deliapopescu Reputație: 168 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 2 ore, Mitica79 a spus: Recomand fata este ok Multumesc frumos❤️❤️
deliapopescu Reputație: 168 Postat Aprilie 23, 2021 Postat Aprilie 23, 2021 Buna dimineata Sa aveti un weekend minunat Va pup si va astept cu drag❤️ Lumi seara am plecat❤️
deliapopescu Reputație: 168 Postat Aprilie 23, 2021 Postat Aprilie 23, 2021 La multi ani pentru toti cei care poarta frumosul nume de sfant Gheorghe❤️❤️❤️❤️
deliapopescu Reputație: 168 Postat Aprilie 25, 2021 Postat Aprilie 25, 2021 Duminica faina❤️ AZI SI MAINE ULTIMA ZI❤️❤️ VA ASTEPT
deliapopescu Reputație: 168 Postat Aprilie 26, 2021 Postat Aprilie 26, 2021 ⚠️ULTIMA ZI IN CLUJ ⚠️ DISPONIBILA PANA DESEARA PUPICI SI UN INCEPUT DE SAPTAMANA MINUNAT VA ASTEPT❤️❤️❤️❤️
misucurvar Reputație: 31 Postat Mai 2, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 2, 2021 Buna delia, cand ai de gand sa revii la cj?
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 2, 2021 Postat Mai 2, 2021 Acum 4 ore, misucurvar a spus: Buna delia, cand ai de gand sa revii la cj? Cred ca saptamana care vine dar nu stau decat cateva zile la cluj
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 Salutare baieti frumosi ce faceti? De maine dimineata de la ora 10 sunt disponibila la voi in oras ⚠️Nu stau mult⚠️
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 Acum 23 minute, Luiss2005 a spus: Bună delia cât stai în Cluj Nu stiu exact , dar tot ce pot sa spun este ca nu mult
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 7, 2021 Postat Mai 7, 2021 Acum 10 ore, josephseed a spus: ON sau OP? Se face in functie de igiena Gata am revenit la normal
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 7, 2021 Postat Mai 7, 2021 Dragutii mei va doresc un weekend minunat mai tarziu o sa va atasez din nou lista pret servicii ca am facut modificari ❤️😍
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 7, 2021 Postat Mai 7, 2021 ⚠️LISTA PRET SERVICII⚠️ ⚠️FAC SI DEPLASARI DOAR LA HOTEL⚠️ ⚠️PRETUL DEPLASARIILOR SE DISCUTA ⚠️TELEFONIC⚠️ ⚠️PRETURI⚠️ 150 FINALIZAREA 300 ORA ⚠️SERVICII⚠️ OP (pentru cine doreste) ON (in functie de igiena) -ATINGERI -SRAUTARI (DOAR DACA IGIENA ESTE IMPECABILA) -DIFERITE POZITII -69 -SEX INTRE SANI -COB (SANI , FUND) -DOMINARE SOFT -URO -FOOT FETISH ⚠️SUNT DESHISA SI LA ALTE FANTEZII CARE LE DISCUTAM TELEFONIC VA ASTEPT CU IDEI VA PUP SI NE VEDEM ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
sudamerica Reputație: 0 Postat Mai 7, 2021 Postat Mai 7, 2021 Hey. I'm new in town and tried to get in touch with Delia. Didn't answered the text and now the number dissapeared and can't write again. Guess she bloked me so... Sorry, I don't speal Romanian yet
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 7, 2021 Postat Mai 7, 2021 Acum 5 minute, sudamerica a spus: Hey. I'm new in town and tried to get in touch with Delia. Didn't answered the text and now the number dissapeared and can't write again. Guess she bloked me so... Sorry, I don't speal Romanian yet Heii what happend who blocked you?
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 7, 2021 Postat Mai 7, 2021 Acum 8 minute, sudamerica a spus: Hey. I'm new in town and tried to get in touch with Delia. Didn't answered the text and now the number dissapeared and can't write again. Guess she bloked me so... Sorry, I don't speal Romanian yet try again Please
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 BUNA DIMINEATA DISPONIBILA PENTRU PROGRAMARI ⚠️NU STAU FOARTE MULT LA CLUJ ⚠️
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 9, 2021 Postat Mai 9, 2021 Buna Dimineata ❤️DISPONIBILA PENTRU PROGRAMARI❤️
sudamerica Reputație: 0 Postat Mai 9, 2021 Postat Mai 9, 2021 La 07.05.2021 la 21:24, deliapopescu a spus: try again Please Hello Delia, can you give me your number please? Maybe I have it wrong.
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 9, 2021 Postat Mai 9, 2021 1 oră în urmă, sudamerica a spus: Hello Delia, can you give me your number please? Maybe I have it wrong. 0753437733
made2race Reputație: 63 Postat Mai 11, 2021 Oras:Cluj-Napoca Disponibila Oras:Cluj-Napoca Disponibila Postat Mai 11, 2021 Fiind saptamana trecuta in trecere prin Cluj nu aveam cum sa trec fara sa o revizitez pe frumoasa Delia. Programat din scurt pe WhatsApp, onorat rezervare cu 2-3 minute intarzaiere. Locatia este aceasi, usor de gasit si la fel de curata. Ajuns in locatie, Delia ma astapta, aceasi tipa frumoasa, vorbareata, si putin agresiva la vorba, dar daca sti cum sa o abordezi o calmezi imediat... Avand in vedere ca am fost programat din scurt m-a avertizat ca e destul de scurt timpul, deci am stat doar 30 de min desi aveam de gand sa petrec ora cu dansa. Am mers in acelasi loc de joaca. Mama ce oral face... pacat ca nu aloca atentie zonelor adiacente, ar fi fost 10+. Am cerut sa incerc ceva nou cu ea, s-a conformat... si acuma o vad intinsa pe spate pe margine de pat incercand sa il faca sa dispara tot... Trecut la normal schimbat cateva pozitii si finalizat, nu ai ce sa ii reprosezi, incearca sa fie exact pe placul tau si sa te simti bine. Felicitari fata! Igienizat, achitat, plecat. E de revenit, merita! Note 10 pe linie. 1
deliapopescu Reputație: 168 Postat Mai 11, 2021 Postat Mai 11, 2021 Acum 6 ore, made2race a spus: Fiind saptamana trecuta in trecere prin Cluj nu aveam cum sa trec fara sa o revizitez pe frumoasa Delia. Programat din scurt pe WhatsApp, onorat rezervare cu 2-3 minute intarzaiere. Locatia este aceasi, usor de gasit si la fel de curata. Ajuns in locatie, Delia ma astapta, aceasi tipa frumoasa, vorbareata, si putin agresiva la vorba, dar daca sti cum sa o abordezi o calmezi imediat... Avand in vedere ca am fost programat din scurt m-a avertizat ca e destul de scurt timpul, deci am stat doar 30 de min desi aveam de gand sa petrec ora cu dansa. Am mers in acelasi loc de joaca. Mama ce oral face... pacat ca nu aloca atentie zonelor adiacente, ar fi fost 10+. Am cerut sa incerc ceva nou cu ea, s-a conformat... si acuma o vad intinsa pe spate pe margine de pat incercand sa il faca sa dispara tot... Trecut la normal schimbat cateva pozitii si finalizat, nu ai ce sa ii reprosezi, incearca sa fie exact pe placul tau si sa te simti bine. Felicitari fata! Igienizat, achitat, plecat. E de revenit, merita! Note 10 pe linie. Multumesc frumos , am fost agresiva la vorba ca atunci am venit de acasa🤣🤣🤣🤣si inca eram in transa aia de agitatie🤣 te pup si te mai astept
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum