon, iar prima care a raspuns a fost Amanda.Poate e mai bine asa, oricum nici pe Anca nu o ratez. Aici, sau in Baia Mare.
Sexything Reputație: 11039 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Decembrie 4, 2013 Microbul,stai linistit ca in curand vei fi promovat.
Administrator pisicuts Reputație: 115042 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 5, 2013 Felicitari pt promovare microbule! 1
microbul Reputație: 195 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 5, 2013 Multumesc mult.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum