Sari la conținut

0760168800

Postări Recomandate

Postat

Am fost la domnișoara luată după anunțul 100/200 (o sa postez anunțul ei mai târziu) sta pe bd tineretului 41 e de etnie pozele sunt editate, fast fuck plătit 200 pentru o ora dush împreuna totul protejat când mergem la pat îmi zice ca mai am 5min m-am enervat nu trecuse decât 20min tipa e la 1.55 cu 50-55kg un pic durdulie atitudine de cacat ca și mirosul ei

Concluzie: de revenit in nici un caz

• Like 1
Postat

Am fost la domnișoara luată după anunțul 100/200 (o sa postez anunțul ei mai târziu) sta pe bd tineretului 41 e de etnie pozele sunt editate, fast fuck plătit 200 pentru o ora dush împreuna totul protejat când mergem la pat îmi zice ca mai am 5min m-am enervat nu trecuse decât 20min tipa e la 1.55 cu 50-55kg un pic durdulie atitudine de cacat ca și mirosul ei

Concluzie: de revenit in nici un caz

https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-tineretului-eMDLWe#vqbZZL are si colega

• Oras:Pă zonă
Postat

Din poze pare a fi o tipa ce a lucrat si prin zona Floreasca impreuna cu irina pitika si monica acum aproape 2 ani... am dat la ea, nimic senzational, poate doar curul care e mare si tare. Atunci avea alt pseudonim, nu Kris :)

Postat

Daca pozele sunt reale sigur ea e, pentru ca stiu apartamentul ala. Au trecut p-acolo si multe moldovence faine la care tot treceam in pauzele de pranz de la birou. Frumoase vremuri.

Postat

Din poze pare a fi o tipa ce a lucrat si prin zona Floreasca impreuna cu irina pitika si monica acum aproape 2 ani

De asta întrebam.. că știam pozele, dar nu mai găsesc exact topicul

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Nu este tipa care a lucrat cu mine în Floreasca, este retrasa de mai bine de 2 ani. Probabil poze furate.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...