xxx.xxx Reputație: 816 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Septembrie 25, 2013 ERIKA, pasionala si incitanta, cauti o aventura fierbinte in care iti poti satisface placerile, eu te pot ajuta. Oral cu fin, normal in orice pozitie, acc. cunn., annil., locatie centrala. Poze reale,
rumburack01 Reputație: 871 Postat Octombrie 29, 2013 Oras:...in lumea reala Oras:...in lumea reala Postat Octombrie 29, 2013 Am trecut eu in recunoastere pe acolo ieri: nu are legatura cu pozele - o romulanca pensata cam gros, par la subrat cat o barba de vreo 4 zile, sani chinuiti intr-un push-up, dantura afectata rau de radiatiile de la Cernobil; locatia nu mi s-a parut tocmai curata (saltea pe podea, cearceafuri imbacsite); zona Budapesta, al doilea bloc dupa Dristor Kebab cum te duci spre parc. Evident ca nu am ramas. Preturi 50/fin 100/h sex total, zice ca face OWO si CIM, dar cine plm se risca?! 1
JackBlack Reputație: 1026 Postat Octombrie 29, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2013 Inseamna ca ar merita trimisa la "De evitat"
minor Reputație: 405 Postat Ianuarie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2014 Am fost eu la doamna acum 2 zile,locatia in diagonala cu zepter,etaj 2 locatie curata apartament mare. M-a primit in aceeasi lenjerie rosie,pozele sunt reale,plinuta burta putin cam mare undeva la 35 de ani,am ramas pe vijelia aia unde sa ma mai duc Este colega cu 2 fete are topic deschis o sa revin cu nr lor,ele activau pe emil bota o blonda si o bruneta mai plinuta, Incepem cu un oral nep la cererea mea....atentie la zone tot la cerere,dupa ce sa trezit micutu am luato pe la spate si tot asa am si terminat,nu comenteaza cred la schimbari de pozitii etc,parea sa se conformeze la ce i se spunea. Locatie-9 Oral-7,5 Normal-7 am incercat doar o pozitie,poate nota crestea dak o lasam si pe ea sa preia "actiunea" Atitudine-9 Anal nu face restu nu ma interesat Platit 50 pt o fin,pt cei carora le plac slim nu le-o recomand,restu eu zic ca merge Sal !! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum