pende88 Reputație: 11 Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 Am fost la domnișoara luată după anunțul 100/200 (o sa postez anunțul ei mai târziu) sta pe bd tineretului 41 e de etnie pozele sunt editate, fast fuck plătit 200 pentru o ora dush împreuna totul protejat când mergem la pat îmi zice ca mai am 5min m-am enervat nu trecuse decât 20min tipa e la 1.55 cu 50-55kg un pic durdulie atitudine de cacat ca și mirosul ei Concluzie: de revenit in nici un caz 1
pende88 Reputație: 11 Postat Iunie 2, 2020 Autor Postat Iunie 2, 2020 Am fost la domnișoara luată după anunțul 100/200 (o sa postez anunțul ei mai târziu) sta pe bd tineretului 41 e de etnie pozele sunt editate, fast fuck plătit 200 pentru o ora dush împreuna totul protejat când mergem la pat îmi zice ca mai am 5min m-am enervat nu trecuse decât 20min tipa e la 1.55 cu 50-55kg un pic durdulie atitudine de cacat ca și mirosul eiConcluzie: de revenit in nici un cazhttps://www.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-tineretului-eMDLWe#vqbZZL are si colega
incepator12 Reputație: 75 Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-tineretului-eMDLWe#vqbZZL are si colegaPozele din linkul ăsta sunt reale ?
costel4321 Reputație: 789 Postat Iunie 2, 2020 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat Iunie 2, 2020 Din poze pare a fi o tipa ce a lucrat si prin zona Floreasca impreuna cu irina pitika si monica acum aproape 2 ani... am dat la ea, nimic senzational, poate doar curul care e mare si tare. Atunci avea alt pseudonim, nu Kris :)
costel4321 Reputație: 789 Postat Iunie 2, 2020 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat Iunie 2, 2020 Daca pozele sunt reale sigur ea e, pentru ca stiu apartamentul ala. Au trecut p-acolo si multe moldovence faine la care tot treceam in pauzele de pranz de la birou. Frumoase vremuri.
incepator12 Reputație: 75 Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 Din poze pare a fi o tipa ce a lucrat si prin zona Floreasca impreuna cu irina pitika si monica acum aproape 2 aniDe asta întrebam.. că știam pozele, dar nu mai găsesc exact topicul
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 7, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 7, 2020 Nu este tipa care a lucrat cu mine în Floreasca, este retrasa de mai bine de 2 ani. Probabil poze furate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum