diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 19, 2014 Eu am recunoscut ca am probleme stiu care imi sunt limitele, plusurile si minusurile.Mai rau e de aia care nu si le stiu (nu ma refer la tine, sau la cineva anume... trebuie sa scriu asta ca altfel vorbim nimic pana maine). PPS, odata (pe saptamana) e duminica, sta whiskasu si isi asteapta soarta ca mielul taierea. Mai lucrez, mai intru pe forum, mai beau ceva. Odata e duminica
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 19, 2014 Eu am recunoscut ca am probleme stiu care imi sunt limitele, plusurile si minusurile.Mai rau e de aia care nu si le stiu (nu ma refer la tine, sau la cineva anume... trebuie sa scriu asta ca altfel vorbim nimic pana maine). PPS, odata (pe saptamana) e duminica, sta whiskasu si isi asteapta soarta ca mielul taierea. Mai lucrez, mai intru pe forum, mai beau ceva. Odata e duminica Sau de 48 de ori pe an .... http://media.giphy.com/media/lNz8xGETMDfR6/giphy.gif E? Cand facem calcule....parca seamana mai bine cu alcoolism?
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 19, 2014 PPS, odata (pe saptamana) e duminica, sta whiskasu si isi asteapta soarta ca mielul taierea. Mai lucrez, mai intru pe forum, mai beau ceva. Odata e duminica Pai trebuia sa zici asa de la inceput , colegule ......... ))) Hai noroc ! :) )))
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 19, 2014 Sau de 48 de ori pe an ....E? Cand facem calcule....parca seamana mai bine cu alcoolism? :) Sa mor ca nu m-am gandit pana acum sa caut gagici la alcoolici anonimi ))) ... vedem care se imbata primul.http://bigbooksponsorship.org/_content/uploads/2005/10/436.jpg
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 19, 2014 :) Sa mor ca nu m-am gandit pana acum sa caut gagici la alcoolici anonimi ))) ... vedem care se imbata primul. Vezi ca in general, persoanele care vor sa scape de un viciu, au nevoie de o ocupatie care sa le ocupe timpul .
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 19, 2014 Vezi ca in general, persoanele care vor sa scape de un viciu, au nevoie de o ocupatie care sa le ocupe timpul . Mi-am dat seama ca aveam totusi un punct comun cu Amada, mai bine luam si cealalta iubire cu mine sa ma indrume, faceam orgie, threesome http://www.colourbox.com/preview/3451326-777528-a-bottle-of-wine-and-a-glass-hugging-each-other.jpg
sorina4u Reputație: 80 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2014 @Marius: Eu cred ca persoanele care vor sa scape de un viciu, au nevoie de un alt ... viciu care sa le ocupe timpul. Sa nu ne amagim, dragilor.DIn pacate sau din fericire (de ce nu?!?) suma viciilor este constanta. Intotdeauna.
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 19, 2014 @Marius: Eu cred ca persoanele care vor sa scape de un viciu, au nevoie de un alt ... viciu care sa le ocupe timpul. Sa nu ne amagim, dragilor.DIn pacate sau din fericire (de ce nu?!?) suma viciilor este constanta. Intotdeauna. Viciu, ocupatie, sport, meditatie in doi....poti sa-i spui cum vrei, ca tot la aia ma gandeam ( ) . Ii zici in functie de cum o abordezi
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 19, 2014 Nu sarim mai in sus,ca nu avem de ce,fiecare fute cum si CE poate,doar ca afirmatia ta precum ca unii smecheri,in viziunea ta,fut gratis,ESTE TOTAL DEPLASATA......plm,scriu din mers si de aceea am revenit cu completarea de rigoare asupra comm-ului de mai sus...scuze! In alta ordine de idei:Diaconesculem,prietenii tai aia smecheri care-si schimba iubitele la o luna si le fut gratis,sunt cumva adonisi,feti frumosi,erosi,cuceritorii luminii,etc? Tu ori esti paralel cu fenomenul PIZDA,ori traiesti intr-o lume de basm Hai noroc!
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 19, 2014 Nu sarim mai in sus,ca nu avem de ce,fiecare fute cum si CE poate,doar ca afirmatia ta precum ca unii smecheri,in viziunea ta,fut gratis,ESTE TOTAL DEPLASATA......plm,scriu din mers si de aceea am revenit cu completarea de rigoare asupra comm-ului de mai sus...scuze! In alta ordine de idei:Diaconesculem,prietenii tai aia smecheri care-si schimba iubitele la o luna si le fut gratis,sunt cumva adonisi,feti frumosi,erosi,cuceritorii luminii,etc? Tu ori esti paralel cu fenomenul PIZDA,ori traiesti intr-o lume de basm Hai noroc!afirmatia e sustinuta de realitate, pe aia in consider eu smecheri... dintr-un anummit punct de vedere nu in general culmea e ca nu sunt nici mari frumuseti,nu am zis ca eu ma numar printre ei... citesti ceva intelegi altceva, parca tu ai fi beat nu eu.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 19, 2014 Aici chiar nu e vorba de ce si cum inteleg eu...eu stiu atat : gagica,iubita,nevasta,amanta...costa,diaconescule,costa! Ma repet,traiesti intr-o lume de poveste si stii care-i culmea?chiar nu vreau sa te scot din lumea ta ! p.s nu sunt beat,conduc ))))))) ( masina)
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 19, 2014 Aici chiar nu e vorba de ce si cum inteleg eu...eu stiu atat : gagica,iubita,nevasta,amanta...costa,diaconescule,costa! Ma repet,traiesti intr-o lume de poveste si stii care-i culmea?chiar nu vreau sa te scot din lumea ta ! p.s nu sunt beat,conduc ))))))) ( masina)si te ai chinuit atat sa o spui... de zici ca cine stie ce ai zis scrie omule clar ca doar ai sub 0.40
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 19, 2014 Diaconesculem,bag seama ca esti atat de prost incat nici nu poti realiza si constientiza ca ESTI )))Un sfat:Urmeaza-i exemplu lui tracekira si baga-ne la ignor
cassy Reputație: 16362 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 19, 2014 Prevad viitorul.. reclama la televizor...CELE MAI TARI POVESTI DE DRAGOSTE NUMAI PE NIMFOMANEEEEE 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 19, 2014 Da cassy,povesti de dragoste neimpartasite ))Protagonisti:Diaconescum,Chris73.... daca mai sii tu altii,adauga in lista )))
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 19, 2014 Diaconesculem,bag seama ca esti atat de prost incat nici nu poti realiza si constientiza ca ESTI )))Un sfat:Urmeaza-i exemplu lui tracekira si baga-ne la ignor Ba gata, deja ai inceput sa fi neam prost cum banuiam eu de la inceput, dar abia acum te-ai ridicat la nivelul asteptarilor mele adica cel de a scrie ca un prost si fara un rost.Pana la urma esti OFF TOPIC ... eu si cine a inceput topicul cred ca am fost singurii ON TOPIC
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2014 Da cassy,povesti de dragoste neimpartasite ))Protagonisti:Diaconescum,Chris73.... daca mai sii tu altii,adauga in lista )))Bai pe mine trece-ma pe lista la "impartasite" ca la mine e reciproca!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 19, 2014 Chris,pana la proba contrarie ,recte confirmarea sarlotei,te trec unde vreau eu )))O sun,o intreb si-n functie de sentimentele ei,iti schimb incadrarea,ok? ))) Diaconesculem,esti obosit....culca-te(fa nani) si dezvoltam subiectul maine cand vei fi (sper) in integritatea facultatilor mintale Somn usor,vise placute!
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2014 Clientii care au fost la ea si au intrebat au primit confirmarea. Doar nu-ti inchipui ca pui intrebarea asta la telefon asa ca la biroul de informatii
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 19, 2014 Cofetare,face to face mi-e oarecum s-o intreb.....ma uit in obrazul tau
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 19, 2014 Clientii care au fost la ea si au intrebat au primit confirmarea. Doar nu-ti inchipui ca pui intrebarea asta la telefon asa ca la biroul de informatii Bai Chris(s)ulica , da' ce-ti mai place sa vorbesti tu asa in numele altora ... Spune tu pe unu' care sa confirme chestia asta ....
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2014 Bai da cam multe vrei tu!!
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 19, 2014 Bai da cam multe vrei tu!!Pai nu vezi bai ratatule ca vorbesti ca prostu' pe aici ca sa te afli in treaba .... Vezi ca poate te crede cineva ...
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2014 Ratat esti tu tampitule!
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 19, 2014 Ratat esti tu tampitule! Ce bai 'sulica , te enervasi ? .... :wave
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum