francis Reputație: 199 Postat Iunie 6, 2020 Oras:osorhei Oras:osorhei Postat Iunie 6, 2020 ieri foft la carmen .fata 10 corp 10 finuta.oral np 8 normal p 9 higiena 10.pentru mine de revenit sa poate. thank you for attention 3
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 6, 2020 Încearcă să scrii, pe viitor, și pe înțelesul nostrul.Cu mai multe detalii, eventual.”Cadoul” cât a fost ? 4
daulabuci Reputație: 399 Postat Iunie 6, 2020 Oras:- Oras:- Postat Iunie 6, 2020 Omul e strain, nu de-al nostru.In cazul lui e bine si atat, am mai citit recenzii telegrafice de ale lui si este unul dintre cei care dau note reale. Cadoul o fi fost cel pe care l-au oferit si colegii recenzori de mai sus. E ok domnu' modelator? 2
leylacarmen Reputație: 123 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iunie 6, 2020 Bună Azi va fii ultima zi aici Dar voi reveni cât pot de repede pentru voi ❤❤❤❤ 2
Vizitator noel_dwane Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2020 Postat Iunie 6, 2020 BunăAzi va fii ultima zi aiciDar voi reveni cât pot de repede pentru voi ❤❤❤❤ Am sperat sa te mai vizitez saptamana viitoare dar ce sa fac daca pleci? Ramane sa te astept inapoi cat de repede poti. Te pup frumoasa fata, sa ai grija de tine . 2
michenase Reputație: 625 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 6, 2020 Buna ziua. Ma bucur ca am reusit sa ajung azi la ea, ca altfel nu o mai prindeam. Confirm toate cele spuse, locatie pret etc.Fata tinerica, maxim 20 de ani, inalta slabuta, frumoasa.Se implica, NU TE GRABESTE (nu da ochii peste cap, nu te face sa simti ca "hai odata"), poze reale... toate pe cinstite.Daca doriti note de data asta nu le voi da pentru ca nu as putea sa fiu impartial ca de obicei dar per total eu zic ca raport calitate pret e corect si merita o vizita la ea.Fata de ce a fost recent pe piata in sfarsit a ajuns o fata ca in primul rand e om si apoi meseriasa. In ultima perioada doae tepe, falsuri si FF.Ma scuzati ca m-am lungit... profitati sa mergeti pana la ea pana mai este! Bafta 3
michenase Reputație: 625 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 6, 2020 Ah cel mai important. La oral, am lasato pe ea sa aleaga si a ales protejat. Asta merita nota 11, igiena si respect de propria persoana dar si de client. Parerea mea. 2
ballistic Reputație: 164 Postat Iunie 7, 2020 Oras:Ardelenia Oras:Ardelenia Postat Iunie 7, 2020 Mai baieti, la fata asta ati mers la sigur din moment ce are doua orase in spate cu recenzii foarte bune. Ps. E bunoaca rau. 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2020 Postat Iunie 8, 2020 Am vizitat-o și eu pe Carmen înainte să plece din Oradea. Programarea am făcut-o într-un stil ciudat, ciudat a fost și modul în care mi-a venit să ii "imping" o vizită, dar asta nu are importanță. Descriu in mare experienta. Programarea. La numărul din titlu, destul de ușor (zic eu), nu m-am chinuit deloc. Întâlnirea a avut loc la o oră destul de târzie, oră respectată de ambele părți, fără vreo problemă. Locația. Undeva pe Oneștilor, un apartament de două camere (cred), bloc nou, la baie, gel de duș, prosoape curate, tot ce era necesar, nu știu papuci de casă, nu am întrebat (fiind si o oră tarzie). Dormitorul cu un pat matrimonial, iar lângă pat un șifonier cu oglinda, așezat strategic in locul potrivit. Avea ca colegă pe Katy, cu care am schimbat si cu ea două vorbe la final. Topic katy https://nimfomane.com/forum/topic/158271-katy-%EF%BF%BD/ Aspect. Fătuca tânără, cu un corp slim, sânii naturali, undeva la 1,70. Ma așteptat într-o ținută de culoare roșie, fără tocuri, chiar sa scuzat de asta. Acțiunea. In general la prima vizita, iau un număr, fac însă si excepții la cum se prezintă fătuca si depinde de starea mea. Socializarea. Am intrat direct in dormitor pentru tratative. Mi-a explicat prețurile și ce ar costa in plus. Am achitat încă de la început o oră plus si finalizare CIM, chiar de am achitat la început CIM am rugat-o să mă lase să finalizez unde vreau eu (CIM, pe corp sau facială) in funcție cum mă simt eu in acel moment, deși se putea achita serviciile si la urmă, am preferat să o fac de la început, toate gesturile de mai sus le-am făcut pentru a de stresa situația și să mă simt bine, simțeam că întâlnirea va fi una de succes. Primul număr. După duș, am revenit in dormitor, a dat drumul la muzica de pe telefon, înainte să înceapă oralul a început să mă mângâie în timp ce dădea din funduleț, în timp ce dansa nu am ezitat să îi ating fundul, era tare cu forme si contururi plăcute. In timp ce imi făcea un oral neprotejat m-am trezit direct într-un 69, am ținut un timp așa apoi fără să ezit am început un doggy, sa umezit natural fără lubrifiant. finalizarea să fie într-o poziție asimilată cu doggy. Între numere. Revenind ambii de la duș, când am intrat in cameră deja era pregătită o cremă pentru masaj. In timp ce mi-a făcut un masaj plăcut am mai socializat nițel. Al doilea număr. A început aproape identic ca primul, doar că nu am mai încercat 69, oralul a fost destul de scurt la cererea mea. Apoi a venit LOT unde a muncit nițel, din cand in când mai venea spre mine ne strângeam in brațe, aceam si o priveliște destul de bună. Apoi am cerut misionar unde am finalizat pe corp. Mic rezumat. Locația. Oneștilor Modalitate de contact. Numărul din titlu Program de lucru. Nu îl stiu dar vizita a fost la o oră destul de târzie. Note. Aspect 9,50 destul de tânără, rebelă, ma așteptat nemachiata, piesa de rezistenta… Fundul (pentru mine) Oral 9 nu a fost un serviciu la care să fi fost atent la detaliu, la cererea mea a fost destul de scurt. De ce? Normalul. Normal 10, se umezește natural, geme (probabil false) te strage in brate, te săruta pe piept. Locația 10 apartament nou, Igienă 10 un contact 69 a fost, sa igienizat și între numere cu un duș. Atitudine.10 La intrare ma luat in dormitor, iar la plecare am mai stat in bucătărie la o răcoritoare si o țigară. Prețuri si servicii. 150/finalizarea250/oraOralul NP (în funcție de igienă)SexMasaj69Diferite pozițiiFin orală 100 extraFin corporală 50 extra (extras de aici) exact așa ni la comunicat. Eu am achitat 350 de ron (+100 ron CIM) Dtd circa 1 ora si 10 minute. Concluzie personală. O fătuca destul de tânără, care prin dansul ei rebel si modul cum se mulează la normal te face să te simți bine. Recomandare. O recomand celor care sunt ca mine și știu să mă citească. P. S. Greseli de exprimare sau gramaticale. Scriu de pe telefon fără sa verific într-o stare de oboseală.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum