diadiamond Reputație: 0 Postat Mai 29, 2020 Postat Mai 29, 2020 Salutare, ma numesc Diana, puteti sa-mi spuneti Dia 😄 am 27 de ani, impreuna cu prietenul meu am decis sa ne inscriem pe forum pentru a cunoaste mai multi oameni, mai multe pareri. Practicam swing, videochat, am facut chiar si filmulete la comanda 😄 adresa mea este [email protected] daca cineva ii interesat de o partida in 3 sau alte propuneri daca aveti le astept pe email 😃 sunt curioasa ce gandesc barbatii 😅😠multumesc pentru accept si o seara frumoasa 😘
Vizitator blondul861 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2020 Postat Mai 29, 2020 Cat platiti pentru un futai de vreo 3-4 ore ?? 1
diadiamond Reputație: 0 Postat Mai 29, 2020 Autor Postat Mai 29, 2020 Pai ne putem intelege pe email, unde as putea sa iti trimit mai multe poze, de ce te arunci asa ? Poate nu suntem pe placul tau, numa zic
d e v i s Reputație: 632 Postat Mai 29, 2020 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Mai 29, 2020 Pai ne putem intelege pe email, unde as putea sa iti trimit mai multe poze, de ce te arunci asa ? Poate nu suntem pe placul tau, numa zic....zise el... 2
diadiamond Reputație: 0 Postat Mai 29, 2020 Autor Postat Mai 29, 2020 Sunteti multi bagatori de seama aici ? Ca eu vreau pula :))) si nici un email , sincer baieti, decat sa-ti bati gura degeaba mai bine nu o face. Hai pe email sa vezi ca sunt cat se poate de reala
risc12 Reputație: 58 Postat Mai 30, 2020 Postat Mai 30, 2020 Cat platiti pentru un futai de vreo 3-4 ore ??Plateste gagica pentru futai?Daca da cam cat?
daniel0186 Reputație: 3 Postat Mai 30, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 30, 2020 Interesanta abordare. 😉
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Salutare, ma numesc Diana, puteti sa-mi spuneti Dia am 27 de ani, impreuna cu prietenul meu am decis sa ne inscriem pe forum pentru a cunoaste mai multi oameni, mai multe pareri. Practicam swing, videochat, am facut chiar si filmulete la comanda adresa mea este [email protected] daca cineva ii interesat de o partida in 3 sau alte propuneri daca aveti le astept pe email sunt curioasa ce gandesc barbatii multumesc pentru accept si o seara frumoasa Dia, singura te bagi ?
laury Reputație: 24360 Postat Mai 31, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 31, 2020 Sunteti multi bagatori de seama aici ? Ca eu vreau pula :))) si nici un email , sincer baieti, decat sa-ti bati gura degeaba mai bine nu o face. Hai pe email sa vezi ca sunt cat se poate de realaDe ce nu postezi aici niste poze cu tine si un nr de telefon? Vrei pula? Vin cu un amic si te futem in fata lui iubi pana se plictiseste. Dar cati bani oferi? 1
diadiamond Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Autor Postat Mai 31, 2020 Laury daca esti la fel de prost la futut ca si cand vorbesti mai bine fa-ti o laba ca esti palid. Barbatii adevarati mi-au scris, cu 2 am stabilit intalnirea, cu restul urmeaza, tu stai si fa aici caterinca ca sigur prinzi ceva :)) rog pe cei care mi-au scris si au vazut ca sunt cat se poate de pe bune sa confirme si la ramele astea de pe aici ce se baga in seama.
laury Reputație: 24360 Postat Mai 31, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 31, 2020 Laury daca esti la fel de prost la futut ca si cand vorbesti mai bine fa-ti o laba ca esti palid. Barbatii adevarati mi-au scris, cu 2 am stabilit intalnirea, cu restul urmeaza, tu stai si fa aici caterinca ca sigur prinzi ceva :)) rog pe cei care mi-au scris si au vazut ca sunt cat se poate de pe bune sa confirme si la ramele astea de pe aici ce se baga in seama.Sa faci plici! Nu te crede nimeni mai pestisor.Sa vedem recenziile, lasa prosteala!A mai fost una pe aici de isi spunea diamond si a dat-o pe prafuri. Nu cumva esti tu?
diadiamond Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Autor Postat Mai 31, 2020 Laury, ai emailul meu, de ce nu ma contactezi acolo ? Sau iti plac teoriile conspiratiei ?
mihaiviteazul007 Reputație: 15 Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Si eu i-am scris, a raspuns foarte prompt cu un mesaj mare "standardizat", cred ca acelasi mesaj l-au primit cateva sute. A raspuns si la al doilea email, un mesaj scurt. In poze arata bine dar, nu bag mana in foc ca sunt cuplu sau ca cea care a raspuns e femeie. Rog pe cei care ii intalnesc sa posteze! 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 I am trimis mesaj astăzi...sa vedem ce se întâmpla ðŸ˜ðŸ˜
laury Reputație: 24360 Postat Mai 31, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 31, 2020 I am trimis mesaj astăzi...sa vedem ce se întâmpla ðŸ˜ðŸ˜Daca vrea la duo fara iubi, ne bagam. 💪 1
laury Reputație: 24360 Postat Mai 31, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 31, 2020 Si eu i-am scris, a raspuns foarte prompt cu un mesaj mare "standardizat", cred ca acelasi mesaj l-au primit cateva sute. A raspuns si la al doilea email, un mesaj scurt. In poze arata bine dar, nu bag mana in foc ca sunt cuplu sau ca cea care a raspuns e femeie. Rog pe cei care ii intalnesc sa posteze!Asta este si banuiala mea... 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Daca vrea la duo fara iubi, ne bagam. 💪Right!!!
rolotomassi Reputație: 40 Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Topicul ăsta trebuia deschis la Anunțuri sau Orientare, Consiliere. Oricum e o prosteală
Membru Premium elprofesoare Reputație: 72331 Postat Mai 31, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 31, 2020 e un labar 12 2 1
mihaiviteazul007 Reputație: 15 Postat Mai 31, 2020 Postat Mai 31, 2020 Si eu cred ca e labar. Ce castiga din chestia asta. Mie mi-a zis ca nu o fac pt bani. Ori ca dupa intervine nu stiu ce cheltuieli si tile cere intr-un mod pisicosðŸ˜. Ori chestia asta lui ii ofera placere.! Ciudata placere😂! 1
laury Reputație: 24360 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 1, 2020 Si eu cred ca e labar. Ce castiga din chestia asta. Mie mi-a zis ca nu o fac pt bani. Ori ca dupa intervine nu stiu ce cheltuieli si tile cere intr-un mod pisicosðŸ˜. Ori chestia asta lui ii ofera placere.! Ciudata placere😂!Cred ca sunt unii care au mai pus topic aici cu el care vrea sa priveasca cum o fute altul pe iubita lui....
magelan11 Reputație: 500 Postat Iunie 2, 2020 Telefon: [email protected] Telefon: [email protected] Postat Iunie 2, 2020 Ce este rau in asta, fiecare cu placerile lui
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 Nu este nimic rau,dar din pacate,multi n au nicio treaba cu chestia asta...doar deschid topice aiurea...
laury Reputație: 24360 Postat Iunie 2, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 2, 2020 Corect!
incepator12 Reputație: 75 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 ai emailul meu, de ce nu ma contactezi acolo ? Sau iti plac teoriile conspiratiei ?„contactat” ca și contactat. Dar de răspuns, răspunzi ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum