gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 5, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Iunie 5, 2020 Aceleasi curve ... " prima data in oras".... De cand cu pandemia asta nu am reusit sa mai prind ceva "nou" din motive personale... Avand putin timp de manevra ma duc la cele de pe circuit inchis care NU MAI sunt pe piata :D si presteaza rar... nu pot spune mai mult. Nu as vrea sa le pierd :D In alta ordine de idei mi-a zis o pasarica sa evit "deplasarile" pentru perioada urmatoare.... ca se filmeaza... :D Si eu nu sunt fotogenic :D
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61296 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 5, 2020 :))) 7 2
coaemaster Reputație: 4 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Terra Oras:Terra Autor Postat Iunie 5, 2020 hai papagalule ... da startu la fazan :Dba eu as putea sa mi dau startul la altceva la tine pe fata si la mamicuta ta stang in genunchi in fata mea inchinunduse la sarpele meu si la final scuipandu va cu veninin pe amandoi
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 6, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Iunie 6, 2020 Mai bine pune in plm un IBAN aici... daca stii ce e ala sa iti trimit niste bani sa mergi la scoala sa termini si tu macar 4 clase. Acuma sincer, cand vb cu astea sa mergi la futut... apuci sa faci programare sau iti iei direct eject ? ca stiu ca unele sunt mai pretentioase si cer lb romana nivel incepator macar. Eu cred ca aici e problema la tine... nu stii sa vb nici corect nici coerent nici cum vrei tu sa o iei... si rupi laba in doua, ca nu te primeste nimeni. De aici si apucaturile astea cu fazanu'... de la prea multa laba...
hopizaf Reputație: 65 Postat Iunie 6, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 6, 2020 Acuma sincer, cand vb cu astea sa mergi la futut... apuci sa faci programare sau iti iei direct eject ?Cred că le dă mesaj: "Bună, vrei să jucăm fazan?"
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 6, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Iunie 6, 2020 pai daca scrie cum vorbeste... nici nu baga numarul corect... :D
coaemaster Reputație: 4 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Terra Oras:Terra Autor Postat Iunie 6, 2020 scriu cum vrea pwla mea , daka vreaw sckryw si asha probleme ?
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 6, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Iunie 6, 2020 ătât :)
tatabandiit Reputație: 1 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Pe Marte Oras:Pe Marte Postat Iunie 8, 2020 Cuvant nou: Muie :)))
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61296 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 8, 2020 Aceleasi curve ... " prima data in oras".... De cand cu pandemia asta nu am reusit sa mai prind ceva "nou" din motive personale... Avand putin timp de manevra ma duc la cele de pe circuit inchis care NU MAI sunt pe piata :D si presteaza rar... nu pot spune mai mult. Nu as vrea sa le pierd :D In alta ordine de idei mi-a zis o pasarica sa evit "deplasarile" pentru perioada urmatoare.... ca se filmeaza... :D Si eu nu sunt fotogenic :Dmai este și Găbița tot la flori, la etajul 2 , are niște sâni mari de tot și face treabă bună, oralul cu de toate 8 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 8, 2020 mai este și Găbița tot la flori, la etajul 2 , are niște sâni mari de tot și face treabă bună, oralul cu de toateDe ce nu faceti discutia pe sectiunea de Galati.Domnul Daniel sau cum v-ati mai numit pe conturile pe care le-ați mai avut pe aici :laugh2
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61296 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 8, 2020 De ce nu faceti discutia pe sectiunea de Galati.Domnul Daniel sau cum v-ati mai numit pe conturile pe care le-ați mai avut pe aici :laugh2am interdicție la numele vechi :)) 8 2
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 8, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Iunie 8, 2020 De ce nu faceti discutia pe sectiunea de Galati.Domnul Daniel sau cum v-ati mai numit pe conturile pe care le-ați mai avut pe aici :laugh2 de ce nu iti vezi tu de babele tale ?
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 8, 2020 am interdicție la numele vechi :))Scuze. Nu am știut de ce nu iti vezi tu de babele tale ? Parcă tu erai cu **spam editat**ele și cu babele.Eu am futut vineri la Galați pe una bună tinerică, menționată de Daniel undeva, acum vreo 2 zile.Tu, tot la lăbuță :laugh2
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 8, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Iunie 8, 2020 Vezi ca te asteapta DoamnaX... sa nu intarzii...
valentin99 Reputație: 65 Postat Iunie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2020 Biban
justlovee Reputație: 419 Postat Iunie 10, 2020 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 10, 2020 angajament :rax2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2020 izoleta 2 1
spitzberg Reputație: 2 Postat Iunie 11, 2020 Oras:Svalbard Oras:Svalbard Postat Iunie 11, 2020 Tatarusanu
foreveryou Reputație: 26 Postat Iunie 14, 2020 Oras:acasa la mine Oras:acasa la mine Postat Iunie 14, 2020 atractie
foreveryou Reputație: 26 Postat Iunie 14, 2020 Oras:acasa la mine Oras:acasa la mine Postat Iunie 14, 2020 ics :)stf :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate