Sari la conținut

0756660110

Postări Recomandate

Astazi spre seara am vizitat aceasta fatuca. Sunat la nr asta,imi raspunde o voce foarte placuta,imi zice tarifele ,un nr 150 o\n si n\p 250 h.Ajung in fata liceului sportiv la care i.a ma indruma prin telef si ajung la locatia ei. O tipa la 1,70 o silueta foarte placuta,si trecem la fapte am pus.o sa.mi faca opturi in pla,dupa care am trecut la oral. Dupa care am schimbat 2 pozitii si am finalizat la ea in gurita, din partea mea are 10 pe linie ,se implica face tot cei spui deci nu e figurata,e de vizitat eu unu sigur o aa mai trec pe la ea.

Link spre comentariu

nu e aceeasi despre care vorbesti...la maria am fost eu.

Ce te face sa crezi ca nu e Maria? Ca si_a schimbat look_ul? Ea e... Sigur... Ca am vizitat_o si de cand s_a tuns... Oricum mie mi se pare ciudat cum arata cu noua freza... Parca ar fi dupa cateva sedinte de chimioterapie...
Link spre comentariu
  • Oras:botosani
  • Oras:botosani

Fata din poze cu parul scurt rosu are locatia langa sportiv,am fost eu nu recomand te grabeste foarte tare geme fals si tot te intreaba cand termini are sanii foarte lasati.Am intrebato cu cine locuieste a zis ca singura dar in alta camera se mai auzea o vocea,nu mi-am dat seama daca era baiat sau fata,ca roscata da volumul la televizor tare.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Ce te face sa crezi ca nu e Maria? Ca si_a schimbat look_ul? Ea e... Sigur... Ca am vizitat_o si de cand s_a tuns... Oricum mie mi se pare ciudat cum arata cu noua freza... Parca ar fi dupa cateva sedinte de chimioterapie...

cand am fost la maria din postarea aia avea parul lung si blond

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...