antonia789 Reputație: 490 Postat August 19, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 19, 2020 Am dat să scriu " Așa faci " și nebunul de corector in engleza a băgat " ass face 😠ðŸ‘👅😂â¤ï¸ Link spre comentariu
Vizitator blueangel20 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Hei dragilor , cum v-am spus dintotdeauna , timpul meu e limitat aici , astăzi țin sa va anunt ca sambata va fi ultima mea zi de munca . Sambata programul va fi de la 14:00 la 05:00 . Va pup Dacă stiam de duminică, chiar iți dadeam programul peste cap :)) asteptam revenirea... Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 19, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 19, 2020 Dacă stiam de duminică, chiar iți dadeam programul peste cap :)) asteptam revenirea...Revenire nu prea cred , decât vreo noua pandemie 😂😂👌🼠Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat August 19, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat August 19, 2020 Fata mea :) drum bun, spor! meriti ;) Link spre comentariu
cristilazu Reputație: 106 Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 sper si eu pentru tine antonia ca meriti sa fie soarta corecta cu tine cum ai fost si tu corecta cu noi! doar ca pana acum nu am dat kixxx cu pandemia asta tot ce am scris aici pe forum sa adevarit daca urmaresti putin cand te plichtisesti rau de tot, si am sa iti prezic ca germanul o sa ilegalizeze prostitutia in tara lor de curand pe baza pandemiei ca lor le este si frica sa puna piciorul in fata casei si au 0 toleranta pentru riscurii cand am scris in ianuarie ca ajungem la 80000+ ca china si ca asta este doar 10% din numarul adevarat nu au crezut-o nimeni aveam doar 1000 de covrigi ;). :kiss2 Din păcate pentru tine nemți nu s-au speriat as arau de covid Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 19, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 19, 2020 Fata mea :) drum bun, spor! meriti ;)Multumesc ❤️ Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 19, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 19, 2020 sper si eu pentru tine antonia ca meriti sa fie soarta corecta cu tine cum ai fost si tu corecta cu noi! doar ca pana acum nu am dat kixxx cu pandemia asta tot ce am scris aici pe forum sa adevarit daca urmaresti putin cand te plichtisesti rau de tot, si am sa iti prezic ca germanul o sa ilegalizeze prostitutia in tara lor de curand pe baza pandemiei ca lor le este si frica sa puna piciorul in fata casei si au 0 toleranta pentru riscurii cand am scris in ianuarie ca ajungem la 80000+ ca china si ca asta este doar 10% din numarul adevarat nu au crezut-o nimeni aveam doar 1000 de covrigi ;). :kiss2Mi-a dat cu virgula tot ce ai scris 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 in concluzie? Mai vine Corona ? 🙈 Link spre comentariu
cristilazu Reputație: 106 Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 pai citeste sau uita-te pe youtube sa te informezi despre gripa spaniola din 1918, o sa faca tura de 3,4 ori cam 5 ani o sa ne sacaie corona. sa speram ca ramane relativ blanda asa cum este actual. aia spaniola a fost blanda la prima tura la a doua a omorat 50mio de oameni :habarnam Mi-a dat cu virgula tot ce ai scris in concluzie? Mai vine Corona ? Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 20, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 20, 2020 pai citeste sau uita-te pe youtube sa te informezi despre gripa spaniola din 1918, o sa faca tura de 3,4 ori cam 5 ani o sa ne sacaie corona. sa speram ca ramane relativ blanda asa cum este actual. aia spaniola a fost blanda la prima tura la a doua a omorat 50mio de oameni :habarnamCâta istorie ai tu 😂😂 Link spre comentariu
cumback Reputație: 30 Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Am fost si eu la Antonia si arata foarte bine, dupa cum se poate vedea si in poze si despre atitudinea ei nu stiam ce parere sa mi fac initial pentru ca statea putin mai mult pe telefon dar de fapt avea probleme cu difuzorul la un telefon 🤣🤣. Esti o fata frumoasa atat la aspect cat si la caracter si chiar ma bucur ca o sa te intorci acolo pentru ca meriti mult mai mult. Drum bun! 😘 Semnat cica vine! 🤣 Link spre comentariu
Vizitator machedonul08 Reputație: 0 Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Ramai doar pana sambata asta? Maine cum ai programul? Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 20, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 20, 2020 Am fost si eu la Antonia si arata foarte bine, dupa cum se poate vedea si in poze si despre atitudinea ei nu stiam ce parere sa mi fac initial pentru ca statea putin mai mult pe telefon dar de fapt avea probleme cu difuzorul la un telefon 🤣🤣. Esti o fata frumoasa atat la aspect cat si la caracter si chiar ma bucur ca o sa te intorci acolo pentru ca meriti mult mai mult. Drum bun! 😘 Semnat cica vine! 🤣Multumesc de recenzie , sa stii ca și-a revenit telefonul 😂😂🤦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤·ðŸ»â€â™€ï¸ Și nu stiu care cica vine ești pentru ca pe toti ii trec cica vine care cred eu ca nu vor veni 😂🤷ðŸ»â€â™€ï¸ Dar tu m-ai surprins venind Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 20, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 20, 2020 Ramai doar pana sambata asta? Maine cum ai programul?Maine voi începe mai tarziu , pe la 16:30 ~17:00 Link spre comentariu
madalinc Reputație: 7 Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Mare pierdere pentru constănțeni :( ai fost revelația verii :(( Link spre comentariu
sexboy69 Reputație: 13 Postat August 22, 2020 Partajează Postat August 22, 2020 Am fost si eu la Antonia si arata foarte bine, dupa cum se poate vedea si in poze iar atitudinea ei a fost putintel mai rece, dar probabil prima dataEsti o fata frumoasa dar la caracter ma asteptam putin mai apropiataOral: 9Normal: 8.5Anal nu face Link spre comentariu
steelboy_dexter Reputație: 1483 Postat August 22, 2020 Oras:HELL Oras:HELL Partajează Postat August 22, 2020 Hei dragilor , cum v-am spus dintotdeauna , timpul meu e limitat aici , astăzi țin sa va anunt ca sambata va fi ultima mea zi de munca . Sambata programul va fi de la 14:00 la 05:00 . Va pup bun, si unde activezi sau vei activa, in ce oras, ori pleci afara? Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 22, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 22, 2020 Am fost si eu la Antonia si arata foarte bine, dupa cum se poate vedea si in poze iar atitudinea ei a fost putintel mai rece, dar probabil prima dataEsti o fata frumoasa dar la caracter ma asteptam putin mai apropiataOral: 9Normal: 8.5Anal nu faceMultumesc de recenzie Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 22, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 22, 2020 bun, si unde activezi sau vei activa, in ce oras, ori pleci afara?Bun , eu nu activez in romania niciodata , am fost aici pentru ca a fost Corona virus . De la bun inceput am spus ca sunt aici pana când se vor deschide locurile de munca in afara . Asa ca nu voi activa in alt oras Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 22, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 22, 2020 Azi este ultima zi !!!!❤️ Link spre comentariu
andrei003 Reputație: 936 Postat August 22, 2020 Partajează Postat August 22, 2020 Bun , eu nu activez in romania niciodata , am fost aici pentru ca a fost Corona virus . De la bun inceput am spus ca sunt aici pana când se vor deschide locurile de munca in afara .Asa ca nu voi activa in alt oras Azi este ultima zi !!!!❤️ Incotro te indrepti? Link spre comentariu
miky70 Reputație: -6 Postat August 22, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 22, 2020 Pui o poza de plecare, cea mai hot pe care o ai sa ramanem cu o amintire frumoasa? Link spre comentariu
marius171 Reputație: 283 Postat August 22, 2020 Partajează Postat August 22, 2020 Se pare ca si-a dorit sa dea o teapa, acum pe ultima suta de metriMi-am facut programare la ora 20 de pe zi, am confirmat ca ajungAjuns la ora 19:55, am sunat de cateva ori pana la ora 20:20, nici un raspunsNici la mesaje, nici la telefonTeapa si plecat acasa Link spre comentariu
escu23pop Reputație: 55 Postat August 22, 2020 Partajează Postat August 22, 2020 Are dreptate colegu și eu am pățit lafel a dat una frumoasa de final am fost de câteva ori la ea totul a fost ok super fata dar a stricat firma la sfârșit Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 22, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 22, 2020 Îmi cer scuze programărilor de azi , am un deces in familie ! 1 Link spre comentariu
antonia789 Reputație: 490 Postat August 22, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 22, 2020 Cei care ma cunosc stiu ca eu nu dau teapa și nu pun oameni pe drum degeaba . La ora 18 a murit cineva din familia mea și nu am mai raspuns la telefon . 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum