cristilazu Reputație: 106 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 na ce sa facem daca ne ai lasat singuri, facem laba pe topicul tau si pe poze si ne amintim de tine pana revi in tro zi foarte frumoasa :clap2 ! Ați găsit voi topic de vorbit de laba este ? aveți grija la bătături
antonia789 Reputație: 490 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11, 2020 na ce sa facem daca ne ai lasat singuri, facem laba pe topicul tau si pe poze si ne amintim de tine pana revi in tro zi foarte frumoasa :clap2 !Poate 🥰
ariel3in1 Reputație: 15 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Ct Oras:Ct Postat Septembrie 22, 2020 Rar si scump fete de genul Antoniei in Constanta. Top top Oral 9.5-10Normal 9.5Gfe:9.5Locație: Apartament 9.5 dar locurile de parcare si strada ingusta Plata 200 pt 1 h, 2 fin fara graba Daca revine este un must !
Vizitator blueangel20 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2020 Postat Septembrie 22, 2020 Mi-ai dat emoții, am crezut ca a revenit😂
marcujan Reputație: 347 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Septembrie 22, 2020 Rar si scump fete de genul Antoniei in Constanta. Top top Oral 9.5-10Normal 9.5Gfe:9.5Locație: Apartament 9.5 dar locurile de parcare si strada ingusta Plata 200 pt 1 h, 2 fin fara graba Daca revine este un must !Must are la targul de legume! 😊
antonia789 Reputație: 490 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 22, 2020 ÃŽmi pare bine ca încă mai îmi dați recenzii deși a trecut o luna de când nu mai activez 😂â¤ï¸ Voi anunta dacă voi revine ! â¤ï¸
nacho123 Reputație: 352 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat Septembrie 22, 2020 Revii inainte de anul nou gen? 😂😉
antonia789 Reputație: 490 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 22, 2020 Revii inainte de anul nou gen? 😂😉Nu prea cred sa mai revin , dar niciodata sa nu spui niciodata ! Inainte sa muncesc in romania am spus ca eu nu voi munci niciodata in romania , și ce crezi , pandemia ma făcut sa nu spun niciodata niciodata 🤷ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ˜‚ 1
nacho123 Reputație: 352 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat Septembrie 22, 2020 Eu te am intrebat , daca tot ai dat foc la discutie .. 😂
antonia789 Reputație: 490 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 22, 2020 Eu te am intrebat , daca tot ai dat foc la discutie .. 😂Poate dacă vine vreo pandemie din nou , vreo gripa , al 5-lea război vreo chestie de genu tot acasa ma intorc 😂😂 sau și o Nebunie de moment 🙄🤷ðŸ»â€â™€ï¸â¤ï¸
nacho123 Reputație: 352 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat Septembrie 22, 2020 Poate dacă vine vreo pandemie din nou , vreo gripa , al 5-lea război vreo chestie de genu tot acasa ma intorc 😂😂 sau și o Nebunie de moment 🙄🤷ðŸ»â€â™€ï¸â¤ï¸Atatt 😂😘
cristilazu Reputație: 106 Postat Septembrie 22, 2020 Postat Septembrie 22, 2020 asa asa noi cu dorul si tu cu bauza si bushido Poate dacă vine vreo pandemie din nou , vreo gripa , al 5-lea război vreo chestie de genu tot acasa ma intorc sau și o Nebunie de moment ♀❤
nacho123 Reputație: 352 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat Octombrie 27, 2020 Antonia , ce faci mai arunci un ochi pe aici din cand in cand ?
antonia789 Reputație: 490 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 27, 2020 Antonia , ce faci mai arunci un ochi pe aici din cand in cand ?Mai arunc in fiecare zi . Ma mai amuz de recenziile voastre la alte fete 😂â¤ï¸
nacho123 Reputație: 352 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat Octombrie 27, 2020 Mai arunc in fiecare zi . Ma mai amuz de recenziile voastre la alte fete 😂â¤ï¸Se simte dulceata ta si se transmite si prin scris , de exemplu acum , esti super rau de tot ... ai o carisma aparte 😘
antonia789 Reputație: 490 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 27, 2020 Se simte dulceata ta si se transmite si prin scris , de exemplu acum , esti super rau de tot ... ai o carisma aparte 😘Te pup â¤ï¸
nacho123 Reputație: 352 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat Octombrie 27, 2020 Te pup ❤️Cand te intorci , ai ceva in plan ?
antonia789 Reputație: 490 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2020 Cand te intorci , ai ceva in plan ?Nu , de la bun inceput am spus ca eu nu muncesc in romania , nu am muncit niciodata , nu e stilul meu de a munci , m-as întoarce sa muncesc in romania doar dacă ar veni un al doilea val de Corona sau stiu eu altceva de genul .
marcujan Reputație: 347 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Octombrie 28, 2020 Nu , de la bun inceput am spus ca eu nu muncesc in romania , nu am muncit niciodata , nu e stilul meu de a munci , m-as întoarce sa muncesc in romania doar dacă ar veni un al doilea val de Corona sau stiu eu altceva de genul .Pai a venit al doilea val! 🤢🤢
antonia789 Reputație: 490 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2020 Pai a venit al doilea val! 🤢🤢In romania nu și in afara deocamdată 😅
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4828 Postat Octombrie 29, 2020 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Octombrie 29, 2020 pai 01. - 30. noiembrie inchid toate baruriile si restaurantele nemtalaii, vi acasa ca imi este dor de tine antonia? Mea culpa spiritus meus fortis, sed corpus meum infirma!
antonia789 Reputație: 490 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 29, 2020 pai 01. - 30. noiembrie inchid toate baruriile si restaurantele nemtalaii, vi acasa ca imi este dor de tine antonia? Deocamdată nu , o sa anunt dacă ma intorc 💋
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 29, 2020 trageti toti de biata femeie de parca sunteti la licitatie sa o luati de sotie .....lasati-o in pace sa faca bani sa faca ceva cu viitorul ei ca peste cativa anisori cand o sa curga suncile pe ea si sanii vor atinge buricul toti veti fi de mult cu ochii dupa altele si nimeni nu-i va mai adresa nici o chemare si nu-i va da nici un ajutor la nevoie .....Antonia fata tatii ,fa bani cat poti de mult ca pe aici este saracie mare ......toti te cheama dar cand este sa vina , uita de tine cand baga mana prin buzunare . la fotbal si la futut toata lumea se pricepe ....fa-ti un viitor ca viata este din ce in ce mai scurta si mai complicata .....pula vezi peste tot dar banii sunt din ce in ce mai greu de facut daca nu-i faci cand ai ocazia si te cauta ei pe tine mai tarziu ai sa regreti. 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Octombrie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Octombrie 29, 2020 trageti toti de biata femeie de parca sunteti la licitatie sa o luati de sotie .....lasati-o in pace sa faca bani sa faca ceva cu viitorul ei ca peste cativa anisori cand o sa curga suncile pe ea si sanii vor atinge buricul toti veti fi de mult cu ochii dupa altele si nimeni nu-i va mai adresa nici o chemare si nu-i va da nici un ajutor la nevoie .....Antonia fata tatii ,fa bani cat poti de mult ca pe aici este saracie mare ......toti te cheama dar cand este sa vina , uita de tine cand baga mana prin buzunare . la fotbal si la futut toata lumea se pricepe ....fa-ti un viitor ca viata este din ce in ce mai scurta si mai complicata .....pula vezi peste tot dar banii sunt din ce in ce mai greu de facut daca nu-i faci cand ai ocazia si te cauta ei pe tine mai tarziu ai sa regreti. Ai perfecta dreptate, așa este..respect ✌✌ Nea Gică
antonia789 Reputație: 490 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 29, 2020 trageti toti de biata femeie de parca sunteti la licitatie sa o luati de sotie .....lasati-o in pace sa faca bani sa faca ceva cu viitorul ei ca peste cativa anisori cand o sa curga suncile pe ea si sanii vor atinge buricul toti veti fi de mult cu ochii dupa altele si nimeni nu-i va mai adresa nici o chemare si nu-i va da nici un ajutor la nevoie .....Antonia fata tatii ,fa bani cat poti de mult ca pe aici este saracie mare ......toti te cheama dar cand este sa vina , uita de tine cand baga mana prin buzunare . la fotbal si la futut toata lumea se pricepe ....fa-ti un viitor ca viata este din ce in ce mai scurta si mai complicata .....pula vezi peste tot dar banii sunt din ce in ce mai greu de facut daca nu-i faci cand ai ocazia si te cauta ei pe tine mai tarziu ai sa regreti. O dar vai ce grija îmi purtați câte uni . Sinceră sa fiu in romania când munceam nu prea aveam timp sa mananc , mancam cu clienti uneori , nu am avut cum sa ma plang de saracie vreodata sau de faptul ca nu au bagat clienti mana in buzunar pentru mine . Având in vedere faptul ca era starea de urgentă mulți nu munceau și asa mai departe . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum