andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 29, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Partajează Postat Mai 29, 2020 Sunt Brunetă am 25 ani , 1.65 înăltimeSunt foarte comunicativa ,distractivă (așa ca la mine dacă vrei sa vi,sa fii in forța) Servicii : oral protejat/neprotejat in functie de igiena , finalizare corporala , normal protejat , 69 , masaj de relaxare , mici fantezii . Ofer si cer igienă și discrețieNeconfirmarea programării duce la anularea sa Voi ajunge sâmbătă in oraș împreună cu colegă mea Oana Link spre comentariu
master_blade Reputație: 732 Postat Mai 29, 2020 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Partajează Postat Mai 29, 2020 Tarife/servicii, eventual locatie, daca se poate ?! :) Link spre comentariu
master_blade Reputație: 732 Postat Mai 29, 2020 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Partajează Postat Mai 29, 2020 Ah...si o modalitate de contact...? Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 29, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 29, 2020 1 fin 100 lei ( 15 min )1 fin 150 lei ( 30 min )2 fin sau 1 fin + Masaj 250 lei (1 Ora) Locația va fi in Avantgarden Nr am să îl postez diseară dragul meu :* Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 29, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 29, 2020 😘😘 1 Link spre comentariu
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Mai 29, 2020 Partajează Postat Mai 29, 2020 Alta cu finalizare la timp ... Dacă nu te termini in 15 min... Si te termini in 17 ...150 lei. Iti dai seama "servicii" ... Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 29, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 29, 2020 Alta cu finalizare la timp ... Dacă nu te termini in 15 min... Si te termini in 17 ...150 lei. Iti dai seama "servicii" ...Dragul meu sunt persoane limitate de timp in care nici 5 10 min nu stau si de ce să le iau 150 lei Link spre comentariu
elpistolero Reputație: 264 Postat Mai 29, 2020 Oras:Somewhere in Romania Oras:Somewhere in Romania Partajează Postat Mai 29, 2020 1 fin 100 lei ( 15 min )1 fin 150 lei ( 30 min )2 fin sau 1 fin + Masaj 250 lei (1 Ora) Locația va fi in Avantgarden Nr am să îl postez diseară dragul meu :*Nr de tel?! Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 29, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 29, 2020 Disponibilă pentru programări Telefon / Whatsapp: 0790437018 1 Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 30, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 30, 2020 Disponibilă Telefon / Whatsapp: 0790437018 Link spre comentariu
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Mai 30, 2020 Partajează Postat Mai 30, 2020 Shaorma? Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 30, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 30, 2020 Shaorma? Dragul meu am rugămintea de a evita de a face spam pe rubrica mea de recenzii. Multumesc ! Link spre comentariu
tallahassee Reputație: 515 Postat Mai 30, 2020 Partajează Postat Mai 30, 2020 Alta cu finalizare la timp ... Dacă nu te termini in 15 min... Si te termini in 17 ...150 lei. Iti dai seama "servicii" ...Te incalzesti de afara, cand intri doar decalotezi si cam asta e, s-a scurs timpul. Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 30, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 30, 2020 Disponibilă pentru programări Telefon / Whatsapp: 0790437018 Link spre comentariu
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Mai 30, 2020 Partajează Postat Mai 30, 2020 Dragul meu am rugămintea de a evita de a face spam pe rubrica mea de recenzii. Multumesc !Ce sa-ti spun. Esti si admin acum? :))) Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 30, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 30, 2020 Disponibilă pentru programări Telefon / Whatsapp: 0790437018 1 fin 150 lei ( 30 min )2 fin sau 1 fin + Masaj 250 lei (1 Ora) Locația : Avantgarden3Lucrez doar pe baza de programări. Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 30, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 30, 2020 NU E A TA. E DESPRE TINE!Este deschisă de mine personal se scrie despre mine deci a cui e a altei fete ? Te rog cauta-ma in exterior :* te pup si nu mai cauta subiecte Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 30, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 30, 2020 Da ti-e îți convine să dai 100 de pagini să ajungi la o recenzie ? Link spre comentariu
masina12 Reputație: 4 Postat Mai 30, 2020 Partajează Postat Mai 30, 2020 Unde a mai activat tipa? Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 30, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 30, 2020 Disponibilă pentru programări Telefon / Whatsapp: 0790437018 1 fin 150 lei ( 30 min )2 fin sau 1 fin + Masaj 250 lei (1 Ora) Locația : Avantgarden3Lucrez doar pe baza de programări. Link spre comentariu
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Disponibilă pentru programări Telefon / Whatsapp: 0790437018 1 fin 150 lei ( 30 min )2 fin sau 1 fin + Masaj 250 lei (1 Ora) Locația : Avantgarden3Lucrez doar pe baza de programări.https://i.pinimg.com/originals/59/cb/0b/59cb0bdb5cbe74dd33d092ba11e6b29f.jpg Link spre comentariu
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Doar atata spun, PENTRU COLEGI, la 250 ora este Bryanna din Bv. Vedeti ca s-a intors si "turcoaica" ... parca tot 250.... Just saying ! Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 31, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 31, 2020 Disponibilă pentru programări Telefon / Whatsapp: 0790437018 1 fin 150 lei ( 30 min )2 fin sau 1 fin + Masaj 250 lei (1 Ora) Locația : Avantgarden3Lucrez doar pe baza de programări. 1 Link spre comentariu
elpistolero Reputație: 264 Postat Mai 31, 2020 Oras:Somewhere in Romania Oras:Somewhere in Romania Partajează Postat Mai 31, 2020 Hello confutaciosi ! Am vazut anuntul damesei acm cateva zile cand spunea ca vine la Sibiu, si dupa ce si a postat nr de tlf, am si contactat o pe whatsapp. O raspuns ff repede. Ca si locatie o gasiti in avantgarden, va explica ea exact cand ajungeti. Draguta la fata, simpatica, voce faina, 25 de ani, sani mari, e stilul BBW, mai plinuta, sexy asa, mie mi a placut. Bun, ajung la locatie, sunt chiar surprins la cat de draguta e la față, un mic small talking, dupa care ma duc la duș (am primit un prosop curat, la baie de toate, gel de dus, tot ce trebuie). Dupa igienizare, am trecut in camera de nebunii. Dupa cateva mangaieri, imbratisari, alea alea ( sarut nu face, doar de la gat in jos), am inceput sa ma joc cu sanii aia mari, ff faini. I am smotocit bine, i am mangaiat, i am pupat :) , chiar aveam nevoie de o fata cu sani mari. nu mai fusesem de mult cu o gagica cu sani marisori :boobAm trecut si la un cunnilingus, pussy fain, epilata, curata, fara mirosuri suspecte. Deja m a aprinsesem bine, al mic se trezise binisor. i am zis sa mi faca si ea un oral. O inceput finuț cu un ON, usor, soft si placut. Dupa cv timp, am pus un prezervativ si am trecut la normal, pozitia misionarului. Destul de stramta, se implica, te ia in brate, pielea fina. Dupa cateva minute bune, al mic al meu m a lasat si am finalizat in balonas. Voiam sa incerc macar inca o alta pozitie, dar nu s a mai putut din cauza mea, johnny m o lasat :)))) . Dupa, am mai stat cv timp de vb, nu m a grabit deloc. ON: 7-8, destul de placut, soft.GFE: da, incearca sa se faca placuta, nu te grabeste, nu pune intrebarea magica, un 7-8. ( nu face sarutari decat de la gat in jos, no...)NP: 8, destul de stramta, tind sa cred ca s o umezit natural.Halatul: 150 lei fin/250 ora (eu am optat ptr o finalizare)De recomandat: Da, eu m am simtit bine, daca mai sta p aicea, o voi revizita. Va las, ciocane tari ! 2 Link spre comentariu
andreeaxl Reputație: 51 Postat Mai 31, 2020 Oras:In inimile voastre Oras:In inimile voastre Autor Partajează Postat Mai 31, 2020 Hello confutaciosi ! Am vazut anuntul damesei acm cateva zile cand spunea ca vine la Sibiu, si dupa ce si a postat nr de tlf, am si contactat o pe whatsapp. O raspuns ff repede. Ca si locatie o gasiti in avantgarden, va explica ea exact cand ajungeti. Draguta la fata, simpatica, voce faina, 25 de ani, sani mari, e stilul BBW, mai plinuta, sexy asa, mie mi a placut. Bun, ajung la locatie, sunt chiar surprins la cat de draguta e la față, un mic small talking, dupa care ma duc la duș (am primit un prosop curat, la baie de toate, gel de dus, tot ce trebuie). Dupa igienizare, am trecut in camera de nebunii. Dupa cateva mangaieri, imbratisari, alea alea ( sarut nu face, doar de la gat in jos), am inceput sa ma joc cu sanii aia mari, ff faini. I am smotocit bine, i am mangaiat, i am pupat :) , chiar aveam nevoie de o fata cu sani mari. nu mai fusesem de mult cu o gagica cu sani marisori :boobAm trecut si la un cunnilingus, pussy fain, epilata, curata, fara mirosuri suspecte. Deja m a aprinsesem bine, al mic se trezise binisor. i am zis sa mi faca si ea un oral. O inceput finuț cu un ON, usor, soft si placut. Dupa cv timp, am pus un prezervativ si am trecut la normal, pozitia misionarului. Destul de stramta, se implica, te ia in brate, pielea fina. Dupa cateva minute bune, al mic al meu m a lasat si am finalizat in balonas. Voiam sa incerc macar inca o alta pozitie, dar nu s a mai putut din cauza mea, johnny m o lasat :)))) . Dupa, am mai stat cv timp de vb, nu m a grabit deloc. ON: 7-8, destul de placut, soft.GFE: da, incearca sa se faca placuta, nu te grabeste, nu pune intrebarea magica, un 7-8. ( nu face sarutari decat de la gat in jos, no...)NP: 8, destul de stramta, tind sa cred ca s o umezit natural.Halatul: 150 lei fin/250 ora (eu am optat ptr o finalizare)De recomandat: Da, eu m am simtit bine, daca mai sta p aicea, o voi revizita. Va las, ciocane tari !Iti multumesc pentru vizita acordată :* Te mai astept dragul meu ♡ Voi fi in oras până vineri 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum