anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 15, 2014 eu sunt de moda veche:):)incep cu povești si pe urmă fapte pivestile le spui alora mici , eu nu te cred Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 15, 2014 mici de ani sau înălțime? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 15, 2014 mici de ani sau înălțime? cui vrei tu , dar sa te creada Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 15, 2014 lasa ca tie ito spun o poveste adevărată Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 15, 2014 lasa ca tie ito spun o poveste adevărată sa fie credibila ca altfel ... adorm Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 15, 2014 e fff credibilă si eu o cred cand povestesc :) :) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2014 nu a fost sa fiw.Laurici imi vrea un ochi,asta o face din dragoste.,nu i asa Laurici?Da, din dragoste!! Link spre comentariu
piciu40 Reputație: 3 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2014 poate povesteste frumos de ce nu asculti????????? Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Uite cum incep sa ma indragostesc eu de Laurici:).si sa i imping o vizita de cateva ore Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 On-topic: de mai multe ori, dar imi trece repede Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Nici nu stie ce pierde,povestirile mele sunt neprețuite:) Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Uite cum incep sa ma indragostesc eu de Laurici:).si sa i imping o vizita de cateva ore Sunt FEMEIE CU ATITUDINE Link spre comentariu
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Sunt FEMEIE CU ATITUDINE da gaurica ai pastrat-o 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 16, 2014 am văzut si care ar fi problema?ce atitudine ai? Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Daaaa,dar sper sa-mi treaca! Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Daaaa,dar sper sa-mi treaca!Adica tu inca esti indragostit !? Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Adica tu inca esti indragostit !? Ma indragostesc repede si-mi trece repede! Link spre comentariu
arsenesx Reputație: 92 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Septembrie 16, 2014 inca nu Link spre comentariu
titilescu Reputație: 5166 Postat Septembrie 17, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Partajează Postat Septembrie 17, 2014 cu permisiunea voastra am tradus si adaptat situatiei un posibil raspuns la aceasta intrebare pusa aici."In love? Well now, let me see. You know, I don't have any idea what that means...I know what you think it means.To me, it's just a made-up word... What do you really want to know?Am I sorry for what I did?...There's not a day goes by I don't feel regret. And not because I'm in here or because you think I should.I look back on the way I was then. A young, stupid kid who committed that terrible crime. I want to talk to him.I want to try and talk some sense to him. Tell him the way things are. But I can't. That kid's long gone. This old man is all that's left. I gotta live with that.'In love?' That's just a bullshit word. So you go on and stamp your forms, sonny, and stop wasting my time. Because to tell you the truth, I don't give a shit.""Indragostit? Stai sa ma gindesc putin...N-am nici cea mai mica idee ce inseamna...cred ca stiu exact ce crezi tu ca inseamna.Pentru mine este doar un cuvint inventat...Ce vrei sa aflii de fapt?Daca am fost vreo data indragostit?...Nu e zi sa nu treaca sa nu regret si sa nu ma gindesc la ea.Si nu pentru sunt departe de ea asa cum crezi tu.Imi aduc aminte cum eram atunci: un tinar lipsit de experienta care n-a stiut cum sa actioneze.Si as vrea sa pot vorbi cu el...sa-l ajut si sa-l fac sa inteleaga cum stau lucrurile. Dar nu pot.Acel tinar s-a dus demult si tot ce-a mai ramas in urma lui sunt eu...va trebui sa ma impac cu idee asta pentru restul vetii mele.'Indragostit?' ha ha...ma faci sa rid...." 1 Link spre comentariu
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Septembrie 18, 2014 sa-ntamplat tranzitoriu Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 18, 2014 cu permisiunea voastra am tradus si adaptat situatiei un posibil raspuns la aceasta intrebare pusa aici. "In love? Well now, let me see. You know, I don't have any idea what that means...I know what you think it means.To me, it's just a made-up word... What do you really want to know?Am I sorry for what I did?...There's not a day goes by I don't feel regret. And not because I'm in here or because you think I should.I look back on the way I was then. A young, stupid kid who committed that terrible crime. I want to talk to him.I want to try and talk some sense to him. Tell him the way things are. But I can't. That kid's long gone. This old man is all that's left. I gotta live with that.'In love?' That's just a bullshit word. So you go on and stamp your forms, sonny, and stop wasting my time. Because to tell you the truth, I don't give a shit." "Indragostit? Stai sa ma gindesc putin...N-am nici cea mai mica idee ce inseamna...cred ca stiu exact ce crezi tu ca inseamna.Pentru mine este doar un cuvint inventat...Ce vrei sa aflii de fapt?Daca am fost vreo data indragostit?...Nu e zi sa nu treaca sa nu regret si sa nu ma gindesc la ea.Si nu pentru sunt departe de ea asa cum crezi tu.Imi aduc aminte cum eram atunci: un tinar lipsit de experienta care n-a stiut cum sa actioneze.Si as vrea sa pot vorbi cu el...sa-l ajut si sa-l fac sa inteleaga cum stau lucrurile. Dar nu pot.Acel tinar s-a dus demult si tot ce-a mai ramas in urma lui sunt eu...va trebui sa ma impac cu idee asta pentru restul vetii mele.'Indragostit?' ha ha...ma faci sa rid...." sunt eu prea obosit ..prea adormit ? ca nu am inteles nimic ...e o ea ... e un el ?? ce draq se intampla ... pana la urma citesc ce era scris in engleza si imi dau seama ca erau gandurile unui batran prea las sa mai dea o sansa dragostei pentru ca cineva i-a aratat si fata urata a acesteia ... ps ... orice moneda are 2 fete ... orice om are o parte intunecata ... daca nu ar exista rau/ura/uratenie/frig de unde am sti ce inseamna bine/dragoste/frumusete/caldura 1 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Shhtttt, liniste! Daca asculti cu atentie vei auzi cum i se scurge o lacrima pe obrazul lui Ananda... Link spre comentariu
shaqiri Reputație: 184 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Raspuns final - da Link spre comentariu
odaiba Reputație: 1325 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Nu, si nici nu cred ca voi putea. Dar poti sa stii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum