Sari la conținut

MILF SANI F MARI...sau whatsapp 0724969105

Postări Recomandate

• Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
Postat

SUNT DIFERITA PRIN FELUL MEU DE A FI !!! DACA POZELE NU SUNT REALE LE MANANC ION MIHALACHE MATURA 45 ANI SANII F MARI ASTEPT DOAR PERSOANE EDUCATE CARE VOR ACUM NU MAINE NU PESTE 7 ORE. NU SUNT O PROFESIONISTA CI O FEMEIE MATURA DORNICA DE NOU. NU ACCEPT ORICE GEN DE PERSOANA AGRAMATI, CEI CARE SUNA DIN PLICTISEALA CHIAR DACA SUPAR PE CINEVA. SUNTEM DIFERITE SI AVEM DREPTUL DE SELECTA.

Așa e anunțul... Și-a uitat Caps Lock-ul apăsat!

Postat

Nu stiu daca este curva aea matura de pe Banu Manta Blocul de langa hotel IRISA... daca e aea, am futut-o si va dau eu detali

Postat

E o nasoala , isi da cu alifie la pizda si incearca pe cat posibil sa nu o futi. Vrea mai mult oral si sa te termine repede

Postat

E o nasoala , isi da cu alifie la pizda si incearca pe cat posibil sa nu o futi. Vrea mai mult oral si sa te termine repede

• Oras:București
Postat

...isi da cu alifie la pizda...

alifie d-aia chinezească?

Postat

Am vorbit cu ea si confirm ca este maturare de pe ION MIHALACHE veche in branșa... femeia este sictirita de viata si are un caracter tupeitic... nu rocomand sa mergeți.... am futut o prin 2017 si imi aduc aminte ca este rece rece ca femeie, ,, te întreba daca - mai ai pana iti dai drumul” si într-adevăr o lungește mult cu laba....

Postat

Eu din text am înțeles că se aplică "primul venit, primul servit"...

• Oras:Ghici
  • Oras:Ghici
Postat

In penultima poza, in coltul din dreapta jos, e cumva un picior de barbat? :slap2

Postat

Nu nu, este colega care culege roadele  :laugh2

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

am fost eu la ea si nu i nimic de povestit, pozele sunt reale, nu este de revenit. am stat pt o finalizare si am optat pt un OP, 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...