Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Acum 3 ore, Krisantan a spus: Buna ziua Am vizitat-o saptamana trecuta pe Delia, o experienta foarte buna cu o fata sexi Locatie: Ap ok, curat, baie echipata cu de toate (apa de gura, geluri de dus, prosoape curate) Aspect: clar sanii sunt piesa de rezistenta, siliconatii, mari, frumosi dar nici fundul nu este de neglijat :D. Am vazut ca s-a vorbit pe aici despre faptul ca nu ar fi ce trebuie la fata, mie sincer mi se pare chiar draguta, cu siguranta peste medie. Dar parerile despre aspectul fizic sunt subiective, asa ca fiecare cu parerea lui. Acitune: ON foarte bun, cu deep sustinut, diferite viteze de executie. Cel mai mult mi-a plact ca nu s-a oprit dupa 1-2 minute sa puna prezervativul, a continuat pana cand am oprit-o eu. NP la fel de bun, am schimabt 2 pozitii (LOT si mam iedului). Finalizat in prezervativ. Note: ON-10 NP-10 Aspect-9 De revenit: Da Pret-150 lei pt 30 min Ps: am mai vazut ca zicea cineva ca in urma ON-ului primit de la Delia ar avea ceva scurgerii, precizez ca pana in momentul asta nu am observat nimic dubios. Te pup Delia Iti multumesc frumos si te mai astept stai linistit ca nici nu o sa vezi ceva dubios ❤️❤️ Lumea vorbeste din lipsa de ocupatie te pup❤️
claudiu1980 Reputație: 152 Postat Februarie 14, 2022 Postat Februarie 14, 2022 Re,revizitat papusa,superba mereu,o fata de milioane,in top personal mereu!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2022 Postat Februarie 14, 2022 Acum 40 minute, claudiu1980 a spus: Re,revizitat papusa,superba mereu,o fata de milioane,in top personal mereu!!! Multumesc frumos te pup si te mai astept ❤️❤️❤️
Englezu111 Reputație: 64 Postat Februarie 14, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 14, 2022 Fata este ok si cu servici bune merita vizitată
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Postat Februarie 16, 2022 La 14.02.2022 la 16:35, Englezu111 a spus: Fata este ok si cu servici bune merita vizitată Multumesc te pup si te mai astept❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2022 Postat Februarie 17, 2022 Sa aveti un weekend frumos dragii mei❤️ va pup si va astept pe cei care vreti sa ma vizitati Numai stau asa mult🤗🤗🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Postat Februarie 18, 2022 ⚠️Accept si cupluri⚠️ Lista preturi si servicii :::::::: ⚠️FAC SI DEPLASARI DOAR LA HOTEL⚠️ PRETUL PENTRU DEPLASARI SE DISCUTA TELEFONIC😊 -150 FINALIZAREA -300 ORA ❤️Sex oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) ⚠️⚠️⚠️⚠️Sex normal doar protejat ❤️Diferite pozitii ❤️GFE ❤️FK doar daca igiena este impecabila,⚠️Doar la ora⚠️ ❤️69 ❤️Hand job ❤️Foot fetish ❤️Masaj de relaxare ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️Facesitting ❤️COB(Sani , fund) ❤️Sex intre sani ⚠️⚠️⚠️DEEP⚠️⚠️ (sau metoda lui vlad tepes) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ca locatie ma gasiti pe :Strada ALEXANDRU VAIDA VOEVOD 59 …….In Cartierul Gheorgheni in spate la kaufland(Scoala de soferi alfa) ⚠️Nu accept persoane cu bile sau alte accesorii⚠️ Daca aveti si voi fantezii de care nu stiuva astept cu drag le descoperim impreuna😘😘😘😘
BUBBLEWAFFLE Reputație: 40 Postat Februarie 18, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 18, 2022 2 hours ago, Deliuta12344 said: ⚠️Accept si cupluri⚠️ Lista preturi si servicii :::::::: ⚠️FAC SI DEPLASARI DOAR LA HOTEL⚠️ PRETUL PENTRU DEPLASARI SE DISCUTA TELEFONIC😊 -150 FINALIZAREA -300 ORA ❤️Sex oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) ⚠️⚠️⚠️⚠️Sex normal doar protejat ❤️Diferite pozitii ❤️GFE ❤️FK doar daca igiena este impecabila,⚠️Doar la ora⚠️ ❤️69 ❤️Hand job ❤️Foot fetish ❤️Masaj de relaxare ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️Facesitting ❤️COB(Sani , fund) ❤️Sex intre sani ⚠️⚠️⚠️DEEP⚠️⚠️ (sau metoda lui vlad tepes) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ca locatie ma gasiti pe :Strada ALEXANDRU VAIDA VOEVOD 59 …….In Cartierul Gheorgheni in spate la kaufland(Scoala de soferi alfa) ⚠️Nu accept persoane cu bile sau alte accesorii⚠️ Daca aveti si voi fantezii de care nu stiuva astept cu drag le descoperim impreuna😘😘😘😘 Ce înseamnă metoda lui Vlad Țepeș?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Postat Februarie 18, 2022 Acum 10 minute, BUBBLEWAFFLE a spus: Ce înseamnă metoda lui Vlad Țepeș? Vi si vezi🙃🙃
rebrec Reputație: -33 Postat Februarie 18, 2022 Postat Februarie 18, 2022 7 minutes ago, Deliuta12344 said: Vi si vezi🙃🙃 bun raspuns :))) acu m-ai facut si pe mine curios 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Postat Februarie 18, 2022 Acum 2 minute, rebrec a spus: bun raspuns :))) acu m-ai facut si pe mine curios Vi si vezi si tu🤣🤣🤣 Daca spun aici numai are niciun farmec…
rebrec Reputație: -33 Postat Februarie 18, 2022 Postat Februarie 18, 2022 4 minutes ago, Deliuta12344 said: Vi si vezi si tu🤣🤣🤣 Daca spun aici numai are niciun farmec… ies la bere in juma de ora, notez numarul, daca esti libera deseara si ma primesti putin mai turmentat facem 🤪, dau un msg pe whats eventual 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Postat Februarie 18, 2022 Acum 4 minute, rebrec a spus: ies la bere in juma de ora, notez numarul, daca esti libera deseara si ma primesti putin mai turmentat facem 🤪, dau un msg pe whats eventual Cetateanul turmentat🤣🤣🤣🤣scre si vedem
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2022 Postat Februarie 19, 2022 Buna dragii mei Sa aveti o sambata frumoasa va pup Disponibila pentru programari❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2022 Postat Februarie 20, 2022 Duminica frumoasa❤️ Disponibila va pup
MaxHuman Reputație: 9 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Postat Februarie 20, 2022 La 18.02.2022 la 14:34, Deliuta12344 a spus: COB(Sani , fund) Cim, anal practici?
guest2019 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2022 Postat Februarie 21, 2022 Buna Delia.. poze mai de actualitate poti sa pui ? Multumesc asi mai avea o întrebare .. de la ce ora activezi .. eu ajung undeva in jur de ora 10:30 maine la cluj
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2022 Postat Februarie 21, 2022 Acum 29 minute, guest2019 a spus: Buna Delia.. poze mai de actualitate poti sa pui ? Multumesc asi mai avea o întrebare .. de la ce ora activezi .. eu ajung undeva in jur de ora 10:30 maine la cluj Scrie mi pe wapp …poze momentan numai pun ca mai stau cateva zile si plec si nu mi am mai platit abonamentul. iar pt detalii de genu programari etc scrie pe wapp😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2022 Postat Februarie 21, 2022 Acum 16 ore, MaxHuman a spus: Cim, anal practici? Buna scumpul meu nu ,nu fac …
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2022 Postat Februarie 22, 2022 Buna dragilor Disponibila va pup🥰
futcurve Reputație: -26 Postat Februarie 23, 2022 Oras:Gingin Oras:Gingin Postat Februarie 23, 2022 Jeg penal 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2022 Postat Februarie 23, 2022 Disponibila❤️😘 zi frumoasa🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2022 Postat Februarie 24, 2022 ⚠️Accept si cupluri⚠️ Lista preturi si servicii :::::::: ⚠️FAC SI DEPLASARI DOAR LA HOTEL⚠️ PRETUL PENTRU DEPLASARI SE DISCUTA TELEFONIC😊 -150 FINALIZAREA -300 ORA ❤️Sex oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) ⚠️⚠️⚠️⚠️Sex normal doar protejat ❤️Diferite pozitii ❤️GFE ❤️FK doar daca igiena este impecabila,⚠️Doar la ora⚠️ ❤️69 ❤️Hand job ❤️Foot fetish ❤️Masaj de relaxare ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️Facesitting ❤️COB(Sani , fund) ❤️Sex intre sani ⚠️⚠️⚠️DEEP⚠️⚠️ (sau metoda lui vlad tepes) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ca locatie ma gasiti pe :Strada ALEXANDRU VAIDA VOEVOD 59 …….In Cartierul Gheorgheni in spate la kaufland(Scoala de soferi alfa) ⚠️Nu accept persoane cu bile sau alte accesorii⚠️ Daca aveti si voi fantezii de care nu stiuva astept cu drag le descoperim impreuna😘😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum