bettyna Reputație: 205 Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 Buna as dorii sa vin la voi in vizita o săptămână imi puteti spune va rog care este cea mai bună zona de activat 👄â£ðŸ‘„👄zilele astea cred ca o sa apar â£ðŸ‘„Va pupăcesc â£ðŸ‘„👄 Link spre comentariu
raul1312 Reputație: 263 Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 marasti: venus 22a, alexandru vaida voievod, dunarii20b .. cam pe aici se cazeaza toate Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 26, 2020 Autor Partajează Postat Mai 26, 2020 marasti: venus 22a, alexandru vaida voievod, dunarii20b .. cam pe aici se cazeaza toate ÃŽți mulțumesc frumos !👄 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 Recenziile timișorenilor: https://nimfomane.com/forum/topic/146015-‼�cea-mai-dracoas��-brunet��-�😈🔞🔥�-0721056292/page-32 Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Mai 26, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 26, 2020 Buna as dorii sa vin la voi in vizita o săptămână imi puteti spune va rog care este cea mai bună zona de activat 👄â£ðŸ‘„👄zilele astea cred ca o sa apar â£ðŸ‘„Va pupăcesc â£ðŸ‘„👄Platina-e in centru si e si cam cea mai de lux Riviera-langa Iulius mallPark Lake-in spate la iuliusPlatinia din piata Mihai ViteazulViva City-in apropiere de Iulius Cam astea ar fi Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 26, 2020 Autor Partajează Postat Mai 26, 2020 Platina-e in centru si e si cam cea mai de lux Riviera-langa Iulius mallPark Lake-in spate la iuliusPlatinia din piata Mihai ViteazulViva City-in apropiere de Iulius Cam astea ar fiVa multumesc ca aveti timp sa imi scrieti am sa ma uit si o sa vad mersi fain te pup â£ðŸ‘„👄👄 Link spre comentariu
christian grey Reputație: 266 Postat Mai 27, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 27, 2020 Tulai ce labii ai, abia astept sa le mozolesc :) 1 Link spre comentariu
christian grey Reputație: 266 Postat Mai 27, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 27, 2020 Tulai ce labii ai, abia astept sa le mozolesc :) Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 28, 2020 Autor Partajează Postat Mai 28, 2020 Tulai ce labii ai, abia astept sa le mozolesc :)Hei buna maine sunt la voi 🥰🥰ma.poti contacta pe wapp 🥰🥰🥰â£ðŸ‘„😋😋 Link spre comentariu
piftic Reputație: 208 Postat Mai 28, 2020 Partajează Postat Mai 28, 2020 Hei buna maine sunt la voi ma.poti contacta pe wapp ❣ Ai niște detalii? Locație, servicii, nr de telefon .. că ești nouă în Cluj. Merci Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 28, 2020 Autor Partajează Postat Mai 28, 2020 Ai niște detalii? Locație, servicii, nr de telefon .. că ești nouă în Cluj. MerciCeau o sa îmi fac topic curand cu poze cu numar cu locație cu tot aici am intrebat doar daca îmi recomanda cineva o zona buna 😊😊😊mersi ðŸ˜si deabia astept sa ajung în orasul vostru ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum