Sari la conținut

🌺 Antonia 🌺 0758856039

Postări Recomandate

Vizitator blueangel20
Reputație: 0

Hei dragilor , cum v-am spus dintotdeauna , timpul meu e limitat aici , astăzi țin sa va anunt ca sambata va fi ultima mea zi de munca . Sambata programul va fi de la 14:00 la 05:00 . Va pup

Dacă stiam de duminică, chiar iți dadeam programul peste cap :)) asteptam revenirea...
Link spre comentariu

sper si eu pentru tine antonia ca meriti sa fie soarta corecta cu tine cum ai fost si tu corecta cu noi!

doar ca pana acum nu am dat kixxx cu pandemia asta tot ce am scris aici pe forum sa adevarit daca urmaresti putin cand te plichtisesti rau de tot, si am sa iti prezic ca germanul o sa ilegalizeze prostitutia in tara lor de curand pe baza pandemiei ca lor le este si frica sa puna piciorul in fata casei si au 0 toleranta pentru riscurii cand am scris in ianuarie ca ajungem la 80000+ ca china si ca asta este doar 10% din numarul adevarat nu au crezut-o nimeni aveam doar 1000 de covrigi ;).

:kiss2

Din păcate pentru tine nemți nu s-au speriat as arau de covid

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

sper si eu pentru tine antonia ca meriti sa fie soarta corecta cu tine cum ai fost si tu corecta cu noi!

doar ca pana acum nu am dat kixxx cu pandemia asta tot ce am scris aici pe forum sa adevarit daca urmaresti putin cand te plichtisesti rau de tot, si am sa iti prezic ca germanul o sa ilegalizeze prostitutia in tara lor de curand pe baza pandemiei ca lor le este si frica sa puna piciorul in fata casei si au 0 toleranta pentru riscurii cand am scris in ianuarie ca ajungem la 80000+ ca china si ca asta este doar 10% din numarul adevarat nu au crezut-o nimeni aveam doar 1000 de covrigi ;).

:kiss2

Mi-a dat cu virgula tot ce ai scris 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 in concluzie? Mai vine Corona ? 🙈
Link spre comentariu

pai citeste sau uita-te pe youtube sa te informezi despre gripa spaniola din 1918, o sa faca tura de 3,4 ori cam 5 ani o sa ne sacaie corona. sa speram ca ramane relativ blanda asa cum este actual.

aia spaniola a fost blanda la prima tura la a doua a omorat 50mio de oameni  :habarnam

Mi-a dat cu virgula tot ce ai scris in concluzie? Mai vine Corona ?

Link spre comentariu

pai citeste sau uita-te pe youtube sa te informezi despre gripa spaniola din 1918, o sa faca tura de 3,4 ori cam 5 ani o sa ne sacaie corona. sa speram ca ramane relativ blanda asa cum este actual.

aia spaniola a fost blanda la prima tura la a doua a omorat 50mio de oameni :habarnam

Câta istorie ai tu 😂😂
Link spre comentariu

Am fost si eu la Antonia si arata foarte bine, dupa cum se poate vedea si in poze si despre atitudinea ei nu stiam ce parere sa mi fac initial pentru ca statea putin mai mult pe telefon dar de fapt avea probleme cu difuzorul la un telefon 🤣🤣.

Esti o fata frumoasa atat la aspect cat si la caracter si chiar ma bucur ca o sa te intorci acolo pentru ca meriti mult mai mult. Drum bun! 😘

Semnat cica vine! 🤣

Link spre comentariu

Am fost si eu la Antonia si arata foarte bine, dupa cum se poate vedea si in poze si despre atitudinea ei nu stiam ce parere sa mi fac initial pentru ca statea putin mai mult pe telefon dar de fapt avea probleme cu difuzorul la un telefon 🤣🤣.

Esti o fata frumoasa atat la aspect cat si la caracter si chiar ma bucur ca o sa te intorci acolo pentru ca meriti mult mai mult. Drum bun! 😘

Semnat cica vine! 🤣

Multumesc de recenzie , sa stii ca și-a revenit telefonul 😂😂🤦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤·ðŸ»â€â™€ï¸

Și nu stiu care cica vine ești pentru ca pe toti ii trec cica vine care cred eu ca nu vor veni 😂🤷ðŸ»â€â™€ï¸ Dar tu m-ai surprins venind

Link spre comentariu

Am fost si eu la Antonia si arata foarte bine, dupa cum se poate vedea si in poze iar atitudinea ei a fost putintel mai rece, dar probabil prima data

Esti o fata frumoasa dar la caracter ma asteptam putin mai apropiata

Oral: 9

Normal: 8.5

Anal nu face

Link spre comentariu

Am fost si eu la Antonia si arata foarte bine, dupa cum se poate vedea si in poze iar atitudinea ei a fost putintel mai rece, dar probabil prima data

Esti o fata frumoasa dar la caracter ma asteptam putin mai apropiata

Oral: 9

Normal: 8.5

Anal nu face

Multumesc de recenzie
Link spre comentariu

bun, si unde activezi sau vei activa, in ce oras, ori pleci afara?

Bun , eu nu activez in romania niciodata , am fost aici pentru ca a fost Corona virus . De la bun inceput am spus ca sunt aici pana când se vor deschide locurile de munca in afara .

Asa ca nu voi activa in alt oras

Link spre comentariu

Bun , eu nu activez in romania niciodata , am fost aici pentru ca a fost Corona virus . De la bun inceput am spus ca sunt aici pana când se vor deschide locurile de munca in afara .

Asa ca nu voi activa in alt oras

Azi este ultima zi !!!!❤️

Incotro te indrepti?

Link spre comentariu

Se pare ca si-a dorit sa dea o teapa, acum pe ultima suta de metri
Mi-am facut programare la ora 20 de pe zi, am confirmat ca ajung
Ajuns la ora 19:55, am sunat de cateva ori pana la ora 20:20, nici un raspuns
Nici la mesaje, nici la telefon
Teapa si plecat acasa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...