ventrino Reputație: 955 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Noiembrie 27, 2013 iti dedic si o melodie ca sa vezi ca nu am nimic cu tine : PS : In videoclip, daca esti atenta imi place cum blondina se intinde dupa inghetata, probabil sa o ia in gura.
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 Mi-ai facut nervi de aseara, de cand ai inceput sa razi... sa stii ca daca nimeni n-a comentat aici si nimeni nu mi-a luat aparearea in fata ta...asta nu inseamna ca nimeni de aici nu ma place. Sunt foarte multi aici pe forum care ma plac mult si tin mult la mine(si aici nu ma refer doar la aspectul fizic, ma refer la caracterul meu). Asa ca...nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine, si nici nu ma intereseaza cum ma consideri tu! Si nu mai spune ca fumez eu nu stiu ce, ca nu este adevarat! Repet, cine ma cunoaste stie cum sunt eu! 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 Si nu mai spune ca sunt copila... ca nu sunt, am 19 ani si 3 luni...acum sunt mare!
ventrino Reputație: 955 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Noiembrie 27, 2013 Mi-ai facut nervi de aseara, de cand ai inceput sa razi... sa stii ca daca nimeni n-a comentat aici si nimeni nu mi-a luat aparearea in fata ta...asta nu inseamna ca nimeni de aici nu ma place. Sunt foarte multi aici pe forum care ma plac mult si tin mult la mine(si aici nu ma refer doar la aspectul fizic, ma refer la caracterul meu). Asa ca...nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine, si nici nu ma intereseaza cum ma consideri tu!Si nu mai spune ca fumez eu nu stiu ce, ca nu este adevarat!Repet, cine ma cunoaste stie cum sunt eu! Imi cer mii de scuze, dar nu ma pot abtine http://i40.tinypic.com/2pqlshi.gif
ventrino Reputație: 955 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Noiembrie 27, 2013 Si nu mai spune ca sunt copila... ca nu sunt, am 19 ani si 3 luni...acum sunt mare! Multi ani inainte !!!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 Mamaaaaaa... cat ma poti enervaaa!!!
ventrino Reputație: 955 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Noiembrie 27, 2013 Mamaaaaaa... cat ma poti enervaaa!!! Acum la modul cel mai serios. Nu stiu daca esti suficient de subtila, cred ca nu, ca sa iti dai seama ca eu doar am facut misto (spus mai pe romaneste), nu am scris mai nimic, deoarece am crezut ca nu isi are rostul sa port un dialog serios ceea ce tu ai crezut ca se poate intampla. Nu incerca sa imi demonsterzi mie ceea ce nu poate fi demonstrat, nu ai cum crede-ma. Un lucru sa iti intre in capsorul ala dragalas : NU AM NIMIC CU TINE, doar ma distrez si eu, viata e frumoasa si merita traita, de sa sa ne suparam aiurea ?
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 Distreaza-te, dar nu pe seama mea...ce rau am facut ca m-am indragostit? N-am facut nimic rau la nimeni, din contra mi-am facut rau singura! Dar acum dupa toate cele intamplate, nu ma mai intereseaza de el! Gata... hai sa nu ne mai certam aici, ca n-am chef sa ma blocheze Pisicuts
ventrino Reputație: 955 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Noiembrie 27, 2013 Cine ti-a zis tie ca ne certam, si mai zi o data te rog, "sa ma blocheze pisicuts" . A fost maxim, jur. Cu orice post, ma faci sa ma tavalesc de ras, please stop .
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 acum de ras... pana acum te-ai tavalit de pland dupa M. , ma bucur ca te-am scos din starea aia...
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 27, 2013 Laura,stai in aceeasi scara de bloc cu pisicuts,te blocheaza in lift...sau cum?
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 Hai domne... incepi si tu... ma blocheaza(ma sterge, ma baneaza)
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 27, 2013 Sunt doar mai greu de cap,atata tot!Acum m-ai lamurit...merci,te pup!
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 27, 2013 Inteleg ca Laura-i pustoaica ....? eu zic sa o lasati in pace. S-a indragostit, s-a ars, a invatat ceva, ce poate invata daca va luati de ea? Ce mai aveti cu ea? (oricum nu am citit povestea). Ce ar fi sa dati in Annona.? Daca va tine . :laugh2 Sunt de parere ca Annona are capacitatea sa tina piept la 2-3 pularai mistocari.
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 27, 2013 P.s ca sa fiu rau,unde te sterge? Gumesc,ia-ma asa cum sunt!
ventrino Reputație: 955 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Noiembrie 27, 2013 Hai domne... incepi si tu... ma blocheaza(ma sterge, ma baneaza) Ce iti face ? Te sterge ? Ce pervers .... Laura numai dude dai din tine in seara asta. Se pare ca esti in forma maxima, poate iei si suzeta la sup
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 N-am suzeta... Mergi tu la farmacie sa-mi cumperi una, si vino sa ma adormi...
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 P.s ca sa fiu rau,unde te sterge? Gumesc,ia-ma asa cum sunt!N-ai vazut niciodata pe cineva cand se cearta aici pe forum?
ventrino Reputație: 955 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Noiembrie 27, 2013 N-am suzeta... Mergi tu la farmacie sa-mi cumperi una, si vino sa ma adormi... Laura, nu te juca cu focul, adica cu mine, ca in cinci minute sunt la tine la usa si nu cu suzeta
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 27, 2013 Dom'inspector,eu nu fac nene misto de ea,glumesc sa o mai scot din ale ei. Cu anonna m-as bate parte in parte live,sa simta...nu doar asa la misto,virtual:))
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 Laura, nu te juca cu focul, adica cu mine, ca in cinci minute sunt la tine la usa si nu cu suzeta Nu-mi cunosti adresa... Haha
ventrino Reputație: 955 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Noiembrie 27, 2013 Nu-mi cunosti adresa... Haha O aflu, vrei sa iti demonstez ?
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 VInteleg ca Laura-i pustoaica ....? eu zic sa o lasati in pace. S-a indragostit, s-a ars, a invatat ceva, ce poate invata daca va luati de ea? Ce mai aveti cu ea? (oricum nu am citit povestea). Ce ar fi sa dati in Annona.? Daca va tine . :laugh2 Sunt de parere ca Annona are capacitatea sa tina piept la 2-3 pularai mistocari. Exact! Multumesc
laura popescu Reputație: 3807 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2013 O aflu, vrei sa iti demonstez ? Demonstreaza-mi! in 30 de minute vreau sa vad pm'ul de la tine cu adresa :kiss Te astept
ventrino Reputație: 955 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Noiembrie 27, 2013 Nu o sa vezi niciun PM de la mine, daca vrei poti sa sa ma vezi live, ia zi te bagi ? PS : Iti aduc si doua suzete cu arome, asa ca sa nu te plictiseti cand esti singurica.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum