Sari la conținut

Reputatie

dorel_cj

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Salutare,

Am tot cautat prin regulament insa imi scapa, nu reusesc sa gasesc.

De ce nu mai pot acorda puncte de reputatie negativa?

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Referitor la puncte de reputatie, din cealalta categorie de data asta.....scrie in regulament ca promovarea de la ucenic la serious contributor se face de catre moderatori astfel: "Se poate ajunge aici prin contributie, respectiv prin obtinerea a minim 15 puncte de reputatie obtinute prin publicarea a minim 5 recenzii precum si o vechime pe forum de minim 2 luni."

Personal indeplinesc toate aceste criterii. Imi poate spune cineva daca exista alte aspecte "ascunse"?

Multumesc.

PS Azi, dupa numeroase incercari am reusit sa fac o programare la Amanda pentru saptamana viitoare. Abia astept

:date  :date  :date  :date

Postat

Microbule, felicitări din partea mea: chiar eşti unul din novicii demni de băgat în seamă.

Nu ai fost încă promovat deoarece promovarea nu se face automat, ci de către Motan, iar el până acum sigur nu a observat recenziile şi reputaţia ta.

pisicuts, fă un pustiu de bine şi verifică acest user! Cred cu adevărat că merită să fie galben.

Postat

Multumesc pentru sustinere, inseamna mult.

Sincer, motivul principal pentru care vroiam sa fiu "galben" era sa pot folosi PM pentru o programare la Ancuta. 

Azi am incercat sa prind ambele maramuresence pe telefon, iar prima care a raspuns a fost Amanda.

Poate e mai bine asa, oricum nici pe Anca nu o ratez. Aici, sau in Baia Mare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...