Bremboo Reputație: -19 Postat Octombrie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 21 Cine a zis ca eu vreau ceva de la tine? Ti am adus verigeta sau ce? Tu nu intelegi ca ce am vrut eu dar tu tot tii pe a ta,nu ai curaj sa ma deblocezi sa ti zic ce vreau ca wai doamne mare doamne esti 1
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 21 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 21 Acum 2 minute, Bremboo a spus: Cine a zis ca eu vreau ceva de la tine? Ti am adus verigeta sau ce? Tu nu intelegi ca ce am vrut eu dar tu tot tii pe a ta,nu ai curaj sa ma deblocezi sa ti zic ce vreau ca wai doamne mare doamne esti Omule am vb de 10 ori, ti am explicat…ce nu iti e clar ?
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 21 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 21 Acum 2 minute, Bremboo a spus: Cine a zis ca eu vreau ceva de la tine? Ti am adus verigeta sau ce? Tu nu intelegi ca ce am vrut eu dar tu tot tii pe a ta,nu ai curaj sa ma deblocezi sa ti zic ce vreau ca wai doamne mare doamne esti Ti am zis ca daca nu imi dai pace te blochez Te am blocat….nu avem ce mai discuta…eu nu repet de 100 de ori acelas subiect
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 21 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 21 Acum 4 minute, Bremboo a spus: Cine a zis ca eu vreau ceva de la tine? Ti am adus verigeta sau ce? Tu nu intelegi ca ce am vrut eu dar tu tot tii pe a ta,nu ai curaj sa ma deblocezi sa ti zic ce vreau ca wai doamne mare doamne esti Daca nu ai vrea nimic mi-ai da pace ca nu sunt ultima femeie
Bremboo Reputație: -19 Postat Octombrie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 21 Debloceaza ma sa ti explic si atat nu aici tiganesc 1
Bremboo Reputație: -19 Postat Octombrie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 21 Te rog nu aici vreau sa discut treaba asta 1
harapalb6 Reputație: -93 Postat Octombrie 21 Oras:pajiste Oras:pajiste Postat Octombrie 21 Acum 6 minute, Bremboo a spus: Te rog nu aici vreau sa discut treaba asta Atunci nu mai polua topic-ul fetei. Ea ar trebui sa se adreseze conducerii petru harasment. Spune ce ai de spus. 1
licor Reputație: 22 Postat Octombrie 21 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 21 Acum 15 minute, Bremboo a spus: Debloceaza ma sa ti explic si atat nu aici tiganesc Acum 10 minute, Bremboo a spus: Te rog nu aici vreau sa discut treaba asta Ai făcut o obsesie proastă, în loc sa-ti creezi mai multe PROBLEME ar fi bine sa te calmezi și sa TRECI PESTE !!
vortex88 Reputație: 46 Postat Octombrie 21 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Octombrie 21 Acum 27 minute, harapalb6 a spus: Eu nu inteleg care este problema ta? Daca nu mai vrea sa te vada, inseamna ca nu mai vrea. Nimeni nu trebuie fortat sa faca ce nu vrea. Ce vrei de fapt de la ea? Cu adevarat. Spune-ne si noua care iti este offul? Dacă tot am ajuns aici,revin eu cu o recenzie mai târziu puțin! Daaaa,hai să dăm dovadă că suntem bărbați adevărați și nu mai poluam topicul Deliei!
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 22 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 22 Disponibilă 🥰🥰 Servicii 🩷 - Oral(in functie de igiena) ⚠️DEEP⚠️ - Normal(doar protejat) - Diferite pozitii - Mici fantezii - Atingeri - Saruturi corporale - Finalizare corporală - Sex intre sani - Facesitting - Foot fetish - Hand job - Striptease -Dress code -Vibrator play -Dildo play (activ/pasiv) -69 -Cunilingus -Accept Anilingus -Masaj prostatic( extra 50) -Dominare soft(extra 50) 200-30 min 400-60 min Deplasari fac doar la hotel ❤️ 🏠ALEXANDRU VAIDA VOEVOD 59(Scoala alfa)
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 23 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 23 🫶Disponibilă 🫶 1 7
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 23 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 23 Acum 5 ore, papin77 a spus: Frumoasă! Mulțumesc frumos 🫶🤗
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 24 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 24 Disponibilă 🥰🥰 Servicii 🩷 - Oral(in functie de igiena) ⚠️DEEP⚠️ - Normal(doar protejat) - Diferite pozitii - Mici fantezii - Atingeri - Saruturi corporale - Finalizare corporală - Sex intre sani - Facesitting - Foot fetish - Hand job - Striptease -Dress code -Vibrator play -Dildo play (activ/pasiv) -69 -Cunilingus -Accept Anilingus -Masaj prostatic( extra 50) -Dominare soft(extra 50) 200-30 min 400-60 min Deplasari fac doar la hotel ❤️ 🏠ALEXANDRU VAIDA VOEVOD 59(Scoala alfa)
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 25 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 25 Disponibilă 🥰🥰 Servicii 🩷 - Oral(in functie de igiena) ⚠️DEEP⚠️ - Normal(doar protejat) - Diferite pozitii - Mici fantezii - Atingeri - Saruturi corporale - Finalizare corporală - Sex intre sani - Facesitting - Foot fetish - Hand job - Striptease -Dress code -Vibrator play -Dildo play (activ/pasiv) -69 -Cunilingus -Accept Anilingus -Masaj prostatic( extra 50) -Dominare soft(extra 50) 200-30 min 400-60 min Deplasari fac doar la hotel ❤️ 🏠ALEXANDRU VAIDA VOEVOD 59(Scoala alfa)
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 26 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 26 🫶Disponibilă 🫶 Va pup❤️
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 27 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 27 🫶Disponibilă 🫶 Ultimele 4 zile 😘 Va pup❤️
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 28 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 28 🫶Disponibilă 🫶 Va pup❤️
Cucutare Reputație: 19 Postat Octombrie 28 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 28 La 27.10.2024 la 11:21, DeliutaAVV59 a spus: 🫶Disponibilă 🫶 Ultimele 4 zile 😘 Va pup❤️ Cat o să lipsești de la noi?😁 1
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 28 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 28 1 oră în urmă, Cucutare a spus: Cat o să lipsești de la noi?😁 Hei🤗inca nu stiu sigur 😘
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 28 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 28 🫶🫶 1 6
Bremboo Reputație: -19 Postat Octombrie 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 29 Buna imtre 10 15 esti la cluj? 1
DeliutaAVV59 Reputație: 111 Postat Octombrie 29 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 29 Diponibila ❤️ Va pup😘
Bremboo Reputație: -19 Postat Octombrie 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 29 Putem vorbi te rog? 1
tzepis Reputație: 222 Postat Octombrie 29 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Octombrie 29 4 hours ago, Bremboo said: Putem vorbi te rog? pai scrie-i fetei pe whatsapp, ca sigur nu cred ca va vorbi cu tine aici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum