gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 4, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Iunie 4, 2020 Ba e grav. Cand o sa controleze curvele forumul... putem sa ne retragem linistiti...
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60701 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 5, 2020 Eu mereu am apreciat utilizatorii care au adus informatii importante aici pe forum , in mare parte prin recenzii. Acum este normal ca administratorul acestui site sa vaneze pe cei care saboteaza, trolli si hartuitorii, pentru a aducr lucrurile la cursul normal. Realitatea din teren e tocmai opusa, userii care troleaza, hartuiesc isi vad de treaba si acum. Nu arr rost sa le zic pe nume, sunt ocupati cu razboaie seculare si acum fara nici o ptoblema. In schimb utilizatorii care aduc informatii importante sunt banati, aratati cu degetul, li se fac inscenari, cazurile recente pidsadera, tropical17, dl_geo, kissfm, witcher, s.a.m.d sau mistocariti de trolli si acum.Noapte buna copii ! :clapp Ba e grav. Cand o sa controleze curvele forumul... putem sa ne retragem linistiti... e deja prea târziu 6 2
alon000 Reputație: 525 Postat Iunie 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2020 Dovada .el taie si spânzura. Nu e de mirare de ce forumul ajunge bâlciNu te mai supara nu ai pentru ce sa te superi pup dulce. 1
cimdaliapisy Reputație: 137 Postat Iunie 5, 2020 Oras:ÃŽn sufletul clientului Oras:ÃŽn sufletul clientului Autor Postat Iunie 5, 2020 @Alon000 te pup si eu 😘♥ï¸âœŒ 1
alon000 Reputație: 525 Postat Iunie 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2020 @Alon000 te pup si eu ♥✌ :gifs_ojos :gifs_ojos :2qm40hg
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60701 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 5, 2020 Nu neaga nimeni ca colericul e un parazit, la fel ca multi altii de pe aici - picon, care n-au mai fost la curve din ani in pasti ori care n-au nicio recenzie. E clar ca o astfel de societate tinde spre depravare, si in cele din urma la colaps si anarhie. Uitati-va la americani ce au ajuns dupa zeci de ani de depravare sexuala combinat cu fanatism religios si rasism. aha 7 2
bogdanpetru Reputație: -1 Postat Iunie 8, 2020 Postat Iunie 8, 2020 Lache asta cu ochelari tine lumanarea pe pl pana i fute vreuna o mama de bataie de il satura . Barosan mare din spatele tastaturii . I-ar sta mai bine la o firma de pompe funebre 2
bogdanpetru Reputație: -1 Postat Iunie 8, 2020 Postat Iunie 8, 2020 Bai lache cine plm ii ionel asta daten sloboz ai vazut macar vreo pizda la viata ta sa vorbesti?ai futut si tu la viata ta? Mai bine taci daten mortii mati ca tio iei ca vad ca multa lume vrea sa tio dea la bot ca prea mult tupeu ai in tine in spatele tastaturii lache obosit ce esti. Te iei de mine si de toata lumea cand ti se scoala tie pl. Hai ca nu mai dau apa la moara cu un gropar obosit si expirat 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 8, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 8, 2020 Iarăși.... :)Hm, ce rapid ți-ai făcut fani...la început când ai abordat acest gen de atitudine și eu am zis ca e șoc dar apoi am observat ca devine interesant și sunt atenta la traiectoria efectelor create.PS.Bravo Delia și felicitări pentru idee, un astfel de subiect ar trebui mereu sa ramana în actualitate și discuție, să avem mai multă libertate sa ne exprimam fiecare diversitatea de gusturi și plăceri, sa dăm share, fără ezitare crezând ca dam peste vreun mitoman, misogin sau prea sensibil.Colericul chiar dacă reprezintă o tipologie cu succes nu cred ca în realitate s-ar și întruchipa într-un asemenea personaj. 1
Postări Recomandate